109

Циник до 109

преди 5 години

Потърси в нета ... пиши kwandt i Josef Goebels...натисни на изображения и гледай!Нищо не бъркам!Била е съпруга на Гьобелс!Почина преди години...сега собственици на BMW са наследниците и - син и дъщеря!Факт - винаги премълчаван!

108

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен102ами, основателите на световния интернационализъм са не по малко шовинисти от останалите колониалисти. така чееее ... читалищна работа. освен ако не е некв опит за обезценяване на "национализма" у нас , който е хонорувана форма на интернационализма, тоест пак читалищна работа. един вид читалищни дейци се опитват да дръпнат кокала на други читалищни дейци, твърдейки че са по-малкото читалище.

107

До циник

преди 5 години

БЪРКАШ ЗА КОГО КОНСПИРАЦИЯ КВАНДТ СЕ Е ОМЪЖИЛА, НО ЗА ДРУГОТО СИ ПРАВ! ЙОЗЕФ ГЬОБЕЛС СЕ САМОУБИВА КАТО ПРЕДИ ТОВА Е УБИЛ С ЦИАНДОВИ КАПСУЛИ ЦЯЛОТО СИ СЕМЕЙСТВО!!! ПЪРВО ДЕЦАТА СИ, ПОСЛЕ СЪПРУГАТА СИ!!! ТОВА Е ТИПИЧНО ЗА ЕДИН УЛТРАНАЦИОНСЛИСТ, ЗА КОГОТО ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЯМА СТОЙНОСТ!!! РАЗБИРАМ ЧЕ СИ ФЕН НА БМВ, НО .. ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО..!!

106

Анонимен

преди 5 години

Защо в повечето страни от ЕС тези които се съмняват в Холокоста ги пращат в затвора. Нали има факти и доказателства, защо не организират публичен дебат с експерти от двете спорещи страни, да проведат изследване от независими историци и да установят истината. Това ли е западната демокрация - който мисли различно - в затвора?

105

Циник до 105

преди 5 години

:-) ако питаш мен - нищо лошо!Ако питаш либерастите - е движила немските подводници и кораби - през ВСВЕдин вид колаборационистка Но вместо да и извадят очите - те и изписват веждите!Колко от вас знаят, че Чарлз Линдберг ( пръв обиколил земното кълбо със самолета "Дyxa на Сейнт Луис" е бил върл фен на Луфтвафе и е провеждал семинари в Германия? Лъжите повторени 1000 пъти се превръщат в истина!Йозеф Гьобелс!

104

Доказателствата

преди 5 години

Има книга A YEAR IN TREBLINKA и в нета я има всеки може да провери, там пише, че докарвали български евреи, те били "well-to-do people who brought with them large supplies of food: white bread, smoked mutton, cheese, etc", здрави и оядени - The Bulgarian Jews were strong and husky specimens. А за тях нацистите пускали по малко газ в камерите да умират по-бавно и агонията им се чували цяла нощ - their agony lasted through the night, даже преди това ги измъчвали. Та такива са доказателствата.

103

Анонимен

преди 5 години

ЧЕТЕЙКИ КОМЕНТАРИТЕ ТУК, ОСЪЗНАВАМ ЧЕ НАИСТИНА ВРЕМЕНАТА СА СТРАШНИ!! ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО НИ ДЕЛИ ОТ НОВ 4 ТИ РАЙХ НО В НАЦИОНАЛЕН ВАРИАНТ Е ЧЕ ВСЕ ПАК СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ ЕВРОПА!! ЯВНО И СЕГА ИМА МНОГО БОЛНИ МОЗЪЦИ, КОИТО НЕ СИ ПЯТ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА А ВОЛТАЖА ЗА ПРОМИВАНЕТО ИМ Е БИЛ ВИСОК!! НЕ ОБИЧАМ МНОГО ЕВРЕИТЕ! И НЕ ГО КРИЯ!!! НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ!!! ТОВА Е НЕ ГЕНОЦИД, А ЗАНИМАНИЕ ЗА ***!!!! СТРАШНО Е СЪЩО, ЧЕ ИМА ХОРА, КОИТО МИСЛЯТ ТОВА ЗА ЕДНА КОНСПИРАЦИЯ!!

