29

Гробокопач

преди 5 години

Заглавието е манипулативно. В НАТО... Загкавието трябва да е: "Българският войник уби всички натовски снайперисти в бой". Защото, да си краен победител в такова състезание, означава, че всички други участници в него, са мъртви;)))

28

Невежи

преди 5 години

Не мога да повярвам колко лаици се изказват и имат мнение. Очевидно е че вилистиката като наука и тт данни на оръжие и боеприпаси не се взимат предвид, а за теория на вероятностите даже и не мисля. Всичко засвиси от "силната оптика" и "малките ракети"....

27

Един от Северозапада

преди 5 години

До ТъпотоДа , прав си.От далече ги биха, даже и повече, отколкото си написал. Само че-от високо.По устав, когато са на едно ниво, да речем, на земята,нападат само ако имат доказано превъзходство 1 към 7.Ако не ми вярваш-поговори с някой храбър натовец, от нашите, случайно надничал в Щатските устави.

26

BG

преди 5 години

Тази "новина" за кой път ще я публикувате вече?!?

25

аег

преди 5 години

БРАВО на момчето!!! Натрил е носовете на много НАТОвски офицерчета!!! А за руски парцали няма да говорим!

24

Анонимен

преди 5 години

До 9Ами ако ти беше на негово място не би искал да те знае цял свят. Това е за негова сигурност и тази на семейството му. Всички специални частни са с маски.

23

проф. Ан

преди 5 години

Нает е веднага от Митьо Зръкелете. С това CV в новините може да се надява на заплата от по няколко стотин хиляди на парче! Така е нашата държава - обучава лекари за Германия и снайперисти за охранителните и застрахователни дружества

22

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

21

Анонимен

преди 5 години

Натегач.

20

az

преди 5 години

И какво от това? Да не би да защитава българския интерес

19

Гашо

преди 5 години

Този юнак колко може да е полезен на болното ни общество. Толкова крадлива *** има за разчистване.....Но най много да заработи за КОЙ.

18

Анонимен

преди 5 години

Съкращение на генералите и полковниците с 90 % и с парите ще се вдигнат заплатите на войниците.

17

Herr Otto Schmidt

преди 5 години

Този хасковски *** не може да е направил такъв изстрел...Първо ---това е невъзможно - аеродинамически..1500 метра Е ДОКАЗАНО НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ УЛУЧИ ЦЕЛЛ, СЪС СТАНДАРТНА МАЛОКАЛИБРЕНА ПУШКА ДОРИ И СЪС СИЛНА ОПТИКА .МОЖЕ БИ ЕДИНСТРВЕНО СЪС СПЕЦИАЛНИ КУРШУМИ ТИП ''Малка Ракета'' , забравих им официалното име на тези куршуми...НО със малък калибер - Е ДОКАЗАНО НЕВЪЗМОЖНО.850 м , максимум 900 метра, със такъв куршум и калибър .

16

Анонимен

преди 5 години

Останаха само пенсионери в армията, а младите дезертират от военната служба за повече пари на запад,

15

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаТо си има статистика за тази работа : сержант Владимир Илин държи рекорда на СССР за най-дълго попадение - 1350 метра по време на афганистанската война 1985, използвал е драгунов, това го поставя на 15то място в света. Мистификациите дето ги правиш за едни руски пушки дето са по-по-най си остават само това.

14

Анонимен

преди 5 години

Този снайперист реално пренаписва балистиката. Постига нещо което противоречи на теориите й и според тях е невъзможно. А именно, нанизва три куршума един в друг, през един отвор в целта, при разстояние от над километър (ако си спомням добре). Че то в този сайт докато се появят новините и току виж снайпериста почнал да трепери от старост.

13

Анонимен

преди 5 години

Надухте ни главите три дена с тоз "точен мерник"!Като папагали ..навсякъде "точен мерник"..точен мерник!Голям праз!

12

Българска Гордост

преди 5 години

Българския войн е най добрия на Света

11

Анонимен

преди 5 години

Кой знае какво станало толкоз пет години за снайпериста ще говорим сега

10

Неук

преди 5 години

До Един от СеверозападаСнайперът на Лобаев е в единични бройки и е преди всичко за спорт. Няма аналози в масовото производство , а и може да се свържете със самият майстор, да видите какво ще Ви отговори ако искате да закупите.Чейтак и Барет са върхът, а Хеклер и Кох, с каквато стреля, също бива.