35

Анонимен

преди 5 години

До до АнонименА на теб главата ти не може да осъзнае, че последното нещо което някой ще тръгне да гледа е някаква червена телевизия, ти в кой век живееш бе плъх аз не гледам телевизия от поне 10-12 години, телевизията е отживелица.

34

до Анонимен

преди 5 години

ТУЙ Е ЗА ОНУЙ. Главата ти не може да осъзнае, че новата телевизия на БСП ще показва кирливите ризи на ГЕРБ.

33

1

преди 5 години

До Колев,почвай от герберите,те всички са комунисти,напиши ми ,само едно име,което не е бил комунист.

32

Анонимен

преди 5 години

Тия *** не са нито българи нито пък социалисти.

31

ан

преди 5 години

не че го харесвам паси но в едно беше прав оня денот управляващите в света не е останал един ,който знае какво значи война и лесно могат да я започнатдобавям от бсп не е останал и герб де един,който да знае какво значи морал и да не краде толковавижте им само физиономиите на властолюбци и забогатявай бързо чрез сделка или лоби и бягайне ти се търси отговорност за случилото сето е паднало ей така от богакакво като го знаем всичките,няма изглед за промяна

30

annybody

преди 5 години

"Проведохме 150 обиколки" - К. Нинова."Проведохме 150 срещи" - К. Добрев"Обиколка" синоним ли е на "среща"?Кой лъже?

29

Чистата истина

преди 5 години

БСП единственото,което трябва да направи е един клип с онова ЧОчело!Как представя бъдещият президент Расим,като магаре(а той беше,точно такъв),как се прави ба Бай Иван селската делва в агенцията зя Евро помощи,за пържолите и мнооооооого други изцепки!Присъщи за овчар но НЕ и за премиер, още по-малко на държава в ЕС.А клипа може и да се прожектира и на събрание на ЕС....заедно с тъмното му минало(с което ЦРУ,го държи за орехчетата)

28

Анонимен

преди 5 години

Това не са комунисти а фашисти с Бентлита, комунизъма поне има някакви идеи, а тия са по-долу и от комунистите единстветата им цел са кражбите.

27

Колев

преди 5 години

СРЕЩУ ТАЯ ПАРТИЯ НА КРАДЦИ, УБИЙЦИ И МАФИОТИ ВСИЧКИ СРЕДСТВА СА ПОЗВОЛЕНИ! ДЯДО МИ КАЗВАШЕ ТАКА; "КОМУНИСТ ЛИ Е---РЕЖИ МУ ГЛАВАТА" И БЕШЕ ПРАВ!

26

Анонимен

преди 5 години

Провели срещи с ***, "визията" им е ясна на всички! Досъсипване на България и хиляди нови Бенчовци, които да снасят в червени касички. Че сега е голям глад, хванаха ги всичките спонсори-Миньо Стайков, Арабаджиев, Бенчев, Очите....

25

Има ли някой

преди 5 години

нормален останал още, който да не е разбрал изтинското лице на крадливата, лъжлива и корумпирана мафия БСП - олигарси

24

ha

преди 5 години

Тези дори си пратиха Орешарски в Северна Корея за размяна на опит. Бива ли толкова жалка политка на рушене и лъжи. 21 век сме , не сме толкова овце в тази държава.

23

1

преди 5 години

До БСП вече ги знаем,герберите,също ги знаем ,крадци,арогантни,особено тиквата,физкултурника,и цялата герберска ***.

22

БСП вече ги знаем

преди 5 години

от години , и не могат да ни изненадат с нищо : - нагли, вероломни, арогантни и крадливи - негодни за нищо , но готови на всичко за пари и власт

21

демек

преди 5 години

"Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души за "Визия за България" . Така даваме възможност на всеки наш член, на ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ гражданин, да участва като съавтор при създаването на нашето предложение за бъдещето на България,.." от тях вота и парите, от нас вероятно управлението на държавата в НАША полза! пък ако не стане, продължаваме със заяждането и готово! важното е да сме в парламента!

20

Анонимен

преди 5 години

Моята визия за по-добра България, не включва БСП ... Съжалявам!

19

1

преди 5 години

До Ай Дуци,не те ще се борят,с тиквата-червен-капиталист.

18

Да комунистите от

преди 5 години

Т.нар. БСП, надушиха пак големия бюджетен излишък и отново протегната крадливата си ръка към властта за да го прелеят в банковите си сметки, както по времето на двете правителства на СерГей крадливия съсел и ДПС

17

1

преди 5 години

До Престъпен тандем,а комуниста-слънце,"чист",като момина сълза,няма къща в Барселона,в която живее,мис "***",даже и остров няма.

16

Престъпен тандем

преди 5 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?