43

do 31

преди 5 години

До Калин Иванов: Изобщо не си прав. Качествените български майстори са в Германия, да им строят къщичките и вилите. И изобщо не минават никакви курсове. Който си го може си го може. А когато работата се прави, за да се изперат едни парички, резултатът е плачевен. Строителстовото и ИТ сектора са най-големите перачници в България, затова и това са единствените сфери, които процъфтяват.

42

Старите павета

преди 5 години

Павираните улици заедно със старите но поддържани сгради правят Европа това което е. София върви в обратна посока - вади историчския си паваж от улиците и го замества с евтин циментов ***.... А паважа е ВЕЧЕН и лесен за поправка/пренареждане. Но на съвременния българин, за разлика от европееца, му липсва култура да го оцени. Графа беше застлан с павета навремето. Къде са те? БСП защо не пита за тях и защо не ги пренареждаше от време на време, когато бяха на власт? Тогава нямаше да се стигне до където се стигна! Толкова им е културата и на тях, всичко им е политика.

41

Старите павета

преди 5 години

Не разбирам липсата на реакция срещу масовата смяна на софийските стари павета с евтини скъпи настилки? Те бяха страхотни - големи заоблени и гладки отгоре, днес никой не дяла камък по този начин! Немска фирма, казват, е купила хубавите гранитни павета от ул. Милин Камък - ако е вярно - умен ход за германците, простотия от страна на българите. Туристи ще се разхождат по покритите със софийски павета улици в западна Европа и ще се възхищават от майсторството и културата, докато новите софиянци даже не разбират че столицата им се ограбва, нито им пука.

40

Анонимен

преди 5 години

Отчайващо е! А само преди месеци ББ обикаляше да връща емигрантите...

39

96836

преди 5 години

Но същата фирма да не бъде допусната до кандидатстване за слевщите 5 обществени поръчки.

38

az

преди 5 години

А помните ли как преди няколко години обещаха да поправят Цариградско море при Орлов мост?

37

Анонимен

преди 5 години

Нито лев данъци няма да платя на Фандъкова и Бойко.

36

Анонимен

преди 5 години

Абе не знам как ще се оправят нещата (ако изобщо се оправят) в тази държава. За когото и да гласуваш - пак ще се краде и пак ще има корупция.

35

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам на нито една дума на нито един представител на корумпираната партия герб! Как не ги е страм, при тази бедност тотална да се отнасята така с народа си! За къде кътате, за кога и за къде крадете герберииии? Няма да ви трябват пари!

34

Зозо

преди 5 години

Yea sure, такива обещания колко сме чували. Нямам търпение до дойдат изборите.

33

ДА ВИ

преди 5 години

ВИНАГИ ВЛАСТИМАЩИТЕ СА БЪРКАЛИ В КАЦАТА С МЕДА, НО КАКТО КРАДАТ УПРАВНИЦИ ОТ ГЕРБ НАЧЕЛО БОЙКОт, НИКОГА НЕ Е БИЛО. ПРИ ГЕРБ ЛЪЖАТА И КРАЖБИТЕ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ СА ИЗДИГНАТИ В РАНГ НА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА. И НЕ САМО ТОВА-КРАДЕ СЕ НАГЛО И ОТКРИТО И НИ КАЗВАТ:"НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ НАПРАВИТЕ, НЕДОСЕГАЕМИ СМЕ И ЩЕ КРАДЕМ. БЕДНИТЕ ДА ГО ДУХА ТЕ!" БЕЗОБРАЗНИТЕ РЕМОНТИТЕ В СОФИЯ И ОБЛАСТНИТЕ ГРАДОВЕ Е ЧИСТА ПРОБА КРАЖБА,ПОД ЧАДЪРА НА ПРОКУРАТУРАТА,ЗАЩОТО ТАМ ВЛИЗАТ ОГРОМНИТЕ СУБСИДИИ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО ГЕРБ

32

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Блажени са вярващите ...

31

Анонимен

преди 5 години

В тая държава има ли обществена поръчка, която да не се дава на "наши" хора и от която да не се краде?

30

Калин Иванов

преди 5 години

Защо не поканиха за изпълнител една немска фирма, с техни материали? Гаранция ви давам че щеше да е в пъти по евтино от тези двадесет милиона! Проблема не е само в материалите, нямаме обучени работници на ниво... в Германия всеки плочкаджия,и какъвто майстор се сетите кара аусбилдунг- 3 години обучение по специалноста и чак като вземе сертификат тогава го пускат да работи. Тук...взимат шведи за работа, прости и мързеливи. Ами какво очаквате! ГЕРБ е партия на шведите!

29

Суека

преди 5 години

Опааа Гангам (GP GROUP HOLD) стайл ! 74 комунизъм = 74 години ГЕНОЦИД И КРАЖБИ на всеки един българин !

28

Анонимен

преди 5 години

Прави се ремонтчето от Джи Пи груп. Същата тази корупционна компанийка на Влаьо Златев, либето на ББ

27

Селинджър от Софето

преди 5 години

Що да не правят коментар? Тогава и вие няма да правите коментар за морето и другите части на България. Много ви знаят човките иначе.

26

Анонимен

преди 5 години

Ша са обиждами на учител ли?Айде молим селинджъри да не правят комент на Софето.

25

Анонимен

преди 5 години

Е римонтъ ощи ни е приключил, вий ко искате?Чекайте да приключи и после вече може маана да намирати.

24

Анонимен

преди 5 години

Вие избрахте учителка за кмет, сега сърбайте попарата