102

Циник

преди 5 години

DEGUSA BANK...който иска може да провери...съществува и благоденства до днес...има и клон във Франкфурт...През войната търгува с ценни метали...претопени златни часовници, бижута, и пломби на евреите...също може да се провери...Карл Винекер създава институт и му е спонсор с милиони марки...преди? Виден нацистки функционер...овците да вярват във феята на зъбките ако искат! Създателя на МЕТРО и той...нацистки функционер...раздал милиарди на немски университети..ако се не лъжа..почтен доктор на Уни

101

Циник

преди 5 години

Фамилията КВАНДТ собственици на BMW започва възхода си в Холандия ... по колониални времена...праотеца им плете въжета ( такелажи ) за корабите.През ПСВ се преорентира и шие униформи за немските войници.През втората световна фамилията КВАНДТ пак работи за Вермахта...и по специално прави акумулатори за ВСИЧКИ ПОДВОДНИЦИ И КОРАБИ на немската марина.Г-жа КВАНДТ СЕ ЖЕНИ ЗА ЙОЗЕФ ГЬОБЕЛС...и след войната вместо да я съдят...в Байерн и продават BMW на символична цена - заради "връзките и с местната по

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99Една държава е силна, не когато има силно развит национализъм, а когато има силно развито образование и икономика!*** може да са националисти и шовинисти, но никога няма да бъдат успели!

99

Нико

преди 5 години

А колко евреи дори и генерали са служили в армията на хитлер и те са изпращали евреи в конц лагерите ? За това не се пише а революцията в русия ? Кой я прави ? Не са марсианците пак евреи .

98

Циник

преди 5 години

Лоботома упорито трие истината в коментарите ми.И Порше и Фолксваген и Ауди и BMW са с корени в третия райх.За всеки достатъчно интелигентен - да не зоби следвоенните простотии на слугинажните медии това е ясно.Хитлер лично осигурява финансова инжекция на Фердинанд Порше и е инициатора на VW KAEFER първата наистина народна европейска кола.Ауди - съюза на немските автомобилни инженери - преживява невиждан разцвет точно по него време! Трошат рекорд след рекорд...който иска да вярва на лъжи...

97

Анонимен

преди 5 години

Една държава е силна когато има силно развит национализъм,другото е вятър и мъгла!

96

Анонимен

преди 5 години

СТАНЕ ЛИ НАПЕЧЕНО ЗА ЮДЕО-МАСОНСКИТЕ САТАНИСТКИ *** ВЕДНАГА ВАДЯТ СЪЩИТЕ ПЛАШИЛОТО -СКЕЛЕТА НА ХОЛОКОСТА ОТ ГАРДЕРОБА.ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ ЕДНА И СЪЩА ЛЪЖА-ХОЛОКОСТА,ЯВНО ЕВРЮХИТЕ СА МНОГО *** ЩОМ НЕ МОЖАХА ДА ИЗМИСЛЯТ НЕЩО ПО РЕАЛИСТИЧНО.ИНАЧЕ ЕДИН ИСТИНСКИ ХОЛОКОСТ ЩЕ Е МНОГО ХУБАВО НЕЩО.

95

Циник до Изгърбич

преди 5 години

Преди години гледах немски документален филм...цял един град в Германия е всъщност частна собственост на бивши "нацита" За съжаление не си спомням името му.Там - чужденци няма...цари чистота , ред, и спокойствие...А фамилиите в него почти без изключение са милионери с мултинационален бизнес.Всъщност на някои промити мозъци - може да им звучи парадоксално...но в САЩ негласно те са предпочитан партньор - заради точността, коректността, и надеждността им!

94

Анонимен

преди 5 години

Гражданска смелост е първо да изгониш окупатора САЩ от Германия.. САЩ са виновни за мигрантската криза в Германия.. Те са окупатора отговорността е тяхна.

93

Анонимен

преди 5 години

"дейността на *** икономика трябва да бъде сведена до минимум - само колкото да поддържа живота на населението, а образователните институции, и най-вече техническите и висшите учебни заведения, да бъдат закрити"Това да ви е познато ?

92

Факт

преди 5 години

До Анонимендо 88Всъщност избитите ев.реи са доста по-малко,просто по онова време в окупираните от Хитлер страни не е имало общо 6млн. ев.реи.Дори да приемем че 100% са избити,пак не излиза сметката.Освен това,оставени са да бъдат унищожени най-вече такива второ и трето качество-непроизлизащи от светите земи!Защо САЩ,които по това време вече са във властта на богатите ев.рейски фамилии не допускат на територията си масово ев,реи от Европа,а само подбрани семейства????

91

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНяма никакви факти и доказателства за 6 мил убити евреи - нито документи, нито каквито и да е други материални доказателства. Всичко се базира на разкази на лагерници.

90

Читалище Просвета

преди 5 години

До Анонименфакт е че билионите на български са милиарди. читалищна работа.