41

Бай Блаже

преди 5 години

Поредната стъпка към тоталното поробване на човечеството. Отнемането на елементарни човешки права е само началото към стремежа за една милитаризирана полицейска свръх държава с централизирано управление от определен кръг хора (елит) котнрол върху всичко(храна,вода лекарства) следене и записване на всеки и навсякъде разговори с приятели по тел. имейл фейс. и тн.Следващата стъпка е предизвикване на криза тази от 2008 ще е майтап 3 та световна и който оцелее ще живее като в "1984" на Джордж Оруел.

40

Тангра

преди 5 години

Вижте сега кво ще ви кажа, баламурници.Тази стъпка не е за вас, глупаците, които живеете на кредити.Тази стъпка е заради нас, умните човеци, които никога няма да се забъркаме с банки и карти.Естествено, то вече е почти невъзможно да нямаш карта в която да ти превеждат заплатата, но много хора никога не използваме банката за нещо повече от получаване на заплата.И това бърка в дупетата на елита, те искат всички да сме баламурници като кредитните РОБИ.

39

до 28

преди 5 години

За твоето мнение нищо не съм казал. Визирах мнение на един програмист измежду първите няколко- интелигентно и добре платено момче/момиче, личи си от мнението му. Относно твоето мнение- плащам безкасово от както се помня. С телефон, с карта (American Express за САЩ и Австралия), VISA за останалия свят. Не изпитвам неудобство. Няма и да изпитам. Пари в брой нямам (освен дребни суми от рода на 200-500лв./EUR/USD). Пътувам много до Мелбърн- човек с пари в брой, не съм видял. За САЩ важи същото.

38

Абд Ал

преди 5 години

До 26ия специалист по IQ Господине, аз когато съм плащал с карта, вие пускахте още пари с пощенски записи. И въпреки това отказвам категорично да разплащам с телефон или безконтактна карта, тъй като има много измамници, скимаджии, вируси по телефони и андроиди и т.н. Класическа карта с пин или кешовица и ми е мирна главата.

37

Анонимен

преди 5 години

Изключват ти нещото,просто ей така,защото не им харесваш и край,ще умреш от глад и жажда.Бааааа си живота-мечта,хахаха!

36

От 14

преди 5 години

Нееее братле. Казвам ти, че ти не си умен, но спокойно ... филма е още по-малко умен.Не разбрах едно - британците или хакерите ? Кой ще ми източи парите ? С карта оперирам от 2004-а насам.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Според едно величество българите си имат чип и той е сбъркан.

34

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко години бяха пуснали един документален филм в Тубата по тоя повод и казаха "дори вода няма да можете да си купите,без да бъде проследено,нито да се нахраните" и сега това става реалност.

33

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Путларах Акбар ще почне да им реже интернет кабелите под моретата и ще им гледа сеира докато в Совдепа ще пазаруват с *** или в натура женщина...

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19.Ако си някой "***" (използвайки речника ти), който си е държал парите в КТБ, разчитайки на българската комисия по финансов надзор, която твърдеше, че всичко с българските банки е наред, сигурно нямаше да смяташ толкова ненормална привързаността към парите в брой. Тук просто не може да се разчита на държавата и във всеки момент може да очакваме срив на някоя банка, като пет минути преди това всички в банковия надзор са се клели колко е стабилна тя.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25То в бг на хората не им трябват чипове за да гласуват за ББ

30

Омонимен 25

преди 5 години

А аз се надявам, да има срив в системата (което е практически невъзможно), защото ще ми изчезнат всичкото кредити и заеми :D.

29

Анонимен

преди 5 години

Англичаните психясаха с техния Брекзит...................ама искат да ползват всички привилегии в ЕС..................тия лицемери!!!!

28

до 14

преди 5 години

Правиш се на умен или искаш да ни кажеш, че си гледал филма Хакери ? Oния другите от Бритиш Аналитика дето хакнаха фесбоклука тия хакери Утре като ти нaхлупят и на тебе една карта и британците ще ти източат сметката после ще кажат, че е Путин и анонимните.

27

Анонимен

преди 5 години

Нищо бе,ще се върнем в ранното средновековие и ще си ковем златни пари,като ни отнемат плащането в брой.

26

Анонимен

преди 5 години

26 - Не съм програмистче, а съм финансов анализаот. И съм момиче. Мерси все пак.

25

Анонимен

преди 5 години

Очаквам да почнат да издават и карти с валутата биткоин.

24

Анонимен

преди 5 години

Изчитам първите 15 коментара. Един човек се изказал правилно и умно- някакво програмистче, което е видяло свят, интелигетно момче. Всичко останало- тотална, батална прoстотия на един беден, и прoст, ама толкова прoст народ, че каквото и да му обясняваш, смисъл няма. Само едно ще ви кажа- мислите грешно, много грешно. Ако мислехте правилно, нямаше да сте най-бедните в ЕС. Толкова. И не, нямате високо IQ, само се залъгвате. Хора с високо IQ не говорят глупости за плащането с карти и телефони.

23

Анонимен

преди 5 години

Дори да ви сложат индивидуални чипове в мозъка, с които напълно да ви контролират, пак ще намерят аргументи, с които чрез медиите да ви внушават колко добро е това за обществото. Разумният човек трябва да подхожда към подобни внушения за прекрасния свят след изчезване на плащанията кеш със здравословно съмнение. Скептицизмът е езикът на разума.

22

Анонимен

преди 5 години

В магазина най съм доволна, когато хората плащат с карта. За мен така е най-лесно.