19

Милена

преди 5 години

Мое лично мнение е че беэдомните кучета нямат място на улицата и където и да е било!!! Би трябвало да се легалиэира отстрела им - на месо!!! Само эа година проблема ще се реши кардинално!!! Эа теэи дето редовно ги хранят също глоба!!! Свидетели сме на толкова трагични инциденти, нахапани до смърт хора, това е терор!!! В случай, че се хване куче с вграден чип на улицата - эдрава глоба эа собствениците!!!

18

Стеф

преди 5 години

До Анонимен 17Доста *** коментар. Понеже явно не си наясно ще ти обясня. Вълците и лисиците се размножават два пъти годишно и раждат по много. За да имат шанс другите животни в гората популацията им трябва да се контролира.Тук въобще не става въпрос за харесване и нехаресване.

17

Анонимен

преди 5 години

Няма угодия - ми като не ги щете кучетата, трепайте ги. Трепайте всичко което не ви понася. Няма такова гламаво племе. Вълци бият - не били полезни, чакали бият и те били вредни. Ми а избийте животните по нашите земи тогава.

16

Анонимен

преди 5 години

Фондация "Четири лaпA" (пари лaпa)

15

(сла)Нинова

преди 5 години

Пълна абдикация на държавата и лично на премиера ББ. Искам незабавна оставка на ресорния министър и на цялото правителство.

14

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ПО ТИХО ДА НЕ РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА.

13

Пешо

преди 5 години

Има камери монтирани на входа и изхода на Пазарджик , на кръговото също , на бензиностанцията до кръговото също.Ако искат ще го намерят буса.А дали искат?

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

МАЙНАТА ИМ НА КУЧЕТАТА ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ХОРАТА

11

така е

преди 5 години

Ако не изхвърля кучета фондация Четири лапи няма да ла;па. Ще изчезне причината да съществува-безстопанствените кучета и ще спрат дотациите от чужбина.

10

Анонимен

преди 5 години

От едно известно време по цяла нощ се гонят и си ръмжат едно на друго глутници от кучета. Ако общината не вземе мерки, хората ще извадят въздушните пуки или ще будат отровени поголовно. После да няма сърдещи се...

9

Анонимен

преди 5 години

Милите животинчета.На 4 лапички.

8

Анонимен

преди 5 години

И ромите ровещи по контейнерите влачат от ФакултеО кучета със себе си по околните квартали.Кога ще се влезе в гетата, да се съберат от там бездомните кучета или те са чипирани и домашни?

7

Анонимен

преди 5 години

еее идва бус, изсипват 30 псе;та и ти седиш и се вайкаш, ами опитай се да видиш модел, номер, обади се на 112 , ако не са от еко-та меко-та свят ще им се завие.

6

то

преди 5 години

Фондация "Четири лапи"го прави този " кучешки туризъм".Само прибиране в приют на бездомните кучета и неосиновени до една седмица-евтаназия.Домашните кучета както пише друг преди мен само с чип,регистрация,адрес и име на собственика.

5

Дзъ

преди 5 години

В София всяка седмица изсипват улични кучета ама не сме заревали... обшина Пазарджик да се оправя, както се оправя столична община

4

Когато се видят

преди 5 години

такива "изсипвания' и НЕ се види КОЙ го прави- МАСОВА ЕВТАНАЗИЯ и загробване .Крайно време е ВСЯКО куче да има чип с адрес и име на собств. БЕЗ такива- изтребление. Не сме ДЛЪЖНИ да храним и плащаме за КАПРИЗИТЕ на "собственици' ил на ФИРМИ, които РАЗВЪЖДАТ кучета.ПРЕСТЪПНИЦИ.

3

смях

преди 5 години

дo 2, само дето хората от държавата гостоприемник, като те видят си викат, поредното докарано балканско бездомно псе, което иска да ръфа кокал.

2

Анонимен

преди 5 години

От 3 месеца съм емигрирал. Едно бездомно куче не съм видял за това време!

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ЖИВОТ ЛИ Е ДА ГО ОПИШЕШ.