66

ами сега!?

преди 5 години

Считам,че за това убийство важи изразът на Талейран -"Това е повече от престъпление ,това е грешка.Убит е не полеви командир като Гиви и Моторола,убит е официалният представител на ДНР.Не разбирам мотивите на тези ,които са го организирали/във всички случаи те не са в Русия!/,защото с него се слага край на надеждите за решаване на проблема Донбас по мирен път.Първо,хората в Донбас никога вече няма да приемат Украйна.Второ,за руснаците в Одеса и Харков,това е лош сигнал- мирен изход за тях няма

65

сащ=тероризъм

преди 5 години

Поредното дело на американците ! Където има замесени кравари , има тероризъм , смърт, мизерия и робство !

64

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-ЛОШОТО НЕЩО ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА Е ДА ИМА РУСКО МАЛЦИНСТВО В НЕЯ !!!УКРАЙНА И СИРИЯ СА ПРИМЕР ЗА ТОВА!!!!!

63

ЦРУ

преди 5 години

Америка е велика и защото има близо 500 000 българи със двойно гражданство .който работят и живеят там ! А САЩ са непобидими !

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66"Западът не е използвал химическо оръжие от ПСВ"Използвал е във виетнамската и корейската война, а наскоро снябдяваха с нервнопаралитични вещества сирийската опозиция - бяха открити доставки, правени през Турция, както и складирани вещества в складове, изоставени при отстъплението им.

61

Анонимен

преди 5 години

Донецк,Луганс са градове в Украйна,но там са се заселили руснаци,които сега искат да са към Русия.Въобще не ме интересуват.Но ние правим ли си изводи какво ни чака с масовотозаселване на руснаци у нас.Разбира се,че правим.Ние сме "тарикати" и на нас това не може да се случи.Скоро черноморието ще е тяхно.Справка Поморие-наш.Тези ,които мислят: по добре рашани отколкото араби не заслужават коментар.

60

Анонимен

преди 5 години

Тероризъм, дело на киевските превратаджии на Порошенко. Въпросът е, трябва ли да се поддържа някакъв диалог с терористи. Такива трябва да бъдат съдени.

59

Анонимен

преди 5 години

не мога да си кривя душата и да кажа, че проституцията ще бъде спряна, още повече във вида на еврейска, политическа порнография.. за жените, които са в тази професия не им е леко, аз не мога да спра проституцията на джурналята, но все пак бих призовал онез, които използват тази услуга да бъдат джентъл!

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67Господинчо, ти видя с 4 трилиона долара за последните 10 години какво направиха руснаците. Едно голямо нищо. Два представителни града и 62% от населението без тоалетна изобщо, ходят по двора и улицата да се облекчават. Така че вместо да плюеш по евреите по-добре вземи да разсъждаваш като разумен човек. Докато търсиш твоята вина у другите няма да просперираш и на йота.

57

Анонимен

преди 5 години

75 знаеш ли какво значи РККА цялото име на нака маречената Червена армия. РККА ЗНАЧИ Работническо селска червена армия интересно защо го криха толкова години

56

Анонимен

преди 5 години

понеже слагаш минуси, да ти припопмня колко подводници меркел подари на евреите от израел. три. при това с възможност за инсталиране на ядрено оръжие. защо?

55

Анонимен

преди 5 години

70 Колкото палестинска е Юдея , само че по важно е кой е първородния

54

Анонимен

преди 5 години

67 Тези пари те си ги изкарват с акъла си. А ти си неспособен за каквото и да било

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Какво искаш да кажеш бе русофилски подгъзник? Че най-доброто *** е руското ***? Защитавали вяра език и култура. Ти нормален ли си? Кога руските разбойници са заитавали нещо нематериално? Никога! Това че поради семейни причини ca ти втълпили, че трябва да слугуваш на бандитска русия си е лично твой проблем и докато не го разрешиш за себе си нямаш право да се наричаш българин.

52

Анонимен

преди 5 години

65 Колко да е руски колкото беше руска Прибалтика

51

Анонимен

преди 5 години

айде стига с тея приказки за лека нощ, как израел бил превърнал пустинята в неземен рай! с тия пари, които се изливат там, аз до сега можех да построя втори етаж на земята! и меркел прахосва милиарди за вас, асоциалните и това са мои пари"!

50

Анонимен

преди 5 години

62 Западът не е използвал химическо оръжие от ПСВ

49

Анонимен

преди 5 години

Грозна провокация към РусияДобре че Вл.Путин е умен и търпелив,защото в противен случай да е станало страшно.Русия е велика.Крим е рускиПутин е най-добре великия държавник.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Алллооооууууууууууу......................обърка местата на страните.....не Русия подготвя, а западните лицемери подготвят, а Русия ГИ ПРЕДУПРЕДИ ДА НЕ СИ ИГРАЯТ С ОГЪНЯ! Защото един път стомничка за вода, втори път.......Или ти сега падаш от Марс и не знаеш КОЙ бомбандира след "някаква"си "химическа атака"!!! След която децата, след като ги поляха с вода от шланга ВСИЧКИ ОЖИВЯХА! Мале мила....сигурно със светена вода! Егати "бойното отровно вещество"! Е, като цирка в солсбъри де

47

Анонимен

преди 5 години

какво направиха евриете бе ***? с парите, които окрадоха от нас създадоха затвор с най-високите стени. такъв, дето хонекер направо щеше да се пукне от яд. на което се надяваме да стане и с меркел, както стана с маккейн и ще стане със шорош