10

Анонимен

преди 5 години

Ам ам !

9

Не

преди 5 години

знам точно какво се е случило. Може наистина топката да е попаднала в двора, а може и хлапето да е влязло да бере нещо си!

8

1

преди 5 години

Кучето не е виновно, то просто си върши работата, за която го хранят, т.е. пази си територията!

7

1212121

преди 5 години

На 11 години това дете как все още не е научено на елементарни неща, като например, че в чужда къща или двор, без разрешение на собствениците не се влиза. Не виждам вина в животното този път. То е там именно за да пази. Родителите да се замислят на какво учат ***...четата.

6

:(

преди 5 години

Кучето добросъвестно си е изпълнявало задълженията.Жалко, че е пострадало дете. Но повечето хора у нас или нямат нужната култура, за да притежават домашен любимец и с това създават проблеми на околните, или пък нямат нужната култура да контактуват с чужд домашен любимец. В конкретния случай е второто.Детето не е било научено от родителите си, че в чужд двор се влиза, само ако си се обадил на стопанина и той те е приел.

5

Анонимен

преди 5 години

Няма работа там, като му е вътре топката ще си я иска от собствениците, ще стои и чака на вратата...

4

mdam

преди 5 години

Животинката няма вина, просто явно някой родител си е спестил да обясни на детето що е то природа. Жалко за детето, но това е положението. Хубаво животно, щом пази така.

3

Аз

преди 5 години

съм последният, който ще защитава кучкари, но мисля, че при влизане в чужд двор повечето кучета ще атакуват натрапника. Не знам как е в България, но в доста страни имаш ли куче, трябва да имаш и предупредителни табели с надписи и означения. По този показател може евентуално собственика на животното да бъде притиснат.

2

Анонимен

преди 5 години

Агресивни животни се отстрелват, това е. Другото, не си купувайте кренвирши от магазина, ако сте против.

1

Анонимен

преди 5 години

Другият път пак да влезе в чужд двор!!!!!!!