143

Анонимен

преди 5 години

Ето кадрите на Корнелия Мая Манолова и президента си вършат работата в полза на обществото и имат високо одобрение. Кадрите на ГЕРБ нищо не вършат. Само медиите на Пеевски и пр.....в хаха ги хвалят. Лобистки закони, нагласени обществени поръчки, прецакани честни избори, зависими медии, корупция, и една гола тролска пропаганда, като троловете им продават собственото им бъдеще.

142

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ на всички избори прилага един трик - медиите му надълго и нашироко отразяват назначената от Бойко опАзиция хахаха. След това влачената от МВР Бела Златка предава интересите на избиретелите си да свалят Боко.Слави е поредната патерица на Бойко. Няма начин ГЕРБ да падне от власт ако БСП не спечели с 51 процента. Корнелия излезе мъжко момиче и изключи гербавите *** в БСП като Гергов. Сега вие сте на ход български народе, дайте шанс на една смела жена. Мафията два пъти я блъска с коли!!!!

141

Анонимен

преди 5 години

ако слави или президента направят своя партия,забравете герб или бсп,на всички им е омръзнало от партии,искаме личности

140

Православен

преди 5 години

Псевдо-патриотите няма как да влязат , вече нямат и структури ,всичко се е разбягало. Седят тези които гризат от какала само

139

ognyanz

преди 5 години

Само три процента разлика между ГЕРБ и БСП? Не е добре. Цецо трябва да приготвя суджука, защото общинските и евродепутатски избори наближават.

138

Анонимен

преди 5 години

От тия партии с нормален партиен живот е само БСП, ДПС е чужда партия, олигархична, ГЕРБ е вождистка партия а патриотите са чужди шпиони за да опорочат патриотичните идеи. БСП за прехода е управлявала еднолично само 14 месеца при Виденов и им извършиха майдански преврат. Време е да им се даде шанс за един мандат. Сигурна съм, че Корнелия Нинова е най-малко десет пъти по-успешен управленец от Боко Винетуто. То и без това другите три партии са си коалиция дпс се скъсва да гласува за герб и патриот

137

Анонимен

преди 5 години

До БайфиданКато обработите комисиите и купите гласове и ви се качват тарарас

136

Анонимен

преди 5 години

До hahahasОбаче народа като видя че идва краят на гербавото президентство с такъв кеф ги помете на втория тур че им умре целата платена цоциология. Радев би двойно Цачко комунистчето.

135

Истукан

преди 5 години

То затова няма кой да гласува. БСП и ГЕРБ си купуват първите 2 места и е безсмислено да се гласува. Няма да ги изгоните от първите 2 места, те са си напечатали предварително бюлетините с правилната отметка. Който гласува за малките партийки, гласът му отива или за БСП и ДПС, или за ГЕРБ. Всички останали партии без БСП и ГЕРБ са техни патерици. Затова не гласувайте, няма смисъл. Така ги качвате на власт, вместо да ги сваляте. Правите им услуга, без да искате.

134

Цветомир Паунов@

преди 5 години

Браво верни *** на герб. Ето, само за месец ста намалили с три процента одобрението за президента. Брава за постановката с триколката дето може да кара със скорост по-малка от на ходещ пешеходец. Хубаво сте се сетили да забързате кадрите когато е необходимо. Ще си получите стотинките за троленето. Плюс цел лев премия. Тичайте ако искате повече пари да говорите глупости, все едно сте истински протестиращи. Помните надника срещу Орешарски, ще има и пет лева бонус.

133

Анонимен

преди 5 години

Туи БСП няма отърване. Едни и същи 30 години.

132

Нищо лично

преди 5 години

Стига с тия Фалшиви проучвания де. С какво пРезидента заслужи тази висока оценка? На някой облекчили му се положението след някое президентско действие?

131

hahahas

преди 5 години

Агенция Тренд за президентските избори 2016 година е дала следната прогноза за 1 тур (за балотажа не са дали прогноза:Цецка Цачева - 27,3%Румен Радев - 24%Реалните резултати за 1 тур:Цецка Цачева - 21,96%Румен Радев - 25,44%Справка сайтовете на агенция Тренд и ЦИК.Вижда се, че продължават да правят проучвания в полза ГЕРБ, нищо че са откъснати от реалността, както беше на последните президентски избори, така и сега.

130

Голям смях

преди 5 години

Те тези социологически проучвания, сигурно са правени в едни къщи или в Барселона или в Банкя. Розови тиквени сънища.

129

extremist

преди 5 години

ИЗБРАЛ СЪМ АК47, МОДИФИЦИРАНА ВЕРСИЯ.....

128

Анонимен

преди 5 години

В Турция в Русия хората избират властта - президента пряко и мажоритарноЗатова са цъфнали и вързали...

127

До: До Последен

преди 5 години

Да бе, сигурно хората ще предпочетат Г-жа Позитанова и плеядата ДЕЧКОВЦИ около нея да оправят държавата. Колкото до Слави Трифонов той не е толкова загубен, че да се прави на Бареков. Сините ти партии някой да е чувал в последно време за тях. Само нисичкия уж генерал Атанасов се появява за да плюе както той може.

126

До:Последен валс

преди 5 години

Дали Слави Трифонов, дали сините партии, но наближава времето, когато Бочко заедно с тиквите си и лъжливите патриоти, както и аптекаря ще последват участта на царската партия. Никой няма да си спомня за тях.

125

...

преди 5 години

Престанете да лъжете хората с поръчковите си скалъпени проучвания. НИКАКЪВ шанс ГЕРБ да получат подобна подкрепа. А ако е наистина така, направо я закривайте тая държава, народа е неспособен да функционира.

124

Циник

преди 5 години

Истината е проста ( като повечето българи ) ...в България има регистрирани - над 300 партии...и НЯМА ЕДНА ИСТИНСКА! Всичките са метастази на вездесъщата БКП ( Можеби като изключим противоконституционните ДПС ... ЕВРОРОМА...още една турска..и още една ромска) Тези *** с парите - решават изборите! А след чалга-водещия Бареков ( и той се уреди , и приключи с политиката ) изберете си чалгаря Слави...той с кокаина ще иде в Брюксел - досущ като Бареков! Няма кой да изберете...всичките не струват!1