316

РККА

преди 5 години

Не бих се учудил ако скоро столицата на юдеите се премести от Йерусалим в Освиенцим....

315

Анонимен

преди 5 години

Ем да се бият ко *** интерва мени? Няма сми, да се занимаваме техните е пробс.

314

Анонимен

преди 5 години

До 329 ПичПропуснал си да си сложиш на ника окончанието "ка"

313

Тц,тц

преди 5 години

И какви ще са тези действия?Да върнат емигриралите от Русия евреи?

312

дедо Ви

преди 5 години

Натаняху на килимчето в Москва, щото играта загрубя!!!!

311

Кот Баюн

преди 5 години

До сиромах Защото ядрения материал за създаване на израелските бомби/ракети е американски."Савана Ривър"- 1968 г.- Плутоний

310

А бе

преди 5 години

Май вече е време Баба Ванга да се окаже напълно права за Сирия(че Третата световна ще почне от там).Тая дандания вече започна да омръзва-нека да приключи по какъвто и да е начин.

309

Пич

преди 5 години

До позивна 321 (Кот Лазур)Ами, Вие, другарю?!Сигурно много имате зор (и нужда) да се пречистите във WC,щом пишете дълго и четете нашироко. ....Темата и фактите са ясни.Изводите всеки да си ги направи според капата, камбанарията,или минарето. Според мен е пореден руски резил. И задължително с последващ оправдателен текст.В случая не е Мария Захарчето. ... :)

308

Мда

преди 5 години

Още едно 2000 години без еврейска държава звучи доста добре.Ако пострадат арабите-не е проблем-и те не са стока,хич да ги няма.

307

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Резултатите от грандиозните учения "Восток2018' не закъсняха

306

сиромах

преди 5 години

По логиката на някои драскачи отдаавна трябваше да бъде унищожена изкуствено създадената държава Израел особено нейните обекти в зората на създаване на ядрени бомби!Защо тогава си мълчаха големите демократи отвъд океана а се пънят непрекъснато срещу Северна Корея?!

305

Анонимен

преди 5 години

Русия никога няма да тръгне срещу Израел, защото няма никакъв шанс срещу него. Навремето СССР не посмя та сега скапаната Русия ли?

304

минисъър Каракачанов

преди 5 години

Това е 100% доказателство, че руските ракети могат да свалят не само пътнически малайзиски самолети, а и военни!

303

Анонимен

преди 5 години

До МдаНедей се напъвай толкова, че да не останете без мавзолей на червьоннъй(аленъй,краснъй) площадь

302

Анонимен

преди 5 години

не е лесно да се пази Асад

301

Кот Баюн

преди 5 години

Четох и четох господа и дами/кой как се самоопредели-нали това е есенциятя на джендърството/,вашите коментари.Абсолютно никакви разумни доводи.То е ясно - седиш си в нужника,имш запек или дрисък,целият свят ти е крив-комшиите,тъщата,жената,ББ,ЦЦ,Путин,Марсианците и по малко хем си сереш,хем си изливаш"душата".Ами, че то бивш армейски "фел" и кашик е по-умен от вас в тези въпроси които "коментирате".*** то какви коментари?Кой на кого *** в гащите...Явно в спора не се изяснява истината

300

русофила

преди 5 години

Руският министър - Мошето ми с....ра в гащите.

299

Мда

преди 5 години

Работата е ясна-крайно време е за разполагане на ядрено оръжие в Израел.Колко им е на "Светите земи"-няколко Искандера.Оправдание ще се намери-разчетът се запил и няк'ви от Хизбула си поиграли с копчетата.А после без "Богоизбраните" ще настане такъв живот,че само си викам:ДАНО!(хи-хи)

298

World Wide War

преди 5 години

Евреите са хитри, ама не бива да се хитрее прекалено. Между другото те си купиха F - 35, а българското участие в световния "хибриден" конфликт се ограничава с нарязването на собствените ракети, контрабанда на нафта към Сърбия, в нарушение на ембаргото и продажба на оръжие на ИД.

297

Византиец

преди 5 години

Евреите си търсят белята.