8

АнонимеН

преди 5 години

ЗАВИСИ НА КОЙ ЕТАЖ ЖИВЕЕШНИЕ СМЕ НА 4-ТИЯ И Я ВИДЯ ЕДНА НА МЕСЕЦ Я НЕ!!

7

Анонимен

преди 5 години

Съвсем нормално явление. През есента се скупчват една до друга за да се топлят, обикновено от южната страна на дърветата в парка. Ако има дървета.

6

Анонимен

преди 5 години

Не се оплаквайте тук е пълно с комари.В момента има един проклет в стаята така ме вбеси че го премах с един чехъл и не стига това ами не го улучих и счупих една ваза.Да му таковам противния развъдник.

5

Анонимен

преди 5 години

Сега би трябвало да има увеличение на популацията на естествените врагове на това насекомо.

4

Petrov

преди 5 години

Не било горещо лятото - от три месеца не е капвал дъжд, през деня е винаги около 30 градуса нищо че е октомври. Не насекоми ами пустинни скорпиони ще се развъдят.

3

Плевен

преди 5 години

И при нас е пълно

2

Анонимен

преди 5 години

Ето занимавка за дупетатите дето им е скучно в парламента ще ходят да броят врабчетата в Пловдив и като знам колко са *** и неграмотни ще преброят и врабчетата и гаргите и гутяците и простите патки като тях и прилепите а после ще стоплят че всичко това не е един и същ вид, с след това ще броят и миризливките и работата сериозно ще се усмърди макар че те нашите дупетати това да овоняват и сами го могат Делян Пеевски като пръдне и фащ започват да обвиняват Русия че има трета химическа атака.

1

Анонимен

преди 5 години

И в София е пълно.