77

Анонимен

преди 5 години

Четири звезден спа - чудо голямо. Цецо като се върне от молитвената закуска къде ги води неговите да им набива канчетата? Да не би в някоя кошара?

76

Анонимен

преди 5 години

Откъде пари за кюфтета и за спа?От далавери с акцизни стоки наркотици,оръжие.

75

Гoшу

преди 5 години

До Червените милионериАми оня, Кадиев, дето купува евтин ток и го препродава на електората тройно, къде го забрави? Само той има декларирани 10 милиона, колко има жена му, главния прекупвач на ток само мога да гадая. И като му видях къщата и ахнах, все едно имението на някой рапър от Лос Анджелис гледам - огромна, с басейни, жакузита-макузита :))))

74

Анонимен

преди 5 години

Комунистите ги избиха фашистите. Другите измряха. Останахте само червени бандити . Пребоядисани . Бизнесмени.

73

ГЕРБ

преди 5 години

До АнонименКато избиратели сме повече от вас,тъй че айде на площада?

72

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

71

Петя

преди 5 години

Браво на Корни- държи се като истинска комунистка - приватизаторка !

70

Xa-xa

преди 5 години

Що *** Корнело на СПА? Трябваше на Бузлуджа в ..-ра-на-та чиния. Да се почуствате като народа.

69

Анонимен

преди 5 години

А бе оставете хората да работят! Първо да съберат малко сили! Изморени са от Бузлуджа още,после отпуски...! Не може само работа!

68

Гoшу

преди 5 години

И аз така искам да ходя сред народа :)))

67

Анонимен

преди 5 години

Е такива социалисти обичам.Няма страшно, те половината са олигарси имат опит с лукса... ако случайно си мислите, че ще се стеснят.

66

Гербер от немай къде

преди 5 години

до 71...Сит търбух, за наука глух.... е казал поетът, бог да прости Р.Ралин. Има се впредвид цялата червена ***

65

Анонимен

преди 5 години

КМЕТА НА КАРНОБАТ, НЕ ЗНАЕ ЧЕ В БИВШАТА МАНДРА ИМА ФАБРИКА ЗА ЦИГАРИ- ОБАЧЕ СИНЪТ МУ ПРИБИРАЛ ПО 6 ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ, И СИНЪТ НЕ ВЛИЗАЛ ОБАЧЕ СОБСТВЕНИК, ПАЗАЧЪТ МУ ДАВАЛ НАЕМА. ВЪТРЕ ИМАЛО ХОРА ОТ АРМЕНИЯ, КОИТО НЕ ИЗЛИЗАЛИ, А БАЧКАЛИ КАТО РОБИ- ТЕ ТИ ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ КАПИТАЛИСТИ- А ДА КАЖЕ БАБА ВИ НИНОВИЦА- ТУЙ ЩО Е.

64

месара

преди 5 години

това със СПА_то добре, ама кво ше правят при хората ! та те не са от хората, те са против хората (разбирай народа)! другарката "истина" нинова по бански - тип прашки с надпис - бсп е секси, ше води семинара!

63

Гербер от немай къде

преди 5 години

До Анонимен 69. Народът има право да знае!!!

62

Анонимен

преди 5 години

63- ДА БЕ А КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЗА АВТОБУСИ ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ, ЗА КИБАПЧЕТА.....ЗА ТРОЛЧЕТА- ЪМ ТЕ НАИСТИНА СА В КОНВУЛС.

61

Анонимен

преди 5 години

До СлавиАми подай сигнал в прокуратурата бе! Слави ли си сливи лиси!? Май си "сливи"

60

Камата

преди 5 години

До 59.Озърта се за много неща,другарката бояджийка,дет се чуди в коя партия да влезе вече.Но,ядец.За всички неща,за които се озърта няма да я огрее.Комунистически пумпал.

59

Слави

преди 5 години

До Въпрос към ***?Тоя въпрос и беше зададен в една медия,но горката тя,каза че не помни от къде са дошли в джоба и едни 100 000 долара,кой ги е сложил там и през лицето и минаха всички нюанси на червения цвят.Сега е `честна` та `честна`.Ами далаверите с платено и не внесено месо за хиляди долари-схемата прикрита от неиния съпруг митничар, Пловдивския панаир,с Булгартабак, със незаконния износ на оръжие,като заместник министър,Цьрния Красьо,БТК, И ОЩЕ КУП `ЧЕСТНИ`ДАЛАВЕРИ!

58

Бети

преди 5 години

До редакцията на Днес.Адмирации поздрави на целия ви екип.И, не обръщайте внимание на тези червени ***,които ви плюят.Те само това си могат,горките.