72

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАз пък помня подобно информационно затъмнение, преди около 2 месеца, когато пияно мутре с джип Ауди попиля няколко коли на "Иван Гешов".

71

Анонимен

преди 5 години

в панделата, като става булка ще проговори!

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74Убитото момче дали е давало съгласие да му публикуват личните данни и снимките?GDPR

69

доктора

преди 5 години

Цял живот карам без книжка. Блъскал съм леко хора, но на всеки се случва, малшанс. Не книжката кара колата, а шофьора. Ако се чувстваш смел и сигурен на пътя, всичко ще е пушка. Ако караш според ограничението, всички ще те задминават. Няма само аз да спазвам ограниченията, я.

68

Анонимен

преди 5 години

катастрофата е станала на 11.9.в номера на колата има 911

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71Ако ти кажа, ще се разсмееш, но е истина. GDPR. Не е дал съгласие за публикуване на информацията му, напоследък престъпниците се възползват от това.

66

умирисник

преди 5 години

Как ще мълчи. Нали е отишъл и е казал , аз го сгазих, и се е предал. Кво да каже повече. Къде му е книжката ли?

65

Мушмул

преди 5 години

10 години ефективна ще е добро начало.

64

Анонимен

преди 5 години

Добре де! Защо още не му знаем името? На жертвата и снимката видяхме! Не съм почитател на конспиративните теории, но нещо започва здраво да намирисва. Досега не помня такова затъмнение.

63

така е

преди 5 години

Щом мълчи давайте те му максималната присъда и да се намълчи!

62

Анонимен

преди 5 години

Само да кажа че САЩ ако не си платиш глобата в срок и те пуснат за издирване може и в затвора да лежиш ефективно или те пращат на по 100-200 часа обществено полезен труд.

61

Анонимен

преди 5 години

Ако беше като в САЩ щеше да е друго ядче, пишат ти глоба 1000 лева, имаш 1 месец да я платиш после кадето те хванат ти свалят номера, конфискуват ти колата и те вкарват в зандана за 24 часа.Да видим дали ще се кара по добре.

60

Анонимен

преди 5 години

Това си е предумишлено убийство ! - качваш се да караш без да имаш квалификация за това е все едно да стреляш с автомат по хората и да кажеш: Ама аз стрелях случайно !!!

59

Анонимен

преди 5 години

Мир на праха на това момче.Винаги се говори за жертвите при ПТП и как намалявали под 600, но се пропуска един много важен факт. Ранените за година са хиляди, от тях не малък брой остават напълно парализирани или инвалиди с висока степен на инвалидност, което е страшното. Сигурен съм, че няма човек без близък тежко пострадал при ПТП.

58

Анонимен

преди 5 години

до 45След като не спазваш закона и караш опасно, вероятността да утрепеш някого е голяма...наречи го както искаш, не е по непредпазливост... въпросът е до кога 80-те % ще трепят останалите безнаказано... на теб колко ти плащат за да тролиш ?

57

Maya

преди 5 години

Mulchi li?? Da ne kaje, che sujalqva.. Pravo mu bilo... Kato mulchi da go tiknat pone za 20-30 godini v zatvora

56

bluesky1

преди 5 години

Преди няколко години, в София, на регулирано кръстовище, пресичайки по пешеходната пътека при зелен сигнал за пешеходците, бидейки на около метър и половина от осрещния тротоар, ме помете автомобил, управляван от непълнолетен ***, качил тумба съученици празнуващи 24 май! След удар в предното стъкло и две салта над автомобила от страна на моя милост, съм се разплескал на асфалта...оцелях като по чудо, но на счупените места още боли от реме на време...никаква милост за джигитите!

55

Анонимен

преди 5 години

Шоферите не ги изнасилват достатъчно куките, затова е така. Колеги, скоро ще започнете да усещате сериозните промени в отношението от страна на държава и общество. Шоферите са тиняци, най-долните и арогантни *** в държавата, и е необходимо да бъдат третирани като такива.

54

fr

преди 5 години

Във Франция поне 20 години.

53

Анонимен

преди 5 години

И тоя няма да се оттърве леко, като му ударят една кръвнина 160 хил лева ще ги изплаща цял живот.