29

sdsd

преди 5 години

ТУКА ЛИ Е ЕВТИНО БЕ ?????? В Българския Лидл е по-скъпо отколкото във Великобританския...

28

Анонимен

преди 5 години

"Аз за 20 кинта съм с неограничени данни!"То неограничени, ама на максимална скорост какви са ти? Като изразходиш за месеца 2.5 GB и после ти трябват 30 минути за да отвориш най-обикновен сайт. Примерно като тоя тук. А и да не говорим, че Интернетът в България е от най-добрите, но само фиксирания. Мобилният е под всякаква критика. Теленор например до преди няколко месеца нямаха покритие даже на метростанция Сердика. То 3G за разговори няма, ти Интернет ми говориш... Хахаха!

27

?

преди 5 години

Това е манипулация! Всеки, който е пътувал в чужбина и е бил в супермаркет знае, че цените са много по-евтини там, отколкото в България!

26

Анонимен

преди 5 години

Аз за 20 кинта съм с неограничени данни! Нета в Бг е един от най добрите и евтини, телевизиите също

25

Анонимен

преди 5 години

Имам приятел, който живее в страна от средна Азия. Веднъж ми каза колко пари плаща за мобилна връзка (телефон + интернет). Като го обърнах в български пари, беше 10 лева. Обаче забележете, за тия 10 лева, той от неговата държава дето ги мислим, че умират от болести от мръсотия и улична престъпност... той за тия пари получава 3 месеца неограничени минути + безплатен изходящ роуминг + 1.8 Гигабайта интернет на ден. Повтарям... НА ДЕН 1.8 ГБ! Много ги жалим нашите тука, да ни се качват на главата!

24

Наблюдател

преди 5 години

Кой да ви плати повече за ***, който произвеждате? Корупцията води до там, ама в Бг тя почва отдолу нагоре и затова нямате скъсване с нея..

23

Анонимен

преди 5 години

ДА НАЙ-ЕВТИНИ СА ХРАНИТЕ НЕ Е ЛЪЖА НО И НАЙ-НЕКАЧЕСТВЕНИ!!!ПАЛМОВО СИРЕНЕ ЗА 3 ЛЕВА КИЛОТО :D ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА РЕАЛИСТА КОМЕНТАР 17, ЧЕ НИ НАПОМНИ КАКВИ БОКЛУ-ЦИ ЯДЕМ :D

22

Анонимен

преди 5 години

Спрямо доходите, в България никак не е евтино, даже има много стоки и услуги които са по скъпи от цените в Западна Европа. Живял съм на много места и правя сравнение.

21

Анонимен

преди 5 години

До до 1Къде е този наем? В Манхатън? Обиколил съм почти цяла Европа. На много места е по евтина храната, вечер има дори още по големи намаления, горива около нашите, дрехите са скъпи, само по разпродажби е добре. За качеството няма смисъл... Качествените неща са драстично по скъпи от тези в ЕС. Вече и кръчмите доближават цените до тези в Европа...

20

Анонимен

преди 5 години

Цените в Кауфланд фр. са съпоставими с Кауфланд бг. Като във Франция някой неща са по-ефтини ( шоколадите например).

19

Анонимен

преди 5 години

До до 1Крадлив потомствен комунистически нагоден пропагандатор и лъжец.

18

Анонимен

преди 5 години

Стига грозни, недостойни лъжи и внушения, че у нас е най-евтино. Първо, за много стоки и услуги дори номинално цената е около или по-висока от цените на същите продукти в Европа. Второ, ако съпоставим с доходите на 80 % от българите, твърдението е нагло, нахално лъжливо и порочно, а с влиянието си - престъпно! Трето, ако редуцираме с качеството на сравняваните позиции, е пълна дискриминация - нищо не е с качеството на европейските стоки, вредности и *** ни пробутват.

17

Реалист

преди 5 години

Може и наистина някои стоки 10-то качество в България да са по-евтини от същата стока първо качество в другите държави от ЕС. То горе-долу точно така изкарват цените в България по-ниски.

16

Анонимен

преди 5 години

ПОЛША 15% ПО-ЕВТИНИ ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОКИ!!!САМО ХЛАБА ДА НИ Е ЕВТИН АМА СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ И ТОЙ Е МЕНТЕ ОСОБЕНО ПЪЛНОЗЪРНЕСТИЯ :D

15

Анонимен

преди 5 години

Кое му e евтиното цифри дайте стига лозунги всичко е внос със транспортни разходи и още минава през двама прекупвачи всичко е най-скъпо и некачествено.

14

Анонимен

преди 5 години

ДАВАТ , ЧЕ В ЧЕХИЯ ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОКИ СА ПО-ЕВТИНИ С 10%МОЖЕ НАЕМИТЕ ДА СА ПО ВИСОКИ В ЧЕХИЯ!!СИГУРНО Е НЯКАКВА ФОРМУЛА ТА БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ПЪРВО МЯСТО! НО ХРАНИТЕ ТУК НЕ СА НАЙ-ЕВТИНИ!

13

Анонимен

преди 5 години

До РуснакаНяма да излезнат лъжите как у нас било най-евтино. Но то може да се разсъждава съвсем елементарно - щом всичко си внасяме няма как да внасяме по-скъпо и да го продаваме по-евтино. Съвсем елементарно.

12

Фалш

преди 5 години

Нещо заглавието е сбъркано не се отнася за нас това чудо

11

Анонимен

преди 5 години

Минимума е 1500 лв ,но масово цели семейства живеят с 200 300 лв за цялото семейство.

10

Руснака

преди 5 години

ХУбаво е да работите с аргументи... да изведете цените на стоките в българия и на тези в ччужбина.. Еда ли продуктите които са на пазара и тук и там ... едва ли ще има разлика освен на хляба, който е и един хляб... та знае ли се