42

Анонимен

преди 5 години

СПОКО! УТРЕ СЪДИЯТА ЩЕ ГО ПУСНЕ.

41

Бригадир до Циник

преди 5 години

Ако сега беше още комунизъм, такъв хубав донос щях да пусна по твой адрес, че щеше да се молиш като женичка за животеца си.

40

Tron

преди 5 години

До Анонимен 41Ти и в Ню Йорк или Лондон да отидеш да живееш пак няма да имаш тоалетна хартия и банани ...

39

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков и социализма нямаше тоалетна хартия и банани а днес при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани!

38

Един от Северозапада

преди 5 години

До Иван"Дайте снимката на избягалия, не на заловения! Защо ми е снимка на заловения? Да му ходя на свиждане ли?"----Е как, бе, колега, ами ако го познае някой нали ще трябва да тръгнат да го хващат, знаеш ли колко ресурс, колко човекодни , колко средства са това, за МВР, при тоя постоянен недостиг и недофинансиране? Я по-добре така, не вкарвай любимата институция на Баце в преразход.И без това не им стигат парите от глобите, които напоследък имат инструкция да събират, че няма пари в бюджета.

37

Циник до Бригадир

преди 5 години

Сeляка...стой си в лятната кухня до кокошарника...и спри да ръсиш простотииГледай да не те наплюят мухитеАаахахаха

36

Циник

преди 5 години

И в този ред на мисли ... тези двамата подпомагат конюнктурата ... хич не ми е жал за застрахователите ... а собствениците на такива луксозни возила ... обикновено - имат достатъчно дребни - да си купят други!

35

Бригадир до Циник

преди 5 години

През славните соц времена такива като теб и дядо ти им вземахме всичк и ви пращахме в тухларна, да се научите на труд и уважение!

34

Циник

преди 5 години

Защо ми изтрихте коментара?Автомобилите за над 100 хил. евро са на мутри..или бизнесмени = на престъпници!Попитайте Б.Борисов за славните времена на ВИС и СИК! В България - застрахователите до един са бивши борчета .... полицаи ... и друг подобен контингент!

33

До 30

преди 5 години

Какви по-точно спестени пари си имал в Мототехника? Вноската за автомобил (вярно е,че беше без лихва колкото и години да се чака) беше 1500 лв. Колко вноски си имал?

32

Анонимен

преди 5 години

Както обикновено се случва, гонили са го така, че да не го хванат. Нали са на хранилка там. Кой си рита хляба?

31

Анонимен

преди 5 години

До аа1830И аз се обърках ... Ако е тяхното собствено, номера няма ли си, не го ли идентифицираха на кого е, не го ли пуснаха за издирване? Или как разбраха, че е "тяхното"?

30

Един от Северозапада

преди 5 години

Без да искам, си спомням , как в гнилия социализъм се отнасяха с такива, какво беше наказанието, и сещаха ли се повече да повтарят.Но , сега е демокрация.Трябва да сме хуманни.Мисля, че година условно, с 6 месеца изпитателен срок, е достатъчно техко , но справедливо наказание!

29

JJ

преди 5 години

Какви са тия приказки за пистолети и висящи дела? Това да не е ЕС или развита страна!!!Лъвицата е виден шахматист, които днес има партия с премиера, а после ще поиграят футбол със застрахователния бос, който го покровителства, за да показва как колата трябва да има каско, за да не се пипа!!!

28

Анонимен

преди 5 години

До Пламен ВасилевПламене и ние работехме. Имахме спестени 40хил.лв.в ДСК и в Мототехника. за 20 години нито апартамент видяхме, нито кола. Нито море, нито чужбина. Сега тухлено жилище в затворен комплекс с басейн, море в чужбина, на десет години чисто нова кола, последен модел от средния клас. За черната и бяла техника последно писък на технологиите. Бегай във Венецуела. Соца в С.Корея и Куба е към края си. Но си носи тоалетна хартия и забрави къпането всеки ден. Както при Тошо. Знаеш.

27

Иван

преди 5 години

Дайте снимката на избягалия, не на заловения! Защо ми е снимка на заловения? Да му ходя на свиждане ли?

26

До 26

преди 5 години

Не си прав, че нищо не им се е случвало. За ефективни присъди не мога да кажа, но в милицията биеха до напикаване! Тези неща много не се коментираха. Лично аз имах познат чиито братовчед се водеше официално някакъв милиционер, но истинската му длъжност е била бияч. Буквално. Били са с маски и са биели задържаните. Та в този ред на мисли, ако знаеш какво следва, доста ще се позачудиш преди да удариш патрулка.

25

Туск

преди 5 години

И после тия хрантутници искат заплати. 1,5 млрд лв бюджет на МВР и некви *** ги правят на маймуни. Изпотрошил патрулките, гонели го и зполовината София и накаря пак не успели да го хванат. *** смешниците. Клоуни в униформи. Докато не почната да си вършт работата, никакви заплати. И половината бих ги уволнил, щото за нищо не стават и после дори като охрана на паркинг няма да почната работа.

24

Анонимен

преди 5 години

От снимката гледа типичен кандидат-член на БКП от времето на соца, преценен от партийното бюро като супер благонадежден - ***, но упорит и много нахален.

23

Анонимен

преди 5 години

До Пламен ВасилевПо живково, един го гониха из Пловдив цяла нощ. Изпратил приятел и на паркинга видял кола с незаключено кормило. А той без право на книжка, защото го хванали като малолетен да кара! Нищо ново! Но много му се карало. Нищо не му се случи. Един на изхода на Враца кьоркютут пиян патрулка му загради пътя и той я удари. Даде назад и удари другата патрулка, дето го блокираше отзад! Та по живково време се формира този манталитет на индивиди, не уважаващи чуждата собственост и законите.