21

Анонимен

преди 5 години

ЗА ДА СМЕ ПО-ТОЧНИ БЮДЖЕТЪТ НА НЗОК ЗА 2018 Г. Е3 859 978 ЛЕВА.

20

шматка

преди 5 години

До до шматкаДобре де неправилно се изразих.Бюджета на ЗК е толкова и отделно здравеопазването се дофинансира с 4 млрд от бюджета.Сега по ясно ли ти стана

19

Анонимен

преди 5 години

До ФейкВСКА новинками тази на политиците е прекалено тлъста и с много холестерол! не става!

18

Анонимен

преди 5 години

да,бе! безплатно е само когато се дарява! след това я продават на обикновения нуждаещ се, или даряват на разни мафиоти или марципани! демек тези, които се трепят!

17

ФейкВСКА новинка

преди 5 години

Ааа не така, ами братята *** раждат като за световно. Давате им помощи, не работят, помолете ги да дават кръв! Да, ама те не дават или ако дават чакат до спешното и директно ти искат 200-300лв.иначе мреш! Кофти ситуация, топим българите за сметка на плоденето на братята. Ами политици като ги толерирате искайте от тях кръв!

16

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

България потъва към дъното, а платените прозападни телевизии свирят весела музика като онзи оркестър на потъващия Титаник.Вервайте им !Вече 10 години ви управляват по телевизията. Лъжат ви ! Манипулират ви ! Промиват ви мозъците ...

15

Анонимен

преди 5 години

До шматкаШмaткааа, бюджетът на здравната каса е 3,83 млрд ЛЕВА.Къде ги видя тия 8 МЛРД ???В розовите доклади на някоя гербаджийска конференция ли?

14

Кашкавала

преди 5 години

Какво против имате древни да продават кръв срещу заплащане?В магазина плащате ли? На бензиностанция плаща ли се? Телефон плаща ли се? Е, кръв, скъпа и липсващ артикул да е безплатен?

13

шматка

преди 5 години

Напишете от колко кръв се нуждаете годишно по спешност.Пиша спешност защото за плановите операции кръвта се осигурява от близките.Е от 8млрд бюджет ЗК толкова ли не можу да отдели няколко десетки хиляди за кръв.Страх ви е че ще намалеят парите за крадене ли

12

Анонимен

преди 5 години

...Запитали веднъж $винята : Каква е твоята мечта? Бунища да осеят равнината! Да се превърне в к0чина света!По к0чината им ще ги познаете!

11

месара

преди 5 години

Стига демагогии, младите се връщат, икономиката е в подем, питайте Цвъко ако не вярвате!

10

аз

преди 5 години

според герб всичко е точно, щом намаляваме значи намаляават и нуждаещите се и даряващите, кризата е в ума ви!

9

Анонимен

преди 5 години

Значи, 50 лева за глас на избори може, за фалшиви програми за заетост и телкове може, а за кръводаряване не може! Айде, де! Ами няма да санирате 2 блока и ще осигурите кръв за нуждаещите се!

8

Анонимен

преди 5 години

Да се намери форма за платено, но когато човек е на системи да не го тормозят и изнудват с такива кръвопийства!

7

Русенски донор

преди 5 години

Ах, блокирали сте етноса на *** "донори" от които купувах кръв ?!?!

6

Анонимен

преди 5 години

На времето не се разчиташе само на кръводаряване всички войници по мое време давахме кръв по един път годишно, а сега армията е символична така, че и това е една от причините.

5

Шперплат

преди 5 години

Направете го платено!Кръвта е стока и услуга, като всяко нещо. Стига безплатни обяди

4

Варна

преди 5 години

Че, то сега нали се полагат два дена за кръводарител, те какво искат цяла седмица ли да си седят вкъщи, хуманните каузи не искат възращаемост, аз съм с - АБ и дарявам два пъти в годината без да чакам нищо на среща !

3

Анонимен

преди 5 години

SAMO TAM LI?

2

до 1

преди 5 години

До ВескоТъмнокожите не даряват, а продават завърти се около центровете и ще ги видиш веднага цели стада са. Имат си шефове които като видят загрижени хора веднага им предлагат и уговарят цената на четири очи.