20

Анонимен

преди 5 години

Появи се поредното л.е.к.е Биков после е ред на следващото Антончо шайката които са до болка ясни на всички.

19

Анонимен

преди 5 години

Тези вече са ми толкова опротивяли, че повече няма накъде. С тази наглост, която демонстрират, окончателно ме убедиха(почти зорлем) за кого да гласувам.

18

Долу БокУ

преди 5 години

До безпартиенАбе чул си нещо,ама................!

17

Пламен Василев

преди 5 години

Това ние нашата мечта, на Парламентарните избори, 80 процента мнозинство на БСП. А Корнелия Нинова, трябва да е новият ни Министър председател, на републиката ни. Успех Госпожо Нинова. Българският народ е с вас.

16

ognyanz

преди 5 години

Дежурния лаладжия на ГЕРБ Тома Биков, който в предното си превъплъщение (на пишман-реформатор) щеше да съди Бойко Борисов, пак е взел думата. И какво научаваме от него? Че от депутатите на левицата само Сергей Станишев е гласувал "ЗА" санкциите срешу Унгария.А кого в Европейския съюз представлява Сергей Станишев. БСП? Нищо подобно. Той е председател на ПЕС и представлява нея. Е, пази си мястото, как да очакваш от него, че ще се придържа към позицията на БСП. Няма как да стане.

15

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

ГРОБ не ги слуша......главата.

14

Анонимен

преди 5 години

А Биков какъв се явява в герб?Той ли беше казал,че Борисов е карикатура на диктатор в телевизионно студио?Гьорг целуна ръка и стана министър,тоя какво ли е целувал,Моралист!?

13

Анонимен

преди 5 години

Някъде пишеше че Нинова ще сдава поста на Радев като мине мандата, а тя ще се връща в СДС.

12

анонимен

преди 5 години

А ми вие бе? Герберски изчадия! Да не си мислите.Че ви отразява вече някой! Изчакваме просто.Да ви изтече И малкото ви оставащо време! Па да ви бием шута За винаги вече!-:) Политически трупове и пътници сте вече!

11

Анонимен

преди 5 години

Партията й...???Имате правописна грешка,оправете я защото е срамота!

10

минувач

преди 5 години

Да, ама от БСП обичат бедните. След тяхно управление бедните се увеличават!

9

Анонимен

преди 5 години

Тия умствени инвалиди какво са се загрижили за партиите на другите какво с КТБ и Олимпик, туй да кажат.

8

безпартиен

преди 5 години

Като чуя за БСП и изтръпвам от ужас ако дойдат на власт.БСП това са Орешарски,Виденов,заплати по 3 долара на месец,купонна система и режим на тока!От БСП имам по голям страх отколкото евреите от Хитлер!По времето на Виденов цяла България беше един голям концлагер.А по времето на Орешарски единствените печеливши бяха полицаите защото им платиха извънредният труд(побоите над протестиращите).Ако искате всичкият този ад да се върне гласувайте за БСП!

7

Циник

преди 5 години

Дреме и на охранената сeлянка от село Крушовица.На крехката възраст от 28 години като видна седесарка стана милионерка...после като фурнаджийска лопата - стана комунистка...я я вижте - как се е оклала - като гуде преди коледа!А текезесарите - гласувайте за нея!Таа ако види, че в България няма далавера - ще се премести в Брюксел при СърГей СтанаШеф и Бареков! Да му мислят текезесарите с 510лв. милостиня!

6

Православен

преди 5 години

Само като погледнеш лицата на снимката ти става ясно що за хора ни управляват. Единия с изкривено от злоба лице, другия млада калинка, която за пари би продала й майка си!

5

Анонимен

преди 5 години

До Монтанавиж, бсп изобщо нито е гладна, нито е в мизерия и нищета, за да стига толкова! просто са прекаледно алчни, нагли и арогантни! постоянно се занимават с неща, които нито са им ясни, нито ги бива!

4

Анонимен

преди 5 години

Нали e г-жа Лъжа защо да я слушат значи в БСП има демокрация, а в Г-РОБ са феодали и козируват на пожaрни.я Кой сви партийната касичка на В. Сидеров и казваше етo идaт лекари и инженери, космонавти, агрономи авиоконструктори мозъчни хирурзи и ядрени физици.

3

Анонимен

преди 5 години

При управление на БСП резултатът са фалирали банки, кражби в огромни размери, банкрут на държавата, стопени фискални резерви, протести, пребити граждани, глад, мизерия, инфлация!

2

Анонимен

преди 5 години

Нинова да отговори за Техноимпекс, откъде има пари синът й да учи в САЩ?

1

Монтана

преди 5 години

БСП ПОБЕДА НА ПАРЛАМЕНАРНИТЕ ИЗБОРИ!БСП ПОБЕДА! НИНОВА ПРЕМИЕР, РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ!БСП Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА НА БЪЛГАРИЯ!СТИГА ГЛАД, МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА!