213

Евроатлантик

преди 5 години

Гостите на Меркел имат право,правосъдие да раздава

212

Анонимен

преди 5 години

А технологията не е това което си мислиш,хи-хи,малко по-сложно е..Абе сложното е скъпо. По-просто си е за предпочитане. Пък и безплатно може да излезе

211

Анонимен

преди 5 години

"Загиналият има брат - десен екстремист, допълва "Билд"."Охо. Очаквайте очерняща кампания в стил "германеца сам си е виновен". Тарикатските номера на Меркел Ханъм....

210

Една добра идея

преди 5 години

До АнонименЯсно е кои ще износват белите бебета-тия,дето сега си продават собствените!За 10 000Е+храна и жилище всяка ще се навие.Има милиони от тях-вместо да произвеждат лош материал,нека вадят качествен!Сметката е проста-трябват 1млн.бебета годишноХ10 000Е=10млрд.Е.Сумата е нищожна за Германия,а ако изгонят навлеците икономисват поне 5млрд.Е-половината сума.Естествено,при подобна на сегашната власт няма как да стане.А технологията не е това което си мислиш,хи-хи,малко по-сложно е.

209

Митето

преди 5 години

Преди 7 години в Марсилия вечерта 22.30часа на гарата аз и мой братовчед бяхме нападнати от четирима негрu за да ни оберат! Обраха ни но преди да си тръгнат единия удари братовчед ми с желязо в главата! Оттам в болницата една седмица закрепиха го върнахме се в бг. и пак по болници и така до ден днешен!

208

Анонимен

преди 5 години

Толерантните европейци скъпо ще платят за това че се правят на добрички. Азиатците и а.ф.риканците здраво ще ги мандръсат както козичката на странджанския козар днес. Границите трябва да се пазят със огади, мини, въоръжени хора/които и стрелят/ но никой не трябва да мине. Ние война до нашата граница нямаме. Никой не може да се позовава на хуманитарна криза.

207

Анонимен

преди 5 години

Афганите не ги вземат да вдигат икономиката, те икономика си имат. Вземат ги да вдигат демографията.

206

Анонимен

преди 5 години

А ТЕЗИ ПРЕВЗЕМАТ ЗЕМЯТА БЕЗ ДА СЕ БИЯТ!.Как да не се бият? Този нали са го пребили?

205

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 211АСПАРУХ СИ Е ОТВОЮВАЛ ЗЕМЯТА КАКТО СЕ ПРАВИ!!!А ТЕЗИ ПРЕВЗЕМАТ ЗЕМЯТА БЕЗ ДА СЕ БИЯТ!

204

Obo San

преди 5 години

Почти съм сигурен , че немците могат да си решат проблемите за 1 или 2 нощи ! Не повече .

203

Професор Тюхчеф

преди 5 години

на всички разправят как ще вземат афгани да им вдигнат разтежа на икономиката, но досега не съм чул да кажат къде ги назначиха - само висят на социалки

202

Анонимен

преди 5 години

Въобще не е сложна технологията,само трябват жени да ги износват срещу заплащане..Технологията я знаем, стара е като света. Ти кажи колко пари даваш жена ти да износи плода, технологията аз ще и я приложа.

201

Една добра идея

преди 5 години

Имали демографска криза германците.Абе шваби,като имате пари в излишък,лесно може да се реши проблема!Първо обяснете на хората какво бъдеще ги чака ако не започнат да раждат,после им дайте стимули,а ако и това не помогне-започнете индустриално производство на деца(естествено бели)!Въобще не е сложна технологията,само трябват жени да ги износват срещу заплащане.После децата ще се отглеждат в селища от типа от типа SOS Киндердорф.За 20 години проблемът е решен.Става и за БГ,ама пари нема...

200

Анонимен

преди 5 години

Трепане и гонене защото това нашествие е аналогично на Аспаруховото през 7 век. Последствията ще са много по-страшни. Няма да се размине само с покръстване както през 9 век.

199

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 205, кой бяга от война, това са прави, здрави мъже, добре облечени и финансирани, гладни и жадни не изхвърлят храна и бутилки с мин. вода - т.н. нищо общо с бежанец, който е благодарен на хляб, вода и подслон. Тези хора са войници! Само един промит мозък не го е разбрал до сега. Естествено, че трябва да се пази границата и с оръжие ако трябва и със стрелба. За истинските бежанци - майки, деца има път по който се стига до кпп-то, където могат да поискат убежище.

198

Анонимен

преди 5 години

Мултикултурална Европа. Прогресивна и хуманитарна! Континента на феминацистките, травестити, ***, роми, афганци и др. Диктатурата на еднаквото мислене и политик корект! Мястото където можеш да бъдеш линчуван ако излезеш от общата толерантна деменция, и да бъдеш наричан ксенофоб, расист или нацист, хомофоб, антисемит итн, ако мнението ти бъде по различно от това на останалата заразена от безкрайна толерантност ***! Европа днес е това!

197

българинче

преди 5 години

Гледайте тука да не ви гонят с камъне и дръве и малко с брадви и ножове , а Бундесфера ще се оправи с ония...

196

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 198Вие да не сте някакъв проМЕРКЕЛСКИ ***. Кажете тия като бягат от война защо не отидоха в съседна държава където няма война. От Авганистан до Германия са 10 държави. Добре е че не остават в България. Хубаво е че ние българските граждани се отнасяме недружелюбно към тия скакалци търсещи удоволствия и хляб без пари. Германците като са толерантни сега ще си носят негативните последствия.

195

Анонимен

преди 5 години

ПОМНИТЕ ЛИ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ МАКДОНАЛДС!!МЕРКЕЛ НАРЕДИ ДА ГИ ИЗКАРАТ ЛУДИ И ПРИПИСАХА 3-*** ТЕРОРИСТИ КЪМ ЖЕРТВИТЕ!!!МЕРКЕЛ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ И ДА ВЛАСТВА НАД ЦЯЛОТО ЕС!

194

Анонимен

преди 5 години

"Какъв военен контрол бе *** това са хора бягащи от война на диктатор. Как ще ги спреш , ще стреляш по тях ли ? Да паднеш още по-ниско отколкото си сега."Ще стреля а е на месо и ще ги ни е на колпетя, за назидание, па да не идат другите. И не, ние не пада е. Те падат, след като ги треперене в опитите им, да пресичат границите ни. Просто се браним от терористите...