60

Анонимен

преди 5 години

Е, ТОНКА, ТИ СИ ИСТИНСКИ СОФИЯНЕЦ. КОРЕНЯК

59

тонката

преди 5 години

И още нещо да ви кажа... Аз сутрин като стана, започвам с кафе и цигара. После малко си пудря нослето с на бате Митьо Очите белото. Като ме отпусне малко, си инжектирам венозно някакви неща, ама не знам какви са. Купувам ги от едни момчета с качулки между блоковото пространство. За обед почвам с биричка и после минавам на ракия. Ако е горещо времето си правя каршик/облак с мента и мастика, а ако не е горещо, пускам климатика на 30 градуса, докато стане горещо. Задължително си пускам Лили Иванова. После още 1-2 бирички и от 16 часа до 8 на другия ден, всичко ми се губи. И така цикълът се повтар

58

Анонимен

преди 5 години

Не си мислете, че са само бездарно некачествените и ужасно грозни ремонти! Една тълпа зле образовани, лошо възпитани, твърде некомпетентни и страшно арогантни хора се набутаха или бяха спуснати къде ли не.

57

Анонимен

преди 5 години

ТЕЗИ В ОБЩИНАТА СА НАГЛИТЕ ОТ ГЕРБ.РАЗНИ ТЕХНИ НЕКАДЪРНИ АРХИТЕКТИ ПРАВЯТ БЕЗДАРНИ ПРОЕТКИ, КОИТО НЕ СЕ ПОДЛАГАТ НА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ.

56

до келеша тонката

преди 5 години

Когато хората ставаха в четири часа сутринта, за да се редят на опашки за мляко, когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов от СИК раздаваше платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтяваше. И той, и фирмата му... Същият Генерал Бойко Методиев Борисов, три пъти Министър-председател на територията България...

55

баба реститутка

преди 5 години

До АнонименНадойдоха селяциАааа, недей така, нека идват та и ние да живнем от наемите;)

54

Анонимен

преди 5 години

Надойдоха селяци, накупиха таралясници за по 500 лв. и започнаха улиците и паветата да им пречат.

53

до келеша тонката

преди 5 години

Герберски ***, ако не ти идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвай ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват. Появяват се болки в кръста и гърба, главоболие. Най-добре е да отидеш на масаж или в басейна, но това не винаги е възможно. Затова пък всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Прави махове и с краката. Избий си една. Или отиди при кмета на Симитли да те успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи...Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е !

52

Анонимен:

преди 5 години

Около стотина, протестиращи, Защо не протестираме поне 70 процента, а едва сто човека. Вижте как протестират в Гърция.

51

Анонимен

преди 5 години

Ние българите все гледаме в паницата на другия и недоволстваме непрекъснато как този и онзи крадат та пушек се вдига.Обаче ако на нас ни се отвори случай и възможност да се открадне тлъста пачка забравяме за цялото си недоволство и тогава си мислим че сме големи тарикати.Такова ни е съзнанието НО има и честни ХОРА със съвест ! - и когато 90% станат такива може и да се оправим.

50

АК

преди 5 години

Да,съгласна съм с 25-ти.В Западен парк тече такова строителство и с такива темпове,че ще се реве догодина и то ако завършат ремонта:)

49

Нормален

преди 5 години

Направиха красиви нови спирки-изпочупиха ги,направиха пейки и детски площадки в паркове и градини-изпомацаха изкъртиха ги,окрадоха ги,Кофи и кошчета за *** не издържат повече от месец-палят ги,трошат ги.Предпазните колчета се къртят и всеки паркира където види-трева,градинки.Всички фасове,кутии,обвивки от чипс и вафли-на земята.И още и още виждаме това всеки ден.Нали вие възмущаващите се гоправите това,и по постовете и езика ви се вижда кои точно,Мозъка ви си личи от написаното от вас.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Я посочи някой ремонт по БСП-арски или Костовски? Осветлението дето падна и уби жената в тунела на магистрала Хемус, нали бе "ремонтирано" при тройната? Тавана на терминала на летището падна за щастие преди да бъде пуснат в експлоатация при Тройната. "Реставрацията" на Кракра е по времето на БСП и АБВ. Станишев вися близо час в незаконен лифт принудително при откриването му. Пътя Видин-Враца пропадна на няколко места още преди да го пуснат.

47

г-жа тонката е права

преди 5 години

Всичко е от завист! На Бойко Методиев Борисов всички му завиждат. Ах, какъв е хубавец! Но, по темата: какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце, присвивайки от радост честните си очи?

46

Зозо

преди 5 години

тонка, сега се кефиш, ама като паднете къде ще бягаш, плъх канален?

45

Unufri

преди 5 години

До 43: Абе ти си хвърляй фасовете по улицата и cepи навсякъде пък после плащай на чистота да ти чисти подир гъзa. Голяма логика! Повярвай ми, няма такава фирма на света, която да мете и чисти след 3 милиона нечистоплътници.Ей затова София няма да бъде никога Виена, заради манталитета аз си плащам за чистота и следователно ще си цапам колкото искам.

44

до герберката 42

преди 5 години

ПОСТАВЕНИЯТ плевнелиев РОДИЛ. И ще има извънредно Общо събрание на ООН по случая. Бойко Методиев Борисов пак лети за наша сметка за САЩ. Гърбом ще обясни на Тръмп, че вместо по перчема, е натиснал Росен Плевнелиев по корема и всичко е станало бързо и безболезнено за безполезния ПОСТАВЕН бивш президент.

43

Анонимен

преди 5 години

До До 33Старият *** е бил млад ***. Пословица.

42

Анонимен

преди 5 години

До пешевПешев, защо като БСП идваше на власт, СИК изтласква ВИС? И обратното. Като дойдеха сините, ВИС изтласкаше СИК? Само Роко бе константа в Кърджалийско. Всички са в един отбор. Кой даде генералско звание на Борисов?

41

Анонимен

преди 5 години

Типичен ремонт по Герберски.С изписани много милиони на книга,а реално употребени много по-малко.С лоши материали,с малко и нискоквалифицирана работна ръка.С пълно пренебрежение към неудобствата за софиянци.С работа която може да се свърши за два месеца ,а се точи година.С фалиране на малкия и среден бизнес в района на ремонтите.С фирмите близки до Герб.Същото е като с пътищата и магистралите-вечно в ремонт,и ремонт на ремонта.Типичните за Герб схеми.А разследване разбира се няма!