69

до П. Чешмеджиев

преди 5 години

Голяма близалка удари по *** на *** бе!?!?!?

68

браво

преди 5 години

Може да е лицемерно, но се е сетила.

67

до 57

преди 5 години

Имам в предвид, че Корни ще ни върне към без коли и без пари - както си бяхме заключени и ползвахме "открит лист" за да посетиш например гр. Петрич!.......... Така управляваха тези убийци и терористи от БКП/БСП/ДС!

66

Анонимен

преди 5 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ ДЕЛИТЕ ! ТЕ ТАМ ГОРЕ ВСИЧКИ СА СИ ЕДНО ОСТАНАЛОТО ОТ ЦИРКА -Е ЗА НАС ! РАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ ПОСЛЕ БРАКЯ КОМЕНТАТОРИ !

65

Анонимен

преди 5 години

И Македония сега щеше да е българска, но БКП я подари на Югославия.И тези ще говорят за България и ще се правят на българи?

64

Мамата

преди 5 години

Явно всички от БСП са правени по калъп.Никой ли не се намери да бутне с остена *** към Крушовица,да си пасе спокойно,а не да бръщолеви небивалици.

63

Корнелия

преди 5 години

си е сложила "черния печат" още като се е ОТВЪРНАЛА от СДС.На 28 г., млад човек, живеещ с НОВОТО, затова я е взел И.Костов на работа. След това тя е "захитряла', видяла е, че няма "аванта' да си член на СДС, освен това беше пълно с "бкпчленове под прикритие"( РУМЕН ВОДЕНИЧАРОВ и др.) "Някой й е подшушнал,че е ИЗГОДНО да се ПИШЕ "нова БСП партия", защото на старите никой не вярва.Но... подценила е МИСЛОВНИЯ ПРОЦЕС на по-умните от нея.А те са много.Точно повтаря клишетата на БКП от 45 години;

62

П.Чешмеджиев

преди 5 години

Винаги с другарката Нинова !!!

61

иван

преди 5 години

Истината е съединение бсп и дпс защото русия е велика

60

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

Аз не знам защо политически партии като ГЕРБ и БСП извличат дивиденти за съединението при положени, че нито партиите им нито там заблудените им идеологии, като демокрация или комунизъм каквито изповядват имат някаква връзка със съединението... Съединението на България се дължи изцяло на монархията, Царство България!!! Да като българи могат да празнуват, но не и чрез използването на партиите си......

59

Чоки

преди 5 години

До тонката.Рипа,рипа,докато седне на някой коч.Е,тогава може да и мине лудостта.

58

Съединение

преди 5 години

Никога ПОВЕЧЕ БКП,БСП и техните ЛЪЖОВНИ идеали:вижте уволнението на мл.инспектора, който НЕ написал акт на Г.Радев: КАК да напише,като веднага е дошъл шефът на БКП ЛИСКОВ и нарежда;над момчето са НАЧАЛНИЦИ,Президент, баща на президент.КАКВО ДА Прави? СЕга този ЛИСКОВ- главен виновник ,да намери работа и да се ИЗВИНИ на мл. инспектора.Така управлява БКП 45 г.( навремето баща ми НЕ искаше да стане член на БКП( около 1950г.),въпреки, че бяхме БЕДНИ: казваше :'не искам.виждам какво правят в службат

57

111

преди 5 години

Не е вярно по-малко трафик. Тогава ладите и жигулите още вървяха.

56

Анонимен

преди 5 години

Кво се има в предвид че 2001 - 2008 трафика беше в пъти по-малък и слаб. Т.е.. По-малко коли на пътя ...много по-малко.Нито пари имаше за патуване, нито коли .

55

111

преди 5 години

Който говори, че днешната власт убиват хора по пътищата, нека влезе в сайта на МВР и да види жертвите по пътя периода 2001-2008 и 2009-2018. Цялата информация си я има, ама *** не ще да я чете, че иначе нямаше за какво да мрънка. Жалка жена.

54

Анонимен

преди 5 години

А ние се срамуваме от днешните политици.Каква ирония или по скоро много тъжно

53

Анонимен

преди 5 години

Как да се обединиш с децата на комунистите? Те имат наследствена обремененост,склонност към кражба и дори убийства.

52

Анонимен

преди 5 години

Съвременна БКП наглост, лицемерие и простотия! Щом булшинството от народа е *** ще им сърба попарата до гроб!

51

иван

преди 5 години

Море тая ке оправи българия

50

Анатема,Ай Ду Ци!

преди 5 години

А тябваше вече да лежи до животно и да привлича вниманието към себе Си от "офиса"Си в Сливенския с гладни стачки и дела в Европейския съд!Анатема,цървени и каравени Ай Ду Ци!