29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 90Хммм.........ти това за "влечугите и мизерниците" имаш впредвид вашего брата, нали? Защото вие сте 5-6 човека, които от злобата се е сбръчкала по-голямата част на мозъка ви и освен обиди НИЩО АРГУМЕНТИРАНО И СВЯСТНО НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗМИСЛИТЕ! СВЪРШВА ВИ ВРЕМЕТО! И НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕТО.............ПОЧТИ ЦЕЛИЯ НАРОД! А единиците се тия продажници, които за 30 сребърника си продавате Родината и душата! Бог да ви е на помощ!

28

Анонимен

преди 5 години

Че откакъв зор пък президента ще ходи на погребението на един обикновен военен престъпник, заливал с *** мирни жени и деца? Той може би избегна човешкия съд, но Небесния....няма да го подмине!!! Макар да съм уверен, че той по най-прекия пък ще си замине за Чистилището и деветия кръг на Ада!

27

Анонимен

преди 5 години

До къде се докарахте другари ватенюци. Да славите президент на САЩ, при това републикабец, реднек и психично болен. По този начин само доказвате, че между нацист/фашист и комунист няма никаква разлика. Вие ще славите и парче използвана тоалетна хартия, стига някой пиян *** от Позитано да ви плати по 20 ст. за това. Добре, че сте само 5-6 човека с по 3 IP адреса, завършени влечуги, *** и мизерници.

26

Мухаха

преди 5 години

....Във Военноморската академия на Маккейн всяка година са му присъждани над сто наказателни точки (за нелъснати обувки и др.). През 1958 г. завършва на пето място отдолу нагоре. След завършването си Маккейн влиза в школа за военновъздушни пилоти. Самолетът му катастрофира в залива на гр. Корпус Кристи, Тексас, но той се отървава без наранявания. При друг случай Маккейн остава невредим след сблъсък с електрически кабели над Испания. ХахБааахти ГЕРОЯ ! Мързел,карък и виетнамска се*кс играчка

25

Анонимен

преди 5 години

щерката жали за бащата престъпник;дебелоочие,позор.и каква е оядена

24

за Европа

преди 5 години

Едно зло по-малко на света.... Америка вън от Европа!

23

пророка Олег

преди 5 години

Историята на "великия" Мккейн е забулена в тайна. Бил е в килия с климатик във Виетнам. Тов например малко се знае. За връзките му с различните режими там също е мъгла. Баща му и дядо му са били големи клечки и след като Маккейн е разбил самолет на един от самолетоносачите и умирт 134 души - нещата се потулват. Срещал се е 2 пъти с Олег Дерипаска ( уж приближен до Путин) . А иначе чичо Джон беше твърдо против Путин и олигарсите. Нещо не се връзват нещата, както винаги при краварите. Холивуд!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Велико спря кранчето на газа през България. Не смеем да вкарваме руски газ, ще правим хъб Балкан. Дано не научат, че само руски газ ще влиза и излиза.

21

Ха-ха

преди 5 години

Ако Маккейн беше станал президент,САЩ сега щяха да са радиоактивно пепелище.

20

Анонимен

преди 5 години

35 години сенатор, а сега жена му щяла да стане сенатор на освободеното място. Велика демокрация. Или олигокрация.

19

за Европа

преди 5 години

Лека му пръст! Но точно този разпали цветните "революции", точно съветваше главатаря на ислямска държава още преди да почнат да колят и да обесват когото срещнат по пътя си.... и толкова неистова омраза към руснаци и виетнамци, защото са го пленили ..... а какво е дирил там!? Спасявал е родината си..... Жалък, *** ......

18

Анонимен

преди 5 години

Той пукна но неговото зло още убива,Сирииски воени са заловили група терористи край град Палмира,който са казали че американски военни са ги убочавали в лагер на Сирииска територия!!!

17

Любопитен

преди 5 години

Като гледам каква крава е щерката,питам се каква ли е жена му?Щото Маккейн беше сравнително дребен.Между другото,парите на Маккейн идват от жена му,т.е. от баба му и дядо му.Също като на нашичкия Цецо.

16

Анонимен

преди 5 години

Маккейн е пял на виетнамците като славей за американската военна стратегия и т.н. Заради него са сваляли американски самолети голям герой няма що.

15

нЕма лошо

преди 5 години

Г-н Маккейн е велик човек и затова дяволите в ада са приготвили за него отделен казан с екстри!А руснаците са обещали да подават безплатен газ за казана!Персоналът за казана ще бъде виетнамски!?

14

да си спомним

преди 5 години

И какъв герой? Чий го е търсил във Виетнам? Били го пленили. били го...Голям героизъм. Да гори в ада!

13

Анонимен

преди 5 години

По този случай Тръмп си го премести. Ние също.

12

Bluesky1

преди 5 години

Кръволок, масов убиец, военнопрестъпник...идеолог и бащица на преврати и кръвопролития, включително един от менторите на идил и ал кайда.....с една дума ***....това е Маккейн

11

Факт

преди 5 години

Дотук никакво обяснение с какво е велик "великия" Маккейн!Щото май освен с позицията на "ястреб",с нищо друго не е известен.Впрочем,след загубата му от Обама,Ку-Клукс-Клан направиха следното кратко изявление:"По-добре че.рен в Белия дом,отколкото бял ид.и.от!"Какво да кажем-те си го познават най-добре.Иначе двойката Маккейн-С.Пейлин(Мечкоубийцата) беше голям майтап,пълна карикатура.

10

Анонимен

преди 5 години

интересното е, че всички защитнички на правата на жените, в това число и негейъра обама похвалиха маккейн за делата му и ги почетоха, като геройски. очевидно е по-страшно да изчykаш някоя холивудска кypветина, отколкото да убиваш бременни жени, само защото били "комунистки". е-баси сбърканяшката ценностна система!