127

Така като гледам

преди 5 години

До Iceblast88след бай Тиква ще дойде твоя приятел бай Доган и да не мислиш че по-добре ще стане..

126

Косю

преди 5 години

Ние с жената като имаме два апартамента, значи трябва ли сега да прехвърлям единия да остане само на мен, а другия само на жената. Щото сега ни се водят и на двамата по 1/2 и ще се набутаме.

125

Iceblast88

преди 5 години

Държавата фалира, Бай Тиква знае, че идва края на мандата му и, че втори няма да закачи. Затова типично по башибозушки начин - свалете кожата на всички и крадете за последно, че после може и да няма, пък след него - потоп. Как един път не свалихте 1 данък бе? Как 1 път не казахте - Ей цената на нефта падна на 30 долара, защо горивата са на цена като за 120 долара барела? Бойко - с парите които ще заграбиш оставащите си месеци - дай боже красиво ковчеже да вземеш на внучето!!! Рак да хванеш дано!

124

Казах ли ви аз?

преди 5 години

След тези статии по медиите за хората, които имат повече от едно жилище, трябваше да се очаква някакъв финт на правителството с цел да закърпи бюджета?Как пълни бюджета това правителство? Ами чрез данъци, такси, глоби. Не чрез развитие на икономиката. Гледат на нас като на брашнен чувал - стараят се да изтупат още, и още, и още брашно от вече празния чувал!

123

seira

преди 5 години

КАКВО НИ ОЧАКВА?ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ЖИЛИЩЕ, КОЕТО НЕ Е ОСНОВНО И НЕ ГО ОТДАВАТ ПОД НАЕМ, ДАНЪКА И ТАКСА СМЕТ ЗА НЕГО ЩЕ СКОЧАТ В ПЪТИ!!!

122

ТСДкгкс

преди 5 години

Това е необмислено и супер дискриминационно!

121

Силни на слабите

преди 5 години

Играчите крият ДДС-то и само някои опират пешкира. Затова данък сгради ни го накачулват двойно, защото няма как да скриеш къща.А ние блеем, защото сме електорат. Овчици.

120

трафоПОСТ

преди 5 години

Мярката ще е временна, защото единия апартамент ще го прехвърля на детето. Е вярно, ще платя таксата, но еднократно. Затова казвам, че това което ще съберат ще е еднократно.

119

Цецо 9-те апартамент

преди 5 години

Аз не вярвам Цецо с 9-те апартамента да плаща данъци за имотите си. Вие вярвате ли го?

118

Анонимен

преди 5 години

забелязвам, че повечето във форума са против облагането на собствениците на повече от едно жилище, а това косвено засили интереса ми към това какво заплащане средномесечно получава един ***.

117

Анонимен

преди 5 години

и за да няма съмнения в лобизъм, данъка трябва да се вдига рязко след за седем или повече жилища.

116

Анонимен

преди 5 години

ами всеки да си прави сметката, ако имах две жилища в София щях да си плащам и въобще нямаше да мрънкам. Но нямам нито едно и плащам наем пк без да мрънкам. Но празни апартаменти и ръст на цени на имоти и на наеми, при намаляващо население и то ръст с над 30 процента за 4 години си е чиста спекула на пазара и имотен балон. И аз работещ и добре печелещ без собственост, а пенсионер с деца в чужбина с по два празни апартамента. Така, че подкрепям, ИНВЕСТОТИРТЕ в недв имоти и те да плащат малко.

115

Анонимен

преди 5 години

това показва че е време да се измете г.рбераската крадлива ***

114

Анонимен

преди 5 години

време е овцете да се събудят и да изметът мухалобоико и паричния фонд

113

Анонимен

преди 5 години

Познавам един с шест апартамента. кономисваше от данъка, ама сега...да го ожалиш горкия.

112

Възмутен

преди 5 години

Този пъпчив министър, се чуди какви данъци да измисли! За стари коли , за жилища-едното в града, а другото по наследство от дядо си в село където никой не живее..!!!Скоро за ползване на жените си ще пусне данък ползване. Няма да махне оберджийския и несправедлив плосък данък. Леля Гица-чистачката и Арабаджиев-назначения милионер, плащат еднакъв данък върху доходите си...!

111

О Г Р А Б Е Н

преди 5 години

НИЩО НОВО С ТОВА УПРАВЛЕНИЕ. ОСВЕН СЪДИРАНЕ ПО НЯКОЛКО КОЖИ ДРУГО НЕ НИ ЧАКА. ДАВАЙТЕ ПАРИ, ПАРИ и ПАК ПАРИ !!! ДАНЪЦИ , ВИНЕТКИ ЗАСТРАХОВКИ И КАКВОЛИ НЕ.

110

Анонимен

преди 5 години

До КобейнЩо тогава не са се втурнали американци да живеят в България,а стотици хиляди българи подават всяка година за лотарията"Зелена карта"?И който е заминал не се е върнал.Наистина хората не пасат трева.Ако и да ги плашите колко страшно било в другите държави.

109

грабеж

преди 5 години

Това е пладнежки грабеж Не могат да взеват милионите данъци от такива като Арабаджиеви и сега ще товарят обикновените данъкоплатци

108

Анонимен

преди 5 години

Такива жестоки и неморални данъци каквито има днес не имало в цяла история на България!Нито по турско време нито през когато и да било.Комунистите продължават да съсипват България. Няма оттърване от тия ***.Ограбиха всичко, разсипаха всичко, изгониха младите и умните в чужбина, а сега като няма какво вече да се краде, дай да вдигнем всички данъци и ако може да конфискуваме жилищата и наследствените имоти на хората. То друго вече не остана за крадене.