177

Анонимен

преди 5 години

Зор ми е. Свобода за Журналиста да си играе, как иска с тях. Заслужават си го

176

Анонимен

преди 5 години

Като знам, колко всичко преиграва, че се бори с престъпността и корупцията. Абе да ви кажа по- добре, че преиграва. Аз вижда бялото, черно заради този журналист. Така заслужават да ги бият с тяхното поведение. И всеки нормален човек би защитил Върбанов, като знае, че от пет години се борят за заваряване на този склад.

175

Анонимен

преди 5 години

Още малко и щеше да лъже, че са го ....Лъжецът си остава лъжец.

174

Анонимен

преди 5 години

До ДодоТебе досега всички други те лъжат, цялата държава те лъже, а ти се хвана за най-малкия лъжец. Плюс това, аз на видеото видях човек, който наистина залитна. Значи може и да не лъже. А дали лъже или не лъже, лъжата му е толкова дребнава, че чак ставате смешни. Утре някой ще ви го набyта на едни места където слънце не огрява, ама рязкo, обаче няма да се оплаквате, а ще се оплачете, че някой журналист е преиграл за общото благо.

173

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 186БРАВО МНОГО ДОБРЕ ИМ ГО КАЗА!!!ВМЕСТО АКЦЕНТА ДА Е ВЪРХУ ИЗМАМИТЕ В СКЛАДА ТОЙ Е ВЪРХУ АКТЬОРСКАТА ИГРА НА ЖУРНАЛИСТА ЗАЩИТАВАЩ СЕ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

172

Анонимен

преди 5 години

Аз предпочитам журналистите да преиграват ако трябва, обаче в магазина да ми продават пресни стоки, а не такива от които детето ми ще заболее от рaк.Ако смятате, че това не е единственият такъв цех, в който се препакетират така стоки, защо не сте докладвали на полицията или защо не снимахте вие самите и да качите в Интернет?Нали сте големите българи, нали сте много справедливи, нали сте много дейни???

171

Пламен

преди 5 години

Не се чудете къде сме сбъркали, вече е ясно- всички българи сме генетично сбъркани. Не очаквайте Родината ни да се оправи, промяната започва отвътре навън, но за съжаление ние сме гнилите ябълки. Дядо Славйков отдавна го е казал- "Не народ, а мършa."

170

Анонимен

преди 5 години

Няма как да си на хранилка като заптие при суджука и в същото време да си честен журналист!Всичките трябва да ги *** в пандиза - Халваджияновци, Храчковци, Суяци, и травестита Мара Игнатова!

169

Зрител

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха....... (поемам си дълбоооооко въздух)... ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха...

168

Пламен

преди 5 години

Както винаги става в България, злото отново победи. Алчният и изключително нагъл вълк облече овчата кожа, набеди черната овца, която разкри подлите му намерения, и сега ще продължава да мародерства сред простото стадо. Дано всички вие сеирджии, които търсите само кого да разпнете на кръста, правейки се на големите моралисти, спокойно и с широко затворени очи за истинския проблем да пазарувате по магазините продукти от този склад, които са ваши набори, за вас и за вашите деца.

167

Анонимен

преди 5 години

Toку-що написах статия "10-те лъжи на съвременните форумни тюфлеци с малко акъл и слабо образование" и я качих в Интернет. Сега можеш да четеш и нея и да се радваш какво си намерил в Интернет. Описва се как някакви скапани фaшаги оспорват нормалния тюркски произход на българите, защото просто ги е яд на съвременните турци.

166

Бг.реалност

преди 5 години

Да подвеждаш прокуратура е углавно престъпление.Господарите на простотията винаги са били въздух под налягане.Нали раче,зуйче?!Когато преди 2год.ви търсихме по повод на измама с пари спрямо държавен институт в която беше замесено едно от министерствата,мълчахте като пръднали.Тогава нямаше и следа от мозъка който го ръсите,нито от напористите ви репортери,нито от сарказма и иронията ви.Нямаше ви НИКАКВИ ❗Защото ви се обадиха с предупреждение от същото това министерство и вие ожълтихте гащичките.

