52

Анонимен

преди 5 години

В Германия, пълна с US окупационни войски, пълна с турци, араби, тъмносини, еднополови и т.н.т., страна, където немецът и нормалното са все-повече рядкост, е напълно оправдано да се търси валидна, доказана, решителна и резултатна политическа алтернатива. Това е.

51

Анонимен

преди 5 години

Всъщност кой държави в оредните две войни бяха най- добре тези с балансирана външна политика и пазещи строг неутралитет.Участниците и победители и победени свършиха с глоби и план маршал тоес длъжници и до сега на американските банки.От тая война спечелиха Франко и Салазар докато Хитлер печелеше те му отказаха военна помощ но му даваха да минава през територията им търгуваха с него и т.н.После и на антантата и какво Испания и Португалия може да са всякакви но не са опустошени и не длъжници.

50

вечна дружба

преди 5 години

До МдаТвоят коментар изчерпва всичко!Няма какво повече да се добави!

49

Анонимен

преди 5 години

Целта на финансирането на радикали от фащ както и при предните две войни е нова война или поне дезинтеграция в Европа и взаймното омаломощаване на ЕС и Русия така ще отстранят без война всичките си врагове.След това ще дойдат като спасители с нов план маршал и тогава вече за независимост и култура само на сън ще мислите.Пък за фашизма да за него са виновни действащите по чужда на фащ по-точно поръчка който пуснаха ци.ганията а фашизма че е червено-кафяв ми той винаги такъв е бил хич новина

48

Анонимен

преди 5 години

Явно на всички не ви е омръзнало да ви използват спокойно и на теб не е.За Хиглер и Сталин голям спор пада а те милите бяха приятели някой и Чърчил спомена той им беше третата дружка стига сте лъгали още има снимки от това време и тримата са на тях прегърнати и ухилени.Сащ финансирали Хитлер така е но същите който го финансираха дадоха пари и за октомврииската революция.А България за диктаторите беше присто жив щит бушон който да изгърми както и стана.

47

Зозо

преди 5 години

Nazis stoppen, ама когато чер ният гибон убие някой германец се правят на разсеяни

46

Анонимен

преди 5 години

Интересно като е за Хитлер всеки роптае,а това че в РФ и до днес някои смятат Сталин за нещо голямо никой не възразява. Че то Полша не я напада само Хитлер, поделят си я със Сталин от двете страни я нападат,Катин не е дело на Хитлер. В концлагерите на Сталин са загинали много повече хора от в концлагерите на Хитлер, и за това сега се мълчи. Правят се филми за хитлеризма и за концлагерите на Хитлер, но игрални филми за сталинизма и концлагерите на Сталин не се правят.Комунизмът е много по-жесток

45

Анонимен

преди 5 години

40 Милиони страдат заради и триото н десетки, но описваш цели народи, като "позорно" и подли...

44

Мда

преди 5 години

Ако традиционните партии бяха проявили здрав разум и не бяха допуснали мигрантите от Африка и Азия в Германия(и Европа),то сега никой нямаше да е чувал за АзГ и прочее такива формации!!!След като "системните" партии(по външно нареждане) вършат абсолютно предателство спрямо своя народ,нормално е да се появи алтернатива!А за Дойче Веле какво да кажем-всичко е ясно,лъжат повече от Гьобелс.

43

Демократ

преди 5 години

Комунизъм = Нацизъм

42

Ганю нациста

преди 5 години

Да живее Фюрерът!

41

Име

преди 5 години

действията на хитлер с нищо не се различават от тези на обама, клинтън, буш и да не ги изреждам всички, до изтребването на индианците. наполеон с нищо не е по-различен, но е гордост за французите.

40

Анонимен

преди 5 години

Хитлер беше финансиран от САЩ и Англия за да унищожи Русия, и целият немски народ участва в престъплението, смешно е да се вменява вината само на "Хитлер и сътрудниците му".

39

Анонимен

преди 5 години

До всичко е възможно!?Действията на Хитлер и сътрудниците му в човешки,хуманитарен план са чудовищни престъпленияДа бе, Хитлер и сътрудниците му! Кои са били сътрудниците му? Те ли избиха 60 милиона? А добрите немци нищо не са знаели за чудовищните престъпления нито са подозирали, а само Хитлер и сътруднците му са виновни, няколко стотин човека само, тесен кръг само, нали?

38

всичко е възможно!?

преди 5 години

Действията на Хитлер и сътрудниците му в човешки,хуманитарен план са чудовищни престъпления,но политиката му спрямо останалите държави в Европа не може да се отрича и осъжда априори.Споразумението в Мюнхен на 30.09.1938 всъщност е картбланш за Хитлер!?Неслучайно Чърчил казва за споразумението -"Трябваше да избираме между позора и войната.Избрахме позора,а сега ще получим и война!"А на поляците изобщо не им е чист косъма,действат подло и двулично и го отнасят в крайна сметка!?

37

Факт!

преди 5 години

В германия има силни леви дано да се въздигнат и крайно десните.Само така колкото по-силни стават и едните и другите толкова по-голяма и кървава ще е гражданската война там.Повече кръв в Германия повече шансове тия да се изтребят от самосебе си.С нетърпение чакам изчезването на немската държава веднъж и завинаги!

36

Анонимен

преди 5 години

Новоизлюпени и неуки смятат, че ще се справят по добре от Хитлер, в тази голяма игра. Не мисля. Историята е за това, да не настъпваш едни и същи гребла. Причината да я пренаписват и манипулират цели, да настъпваш едни и същи гребла. От преди христа, едни и същи сили бъркат едни акита в Азия, а се омазват нещата в Европа. Нищо ново под слънцето. Само добре прикрито и забравено старо. А и сегашните поколения, ще го изживеят на живо.

35

точка

преди 5 години

Няма вече Германия.Има Германски халифат на Меркел ханъм.Германците и го позволиха.

34

Анонимен

преди 5 години

Ако източно-европейските страни си оправят икономиките и заработят както пред 89та години и престанат да купуват немски стоки Германия ще рухне икономически, ще започне верижна реакция от фалити. Гермния има интерес страни като България да се бедни и нищо да не произвеждат, а българите се кланят на немците и ходят да им слугуват и вършат черната работа за мизерно заплащане.

33

до 30

преди 5 години

Немците са умни и си правят изводи от грешките. След Хитлер те завладяват Европа по поцифистки начин.Само един пример - Метро напуска България. Малцина знаят, че бизнеса на тази група не е ритейл търговията, а недвижимите имоти. Като първата верига постъпваща у нас изкупиха на безценица огромни площи около търговските им обекти. Сега тези терени са урбанизирани и достигнаха пика на цените си. Печалбата е колосална. Да му мислят следващите переспективни икономики в които групата ще инвестира.