46

Ненормалник

преди 5 години

Баси психото

45

Edin

преди 5 години

*** сте! Изгонихте милиони руснаци, а ще привлечете хиляди от незнайно къде!

44

Анонимен

преди 5 години

Американци , канадци нямат пари бе, ходят в Куба и Мексиоко на евтенията .. Аз съм по-богат от Тях , тази година ходих на Гърция остров Тасос и на Малта днес се върнах от Малта.

43

Фалш до Папуас

преди 5 години

Акъла не е оферта , джобовете са празни а няма да живеят 100години и да управляват 20 години

42

T

преди 5 години

До ПапуасИзпревари ме с 27 секунди. Как може да си толкова лош?! Заради теб не можах да напиша същите неща. По-добре ми идва да ида да карам колело за една седмица във Франция, отколкото тук за един ден да отида някъде. Навсякъде ме карат да се чувствам зле, ако въобще успея да стигна. Питаш ги "имате ли яйца" и ти се отговаря озъбено "според теб имаме ли". Това в нормалния свят е недопустимо. Такова отношение ме кара да се чувствам зле и ме губят окончателно.

41

Папуас

преди 5 години

туристите искат природа, чистота, еко пътеки ел. байкове под наем , велоалеи , неизсечени гори, чисти реки, ред, уют, , а не да карат по разбити пътища, опустели села със срутени къщи, буренак, сметища, кърлежи и бълхи, къде са ви вело-алеите, в реките фекал и мизерия, в морето мазут и трупове, горите изсечени. Кой нормален турист ще се лашка 5 часа по каруцарския път до Белоградчишките скали ? Не става само с народни носии и баница да чекате туристи наготово, требва и акъл!

40

В-д

преди 5 години

...нека си говори...макар и глупоссти - "няма лоша реклама" !

39

Фалш

преди 5 години

Ще ги чакат , цените са калкулирани точно като за тях.

38

Анонимен

преди 5 години

Представяте ли си Бонобо и Бонобо-2 работят келнери в ресторант и трябва да обслужват американски туристи .....

37

Бонобо - 2

преди 5 години

...покрита с руско злато, подарък от Руската Православна Църква. Не от датската лютеранска, зер!Чудя се на такива като теб, откъде тази злоба към Русия - Освободителката. Презирам неблагодарността - един от най-противните човешки дефекти!А какво ще си мислят разни гъргорещи на гадни езици супермени за нас, ми е през ...! И без това е пълно с такива, които доста шумно се разхождат в София с евтината бира и момичета, с надеждата да излекуват акнето си с нашите "непорочни девойчета"!

36

wwww

преди 5 години

Ще чакаме туристи от САЩ, Франция, Италия..АМА ДРУГ ПЪТ!

35

Анонимен

преди 5 години

Миналият месец нощувах в Гевгели Негорски минерални бани, пълна трагедия, за закуска хляб масло и подсладено мляко, спомних си за комунизма. В България как стоят нещата в термалните хотели не знам ама дано да не е като при тях.

34

Анонимен

преди 5 години

"Ще чакаме туристи от САЩ, Франция, Италия.."---Тя и лисицата чака да паднат на коча м*дете ... Тая чува ли се, какви ги говори?Знае ли Кобилкова, колко СПА-дестинации с традиции в обслужването има по пътя от Франция или Италия до неините "СПА"? Та хората ще ги прескочат, да дойдат тук, нали?

33

вярвате ли си?

преди 5 години

Американци да са чували за България? Вярвате ли си от туристическия бранш? Най-много да ни бъркат с Русия и то най-интелигентните от тях.Гладна кокошка просо сънува...

32

Анонимен

преди 5 години

--- Какго чакаме демокрацията ,я ..

31

Анонимен

преди 5 години

ЧАКАТ ОЩЕ ПО ГОЛЯМО РАЗВИТИЕ НА ПИЯНСКИЯ ТУРИЗЪМ,А СПА-ТО Е ЗА ИЗТРЕЗНЯВАНЕ.ЗАПАДНИТЕ БОК...ЛУЦИ ИДВАТ ТУК ЗА ДА ПИЯТ И МЪРСУВАТ

30

Анонимен

преди 5 години

Шъ чакаме я ! Както чакаме деморлацията ,я! Кога цъфнаг налъмите .

29

ebay

преди 5 години

Тези на снимката какво правят ???? Чакат туриститееееее. А дано ги дочакат тея пусти туристи,па все чужденци чакат мааму стара,не чакат бугараците със скъсаните джобове,и заплатки от рода на 400-600 лева.Никой не ни бръсне за сливи нас работищите.Нито заплатата заплатата,нито осигуровката осигуровка,да не говориме за почивките и отпуските.Та както сте си седнали така удобно,бая чакане има да чакате.

28

Гунчо

преди 5 години

До ebayАбе най-добре си е да бачкаш за ebay и да гледаш самолетите по Враждебна.

27

Анонимен

преди 5 години

За да има богати туристи трябва ИНФРАСТРУКТУРА! Кога ще го разберете. Хубави пътища , чисти и зелени градчета , цветя , свежи . Кога ще разберете, че богатия турист обикаля света и знае хубавото за това е богат. Не е въпроса да го излъжеш да дойде , а да му хареса ! Иначе няма да св върне. Трябва всипко да върви в синхрон.