44

Св

преди 5 години

Ааа ясно, като разбрах че са македонски вече не ми грознеят. Че бяха голям срив допреди малко в съзнанието ми.

43

Анонимен

преди 5 години

Поредната позитанско-джендърска кампания - не знаем какво искаме, но каквото и да ни предложат сме твърдо против.

42

До 37

преди 5 години

Сори, но не може да проста гъдулка със завършен с мъка трети клас, смятаща че някой трябва да го управлява и да си добре.

41

Охо

преди 5 години

Дрес код за посещение на градинката - по халат.

40

Бездомно Кенгуро

преди 5 години

Ние до Операта в Сидней имаме прекрасни плочки,гладки и равни и даже спокойно си скачам с костюма на кенгуро без да ми се набиват птата на краката и нямам мазолиАй поздрави от най райското(мизерно) място на света

39

Край

преди 5 години

Парите от Меркел се дават лично на НЕГО и то ги харчи както реши. Взима си колкото му трябват. Това е положението.Виж с какво си плащаме за парите от Меркел /Брюксел/ е наша работа - е те тук трябва добре да се замислим.

38

Анонимен

преди 5 години

не може постоянно да си избираш прости хора без елментарно образованиеПроблемът е, че такива се харесват, защото избирателите се идентифицират с тях. Толкова години не вдянаха, че "народният човек" всъщност не е добър управник, а напротив.

37

БОЙКО БОРИСОВ

преди 5 години

ОРЕШАРСКИ Е ВИНОВЕН !

36

Анонимен

преди 5 години

Сори, ама не може постоянно да си избираш прости хора без елментарно образование, крадливи и нагли да те управляват и да искаш да си добре.Хора, които се назначават по единствения критерий вярност към Вожда.Да не би селската учителка Фандъкова да е някакъв специалист по инфраструктура и градоустройство.Да не би партизанската внучка Павлова да й разбира нещо тлъстината от регионално строителство или пък разносвачът на банички Делян Добрев да разбира от енергетика.ТАКА ВИ СЕ ПАДА !

35

Анонимен

преди 5 години

Ще помърморите, ще помърморите пък ще спрете. Никой не може да ме пипне.Зад мен е самият Господин Борисов и ми дреме на тупката какво пишете по социалните мрежи.

34

Анонимен

преди 5 години

бе някои пробвал ли ги е тези плочки на сняг, да не стане така че народа да се изпотрепе на тях, щото у нас по този въпрос не се мисли. При НДК проблема е от години да минеш от там без да се озовеш в Пирогов

33

Анонимен

преди 5 години

Интересно как пък точно сега ви просветна. Ами те ГЕРБ правят това от 10 години -НЕКАЧЕСТВЕНИ РЕМОНТИ, НЕКАЧСТВЕНИ МАГИСТРАЛИ, НЕКАЧЕСТВЕНИ ТРОТОАРИ, НЕКАЧЕСТВЕНО ВСИЧКО.И КРАЖБИ - за МИЛИАРДИ.

32

дали са

преди 5 години

Китайски или македонски,плочките са грозни и не са за около църквата "Свети Седмочисленици".Кич са за такова пространство.Зам.-кметът на София Евгени Крусев завършил специалност Обществени комуникации и информационни науки"в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).Още един неадекватен на ключова позиция в столицата-КалинкО

31

Анонимен

преди 5 години

Аз пак да питам, за 15 години има ли изпълнен проект в срок и без дострояване?

30

Анонимен

преди 5 години

Като спомена Нови Сад - по магистралите във Войводина още преди минимум 10 години имаше тоалетни тип ЕкоТой по паркингите (имам предвид тези, на които само спираш, няма търговски обекти и т.н.). Нещо, което в Бойколандия няма и до ден днешен.

29

анонимен

преди 5 години

Крусев , отиди и в Нови Сад , да видиш как се редят гранитни плочи, 8см. дебели , и как се правят улици и тротоари по конец и по най-новите европейски стандарти ! И подземните контейнери , с които сега се хвалите , там ги има от 15 години !

28

ГЕРБ

преди 5 години

До Анонимен 25Да, НЕБЛАГОДАРНИЦИ СТЕ!Вие ли щяхте да се захванете да слагате паветата?Стига сте мрънкали!БОЙКО ЗАВИНАГИ! ОЩЕ 1000 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ!

27

В резюме

преди 5 години

Фандъка и Покрусения таковаха фамилията на столицата. После ще ги издирваме чрез Интерпол, ако изобщо е останал читав българин тук след десетина години да инициира преследване.

26

Анонимен

преди 5 години

ДжиПси груп вав екшън! Парата, баце ...

25

Анонимен

преди 5 години

Очакваме герберските *** да се включат и обяснят...как сме неблагодарни...за това, което се прави от великия вожд. Колко крупни ремонти, а ние все недоволни...и как отново ние сме виновни, че не гледаме хубавото, а само плюем.Е...сега...40млн...че са окрадени 20...това изобщо не го коментираме.И на изборите...да не забравите...пак за даскалицата от Самоков.