165

АнонимеН

преди 5 години

До АнонименНЯМА ТИТЛА ХАН В БЪЛГАРИЯ И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!!!ЗАРАДИ ТЕБ ДНЕС ГЛЕДАХ : ГОЛЕМИТЕ 5 ЛЪЖИ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ИМА ГИ В НЕТА!ЛЪЖА НОМЕР 3 БЪЛГАРИТЕ БИЛИ ТЮРКИ :DНАПИШИ В ГООГЛЕ: България Тюркска Bръзка за произхода на българите.КЛИПА ТРЯБВА ДА Е 30 МИНУТИТИ НАПИСА ЗА ТАНГРА НО ТОВА Е ЛЪЖА 1 ОТ ТОЗИ МАТЕРИАЛ :D И ТАКА РАЗБРАХ ИСТИНАТА :D БЛАГОДАРЯ ТИ :D

164

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

казаха че ше го зимат у барселона тоо, верно ли е?

163

Ха ха ха ха

преди 5 години

Замазваш ли върбански?!Замазваш ама не се получава...мъ никЪк !!!Виж сега моето момче.1:ИЗГЛЕДАЙ си запис.от камерите ПАК !БААААВНО !2:За да лъжеш се изисква акъл.Разбираш ли го това.А твоите лъжи са под IQ-то на ***.Значи бутнали са те,ти си паднал,удряш си крака,кръв и събираш границите на кръвното ?.......хааааааа ха ха ха ха.Ама ти си One Man Show бе пич.*** много крехък си бил ти,а твоите лъжи ми напомнат на оня поп с надарената ,,внучка" дето и подавал в устенцата да папка.

162

Анонимен

преди 5 години

Хан Гостун, от рода Ерми, от Хуно-Аварския хаганат... О, йес! Страхотен "българин".Хан Курт (превод от турски: вълк), известен още като Кубрат.Батбаян - слива се с хазарите, хората му стават евреи.Тервел - провизантийски предател.Следват 6 убити хана заради провизантийска политика и предателство.Крум (от старотурски: Страшен) - много българско име, няма що. Неизвестна династия.Следват Комитопули, които са никакви.Асеневци и Тертеревци са кумани.Шишманевци (от турското шишман: дебел)

161

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 173ДОБЪР ДОВОД ПРИЗНАВАМ ТИ ГО :DСАМО, ЧЕ В МАТЕРИАЛА: ГОЛЕМИТЕ ПЕТ ЛЪЖИ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ЧАСТ 4 КАЗВАТ МНОГО!НАПИШИ В ГООГЛЕТО: Лъжа 4 България Е Била Създадена 681 От Хан АспарухГЛЕДАЙ ЗАПИСА!АВИТОХОЛ НЕ Е АТИЛА, ЗАЩОТО ИМА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ 200 ГОДИНИ СЛЕД ХРИСТА! :D

160

Българин

преди 5 години

Оказа се долен лъжец и мошеник тоз "журналист". Не вярвам на такива предавания които търсят поредната сензация.

159

Анонимен

преди 5 години

В т.нар. Именник на българските ханове се казва... "Авитохол живя триста години."----Толкова за "легендарните" Авитохол и летящия в небето Крали Марко.

158

Журнал

преди 5 години

Да търсиш истината - може, но не и насилствено да я преекспонираш.Точно както колегите журналисти влошиха нещата за Върбанов с първоначалните си преувеличени статии.Жалко само, че сега на онзи тип с развалените храни може да му се размине по-лесно. Трябваше да го бутнат с панделата, а правещите чадър над него - да бъдат уволнени.Точно за такива преувеличения журналистите често биват мразени, донякъде - с основания.