12

Анонимен

преди 5 години

Имена, господа, именаааааа!!! Не само фирмата извършител на ремонта. А името на шефа и, на всички приели и подписали се за обекта , тези дето не са си мръднали трибуквията да го поправят.......до този дето е рязал лентичката!!!Имаше на времето един филм"Автора,автора....." ,помните ли го.То не е само резане на ленти (тях PR експертите май ги преусмислиха...)

11

Цецо

преди 5 години

"Пътят е приет без никаква забележка от 20-членна приемателна комисия. Дефектите е трябвало да бъдат отстранени до 15 август...." - аз ли не разбирам или статията е написана така, че да не се разбере нищо?!? Как така пътят е приет без никаква забележка от 20-тина "специалиста", хем дефектите трябвало да се оправят?!? Имам усещането, че са взети едни пари, а какво е направено, никой не го е еня!!! Чакам информация от прокуратурата!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Тази отсечка май е рожба на Лилето, а сега скоропоговорещият ще трябва да се оправя с фирмата-връзкар! Не че и след ерата Лиляна самият той няма поръчки към същата фирма. Фъндъкова и тя ги захранва. Изобщо -родзавод!

9

Анонимен

преди 5 години

Собственикът на ГЕРБ и неговите герберотъпчета видимо докараха поредния ден на траур за България ! Българино , десет години с мутра Мин.ка не ти ли стигат ! Стабилни били !?

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Некомунисте, 90% от пътищата са правени от хора с комунистически акъл и още ги бива 30+ години по-късно. Включително АМ Хемус и части от Тракия. Което не може да се каже за новите участъци, които вече са намачкани и надупчени, и вече са им правени ремонти, че и ремонти на ремонтите.

7

Анонимен

преди 5 години

Това е заради ниската цена на винетките. 97 лева са твърде малка и смешна сума за годишна винетка. Трябва да се вдигне поне на 500 лева.

6

Анонимен

преди 5 години

Всичко в държавата е скапано. То да са само пътищата.Реформи няма, декомунизация няма. Как искате с комунистически акъл да се прави нещо свястно?Няма как да стане. Те толкова си могат.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Тлъстата заместничка на Великия Ленторезач на Републиката се покри някъде много яко.

4

Анонимен

преди 5 години

Регионалния министър прави нищоговорене и обещава ли обещава. И сега вече ще вършат нищоправене.

3

Анонимен

преди 5 години

Чета му дитирамбите на тоя и се чудя министрите сред длъжностните лица ли са защото се сещам за една свинетка стиропорова, за нея ще има ли търсене на отговорност или такива не попадат под ударите на закона ???

2

Анонимен

преди 5 години

Пътищата не са убийци! Държавата обаче е, защото е нехаен собственик, и като такъв трябва да си понесе последствията. Както когато случайно не си платиш данъка или винетка ти търси сметка.

1

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах нищо от последния абзац. Кой на кого каква гаранция ще превежда и кой в крайна сметка ще плаща ? И защо е сключен подобен договор в ущърб на държавата и какви по-точно длъжностни лица щели биле да понесат неизвестна отговорност ? И кой ще връща парите ? А пък аквапланинга въобще не е пречил на по-леките автомобили.