210

Анонимен

преди 5 години

Малоумнa сгaн ни е цялата нация, какво очакваме ...

209

Анонимен

преди 5 години

Моето мнение нее грешка че тоя спи друг е фактора проблем.Не виновен ни нанков ни другите двама каква вина има тоя си носи отговорноста сам тои е на пътя тои е водач зеха да се бият всеки ден четрилентов прав хубав път това показва кои колко е ходил на магистрала а тия в даи си нехаят нали да има работа а тия де ходят чак до богров а какво правим я го сметнете те са единици затова казвам калпазани

208

Един от Северозапада

преди 5 години

Пак да попитам, може ли? Лили Винетката на какво е министър сега, и какво влиза в задълженията и, сега? Освем да гледа влюбено Баце?За какво получава заплата?

207

Анонимен

преди 5 години

Ето една грешка - хора с двуифрен коефицент на IQ имат право на глас.

206

Бойко и Пеевски ООД

преди 5 години

До АнонименДа се мачка сам, капута дебел

205

ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙ

преди 5 години

Бойко, нещо за престъпника Пеевски, от който ти спасихме банкснския заддник 2014??ЗАЩО ДАДЕ ДЪРЖАВАТА НА КОНЦЕСИЯ НА ПРАСЕТО ДЕЛЯН??

204

Анонимен

преди 5 години

***, защо не уволниш и Горанов, че е проспал данъците за над 10 милиона (само кеша)? Ко прайм сега? Саниране? Асфалт? Европре(дсе)дателство? Та това се е вършило на една стена разстяние от "високите" ви гости!!!! И онази лоена топка говори за имиджа на България! Срам!

203

Анонимен

преди 5 години

ти си най голямата грешка

202

БАБА КУНА

преди 5 години

БОКО НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН, ЛИЧНО ТВОИТЕ МЕКО КАЗАНО ГРЕШКИ, ЗАЩОТО ТЕ СА СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, СА ЕЖЕДНЕВНИ !!!

201

до 214

преди 5 години

за тая работа кураж и топки трябват, а в пожарникаря който просто си изми ръцете с няколко бушона..няма да ги намериш:-)

200

да

преди 5 години

специално в България дисциплината и йерархията в кражбите и далаверите не е желязна, а направо от стомана !!!!а си "щипнал" повечко,отколкото ти се полага като пай от краденото...а си отлетял в космоса:-):-)който се заблуждава,че у нас е джунгла,в която всеки може да си прави каквото си иска.. .много се е объркал:-):-):-)разбира се тая дисциплина няма нищо общо с обикновения човек както би било нормално да бъде:-):-):-)истината е проста..от дисциплината в мафията, по-корава няма

199

Симеонов

преди 5 години

Бъди истински патриот- излез от коалицията и събори това правителство! Ще спечелиш уважение!

198

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ пак ли ще отърве кожата с комунистическо СНИШАВАНЕ ?

197

Анонимен

преди 5 години

МАЧКАЙ БОЙЧО , МИНИСТРИ ! ВАШИТЕ *** !

196

бокоопера

преди 5 години

До АнонименБраво брависимо,форте латисимо ла веритафигаро тук,Фигаро тамФигаро с друг,Фигаро сам....

195

Анонимен

преди 5 години

БРАВО ,МАЧКАЙ БОКО ***

194

Дядо Петър

преди 5 години

Вече всички Гробари са в гов-на, само КАПО ДИ ТУТИ КАПИ е на бял кон.Макар че смърди повече от всички.

193

Анонимен

преди 5 години

Жалки опити за спасение .

192

Анонимен

преди 5 години

19:22 вечерта ! Вече двадесет и две минути БТВ разказва за десетките протести на България срещу правителството на Собственика на ГЕРБ !!!! Стабилен си ТИКВО !!!!

191

ДА ГИ ИЗМЕТЕМ

преди 5 години

ТОЛКОВА Е ГАДЕН, ЧЕ МИ СЕ ПОВРЪЩА. НАГЛОСТ, ЗА ДА НЕ МУ ДРЪПНАТ КИЛИМЧЕТО, ТОЙ И ПИПОНА ЦЕЦО ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО С ИНЦИДЕНТА В ХАРМАНЛИ. И ДНЕС РАЗБРАХА, ЧЕ ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ Е МИЛИОНЕР И НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ. СЕГА ВАДЯТ СЛУЧАЯ, ЗА ДА ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО. ПО УДОБНИТЕ НОВА И БТВ ЗА АРАБАДЖИЕВИ СЕ ГОВОРИ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ЗА ДРУГИ СЪБИТИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО. ПРАВИТЕЛСТВАТА НА БОКО ГЛАВОКА ЩЕ СЕ ЗАПОМНЯТ КАТО ПРАВИТЕЛСТВА НА ЛЪЖАТА,А ПО КРАЖБИ НАДМИНАХА И ИВАН КОСТОВ.ПО-НАГЛОСТ БИХА ВСИЧКИ