63

пътник

преди 5 години

Съвсем скоро любезният лос ще раздава правосъдие тихо, бързо и необратимо. Пак ще има новичок, казачок, дурачок и так квот се сетите.

62

Анонимен

преди 5 години

Голямото предимство на тези зенитни комплекси е,че свалят свои самолети и от време на време и чужди.

61

паниката е голяма

преди 5 години

Някойси мислят, че с зенитните комплекси защитата на Сирия е решена и с С-500 да ги заринат ,макар ,че Русия и за себе си няма достатъчно, нации като САЩ и Израел знаят как да ги унищожат. Без едно 150 -супер модерни самолета с много добре обучени пилота минали през обучение / не в Сирия / Сирия ще си е едно опитно поле на израелските ВВС--не случайно русия искат да я предупреждават по-рано ,нали имат космически воиски защото не гледат от космоса....единственото с което плаши Русия е атомни бом

60

Кембридж АНАЛитика

преди 5 години

На втория ден шефът на еврейските ВВС е на червеното килимче! Доста ще мачка каскетчето пред Шойгу....

59

паниката е голяма

преди 5 години

То на война е като на компа-- като те юрнат тези Ф-16 от всякъде всичко кънти и гори долу става стой па-гледай един заляга, друг бяга ,умира един не чува ,хаус та дрънка ,затова който държи въздуха печели войната. Тук съм го писал много пъти щатите печелят винаги първо въздуха и после всичко е въпрос на време , затова като иде някъде един самолетоносач с цялото стадо дето го води и изведнъж всички се успокояват , в Сърбия щом включеха радарите и след минута радара го няма и и дват самолетите...

58

redordead

преди 5 години

той, Рейгън, може и да гние в ада, ама Мада Раша, езечасно натам се отправят ватенки, които са се нарязали с бояршик...сега са особено много, след като са разбрали, че след няколко години няма да има и пенсии...

57

Анонимен

преди 5 години

Их тия американски и руски ***, научили са една нова дума *** от телевизията добре ме е тя да ги образова.Абе я като псувате кажете поне една друга псувня или и не знаете.Пуснете си парламента и ще научите поне още две.Явно да си *** добре се плаша.Абе я тъй и тъй всички ни удари кризата и ние да станем всички *** и тогава тия четири на кръст трола ще ви купят тълковен речник за псувни, че да разберат с трите си живи неврона какво им казваме.

56

Starija hush

преди 5 години

Vinata e na Asad.Nemat pravo da strelqt po samoleti v mezdunarodni vodi.Dobre 4e ne bil pasazerki samolet.

55

Анонимен

преди 5 години

До Ronald ReagganРоналд Рейгън отдавна гние в ада.............пукна от Алцхаймер мръсната гадина!!

54

Анонимен

преди 5 години

Турция и Израел нямат работа в Сирия!!

53

Анонимен

преди 5 години

В Сирия е много трудно да се разбере кой с кого е приятел, и кой на кого е враг.

52

Анонимен

преди 5 години

Джендърите не обичат Русия, драги, а я мразят. Понеже феминистките там не виреят, а джендърите са феминистко творение и са под тяхно влияние. Вземи си поука за русофобството си ;)))В смисъл, да знаеш какво впечатление оставят русофобите имам в предвид ;))Да твърдиш, че джендърите обичат Русия е като да твърдиш, че всички гейове искат да се изнесат в Чечня ;)))

51

Анонимен

преди 5 години

Русия затвори източната част на Средиземно Море в резултат на действията на Израел. Лек намек... На практика може да затвори цялото средиземно море барабар с Турция, Гърция и района между Египет и Саудитска Арабия, но не го прави за да не всява паника.

50

преди 5 години

............да платят кръвнина немедлено!15 вагона водка + 15 вагона сельодка!

49

Факт!

преди 5 години

До АнонименТихо бе пияч на боярищникь!Кой те пита как се пише името на баща ти.

48

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Абе, колко пъти да ти обяснявам, че се пише ФЪКТ! Ако искаш и на английски FUCKED. :)

47

Факт!

преди 5 години

През Йом Кипур май беше да ме извини равина ако бъркам *** беха обещали на египтяните да ги пазят и беха създали някаква отбранителна линия.Израелците ги попиляха и минаха като на парад през тях.Ония мигаха на парцали "мощната" совецка армия.Смепници пълни технологично на нивото на Сомалия.

46

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

боби тука ли е?

45

Факт!

преди 5 години

Е как ще отвърне Рашка прашка като ако отвърне Израел ще ги попилее!

44

До 44

преди 5 години

Хахахаха това ли е истината за теб.А днк от Хитлер как са взели.И само знай , че евреин се става и по убеждение , не само по кръв.Това с майка му е украсена лъжа , взета от история за пра баба му.В Германия при нацитата се правеха проверки в църковните книги за юдеопроизход.Вярваш ли , че всички противници на Хитлер са проспали еврейската му кръв.Ей спри с лъжливите сайтчета , че си нямаш и понятие от история и истински живот.