338

Анонимен

преди 5 години

От руското посолство са го отписали този паметник.Сега само подпилкват, че било вандализъм, а когато събаряха символите на царска България и изгониха законния и' цар, какво беше ?

337

Анонимен

преди 5 години

До 357 троловете не просто да исторически неграмотни те изобщо нямат и намерение да дискутират тук са за да размахат по един пропаганден плакат в полза на шефа си.Затова и хич не им гледам нито минусте нито псувните и заплахите защото са безсмислени.И да господа *** докато в България има паметници на съветската армия и американските летци ние като народ сме *** а с обратното си мнение доказахте че сте псевдопатриоти и защитници на завоеватели и то на собствената ви държава.Даваите минусите

336

Вангу

преди 5 години

Камери слагайте на всеки метър.Снимат-хващате го -да изближе всичко с език и после бой до откат по босите му крака.

335

П.Петров

преди 5 години

Ами да го махнат! Крайно време е да иде в музея на социализма!Червената армя не ни освобождава, а ОКУПИРА!Недопустимо е паметник на окупационна армия да се извисява в столицат!

334

Българин!

преди 5 години

Истината е, че докато в България има паметници на СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ПОРОБИЛА БЪЛГАРИЯ И НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЛЕТЦИ БОМБАРДИРАЛИ БЪЛГАРИЯ по време на Втората световна, БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!

333

анонимен

преди 5 години

Предлагам да се направи дискотека или музей в подземията на ***,тъкмо ще бъде интересна туристическа атракция....

332

Динко

преди 5 години

Какво ме интересува Путин!?Путин не е Русия!Тук няма как да стане диалог,защото траловете нямат знания по история за да дискутират!Какво да очакваш от хора,които знанията им идват от някакви смешни сайтове!?

331

Анонимен

преди 5 години

90% са само в празната ти необолшевишка кратуна. Само най-безмозъчната и лумпенизирана част от населението харесва Путиновия режим, един нормален няма.

330

Динко

преди 5 години

90 % от българите обичат Русия,така че на който не му харесва да се изнася на запад!Там може спокойно да чисти и прислугва на европейците!Моля обслужващия персонал да освободи територията!

329

Анонимен

преди 5 години

Само с драскане няма да стане. Сега тумба *** изкуфелници ще се вдигнат и ще го изчистят. Трябва да се заведе КОЛЕКТИВНО ДЕЛО от граждани срещу общината заради отказа да изпълни решението на СОС отпреди доста години за преместването на тоя тумор. ябва да се осъди общината и да бъде принудена да го махне оттам.

328

Анонимен

преди 5 години

Смерть ворогам !

327

Анонимен

преди 5 години

Там на разни комунистически празници се събират страшни ***. Някакви изкукали *** с портрети на Ленин, Сталин и Димитров. Как е възможно в 21-ви век да има такива първобитни същества?

326

ЛЕНИН-СИФИЛИС

преди 5 години

Това е един от последните гнойни циреи на София.

325

СЛАВА СССР !

преди 5 години

СЛАВА РОССИИ! СЛАВА СССР! ДА ЖИВЕЕ ВЕЧНАТА БЪЛГАРО-СЪВЕТСКА ДРУЖБА ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ!ВАНДАЛИТЕ ДА СЕ НАМЕРЯТ И ДА СИ ПОНЕСАТ ПОСЛЕДСТВИЯТА!

324

До Динко

преди 5 години

Жалки са такива неокомунисти и празноглави путинофили като теб. Колкото и да се пънете обаче сте на ДОИЗЖИВЯВАНЕ. Отиде си оная комунистическа грозотия пред НДК и тая гадост ще си иде.

323

Динко

преди 5 години

Безгръбначните опортюнисти през комунизма бяха най-големите социалисти,сега са най-големите западняци!Това е нашият жалък народ!

322

Анонимен

преди 5 години

Това не е никакъв паметник, а клозета на скейтърите. Оставете го там да има къде да се облекчават децата.

321

Анонимен

преди 5 години

Окупация и робство от варварския СеСеСЕРЕ! Ето това символизира *** и трябва да се махне.

320

Динко

преди 5 години

Каква окупация бе слабоу....ци!?Вие разбирате ли от история!?Историческите процеси са сложни,комплексни явления,не са за хора с провинциално мислене!

319

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 304 ЕВАЛА.