11

До 9

преди 5 години

Е все пак хората имат право на избор и не искат да им навираш нахалните си отрочета. Не ти пречат. Просто избират почивка пред врясъците на децата и родителите им. Ти си "почивай" докато се правиш на пъдар. Никой не ти пречи, ама не давай акъл защо хората искали хотели без достъп на деца.

10

Анонимен

преди 5 години

Забранен достъп за деца- не, това не е дискриминация, нормално е при ненормалниците! Децата, хетеросексуалните, семейните хетеро и ясно самоопределящите са за мъж или жена са лесна плячка за из вратеняците. Защита нулева.

9

Антон

преди 5 години

Евротолерасти! Какво по-хубаво от това да има детска глъч,игри ,викове, смях на деца. Да си живеят зомбиранив живот. Само на джендърчета може да им пречат нормалните семейства. Веднъж бях с малките да хапнат тортички в една сладкарница. И от съседната маса една пенсионерка ми вика това не е детска градина. Аз й отговарям а това не е старчески дом, защото на 2-3 маси имаше сигурно десетина такива като нея. Млъкнаха смутени. Жалки създания водили безсмислен живот.

8

Анонимен

преди 5 години

А на черноморието станаха"само за селяни"

7

Анонимен

преди 5 години

То в гейропа само пенсии,*** и гад жали останаха...

6

Мая

преди 5 години

Белгийците да не са го объркали с филм за възрастни, че ние на село не сме виждали такива неща.

5

Анонимен

преди 5 години

тука не става въпрос за "чудовища", ами за различни поколения. всяко поколение си иска своето.

4

Анонимен

преди 5 години

Такива хотели има и в България. Все още не се ползват масово, защото повечето хора не са чували, че има такава възможност.

3

Анонимен

преди 5 години

Правилно е, всеки си иска спокойствието, когато е на почивка. Децата са прекрасно нещо, ама като ги заведат на вътрешния басейн 20 деца следобед и ти е басейна под стаята... и слушаш тая глъч, и като пуснат и диско музика - стой та гледай почивка.... на куково лято.

2

Анонимен

преди 5 години

До ДжоНе е задължително да са чудовища. Представи си, че работиш като учител в начално училище и направо вече ти призлява от детски викове, капризи и разправии. Е, няма ли да искаш поне по време на отпуската си да си на тихо и спокойно място?

1

Джо

преди 5 години

Смятай какви чудовища отглеждат..,