149

Червените милионери

преди 5 години

Списъкът на червените милионери ограбили България непрекъснато нараства. Малка частичка от него: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Б.Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Д.Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева, Премянов, Баневи, Миню Стайков, Ветко Арабаджиев, Пейко Янков, Бенчо Бенчев и още много, много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите и изк.укали червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП.

148

До 110

преди 5 години

"БЪЛГАРИЯ НЕНАВИЖДА бойко борисов и герб !" Ха-ха-ха!!! Кой го казва??? България и Европа обичат ген.Бойко Борисов и ГЕРБ!!! След 3 години се очаква кабинет Борисов 4.

147

Добре дошли обратно

преди 5 години

Ами заповядайте в тази подобрена държава. Пътища с проблеми, пренаселени от трошки, магазините пълни с некачествени стоки или с изтекъл срок, дрехите и обувките -грозни и скъпи, сметките за живот- необосновано високи, здравеопазване и работа-само за наши хора, и крадене-от всякъде и от всичко. Нищо не се е променило, само е покрито с цветни бои и са монтирани безброй рекламни съоръжения.

146

Дядо Петър

преди 5 години

120-килограмов (правещ се на) мъжага с манталитет на първолаче.Боже, опази България, че ние самите явно не можем я опази.От тая алчна, некадърна и корумпирана пас-ми-на.Начело с КАПО ДИ ТУТИ КАПИ.

145

Анонимен

преди 5 години

Реално по Бойко тук плю'ят само настоящи,бивши и бъдещи пандизчии...

144

В България е добре

преди 5 години

Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки апокалипсиса, в който живеят БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.

143

Литератор

преди 5 години

Да, харесват го, но простаците...

142

ядосан

преди 5 години

Нито една сфера от обществения живот не е в ред, те говорят за подобрение!?!?!

141

Анонимен

преди 5 години

Определено мошениците и крадците живееха по-добре при БСП.Сега този комфорт им липсва и се вижда много ясно от "мненията " им тук...

140

Анонимен

преди 5 години

Борисов с нашенци: България се подобрява!---------Попитали Песимист и Оптимист - Как живеете?Песимиста отговорил:- По-зле от това не може!А, Оптимиста отвърнал:- А, може, може!

139

Анонимен

преди 5 години

Борисов вместо да докара някоя друга чужда инвестиция ,от кумова срама ,че срина тотално инвестициите....наш *** все едно участва в селфи конкурс или се е хванал на някакъв бас с Цвинокио колко хора ще издебне за снимка....били те и восъчни кукли някви хахахаха пълен провал като политик , пълен провал като мъж

138

Тиквата от Банкя

преди 5 години

С подбрани нашенци, получили изрична покана!

137

Огледалце за Баце

преди 5 години

Така и не каза, кого вижда в огледалото (Пеевски).

136

хммм..

преди 5 години

Гледам физиономиите на нашите съотечественици и се питам, ние европеиди ли сме или просто лека полека си заприличваме на семити - араби?!?!

135

Анонимен

преди 5 години

Such a shame for Trumpto have photos togetherwith a criminal fromBulgaria .

134

Анонимен

преди 5 години

Сигурно се е видял със щерка си ,жена си и техни друзя - все отрочета на "куфарчетата" .България се "оправа" ,ама парата и децата в Сащ !

133

ИВО

преди 5 години

ЗАЩО НЕ ИМ РАЗКАЗА,ЧЕ ВЗЕ ПЕНСИТЕ НА ИНВАЛИДИТЕ ЗА ДА УВЕЛИЧИ НЕГОВАТА И НА ШАИКАТА КРАДЦИ ОКОЛО НЕГО. *** СЕЛСКА,КРАДЛИВА

132

Анонимен

преди 5 години

Много го искат тоя Кокал- Властта ... Личи си от форумните паpaзити които всеки ден провокират с Tъпи мнения тук.

131

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е направил грешка , че се снима с престъпницив ООН . Но минава време иму показват снимки отминали времена , които по-добре да не е правил . Нямада му е за първи път .

130

Анонимен

преди 5 години

Точно така Бойче...Да се пукат от яд тpoловете тук...