230

Bg arena

преди 5 години

Neka da obiasni v bnt video rabotata si na sadia v tosi match bg policai pred bg naroda suveren...nali nie im plastame zaplatite...i na bg darjavnite slujiteli v bnt i v policiata...nali imame takav tv format ga bg idol darjaven sluga...

229

RAD

преди 5 години

До 177Добре сте написали, че най-достойното щеше да е да помогне на пострадалия и да каже, че е сбъркал. Няма безгрешни. И да благодари на Бога, че не е станала голяма беля.Така обаче би постъпил един достоен българин, но не и комунист...Както беше писал някой тук-комунист и вина са две несъвместими неща....

228

Анонимен

преди 5 години

"А този Рокер какво търси във лявата лента на кръговото?"Ако беше в дясната лента, дядката с мерцедеса щеше да го помете 0.5 секунди по-рано. Дясна или лява в случая няма значение, щом като не се спазват знаците и предимствата при преминаване в кръстовище.

227

Sluchva se

преди 5 години

Tova e lepa greshka na vlizastia v krastovisteto kato v letiste shofior....

226

Анонимен

преди 5 години

"и установяваш че въпросната примерно е сестра на бойко борисов.Е трабва да я глобиш , ти лично как ще постъпиш."Ще я глобя естествено, па ако ще да е сестра му на Иисус Христос.

225

до 234

преди 5 години

може и Интернет да спомага за такива решения.Примерно ти си сакционираш , сващаш някаква нарушителка на дребно престъпление името нищо не ти говори скарваш ЕГН то и в системата и установяваш че въпросната примерно е сестра на бойко борисов.Е трабва да я глобиш , ти лично как ще постъпиш.

224

Анонимен

преди 5 години

президента в случая няма никаква вина. баша му има , но това в леко птп което на всеки може да се случигнусното в случая са старите добре познати хватки на дъртите комунисти.. са врътнем едно телефонче на нашия човек, той си пие ракията с началника на мвр и да "оправим" нещата.. замислете се само колко невинни хора са били изкарвани виновни в инциденти през последните 73 години.. само защото са попаднали на грешния човек във века на интернета и свободната информация тези неща докога?

223

Анонимен

преди 5 години

До Да видимТова обяснява защо триколката се движи в посока ,просто се стремял да спазва закона и се престрои в дясно както позовава закона но мерцедеса си мислил че ще задържи в платното си а няма да търси най дясното платно и не се сетил да му даде предимство да се престрои в дясно, жалко че са отрязали видеото та си играем с вероятности и не знаем какво се случило.Аз също не знаех за това правило както и бащата на президента не се сетил за това правило.

222

Анонимен

преди 5 години

Ами те герберите няма с какво да очернят Президента и хоп, ето ти изгоден случай! Изберете си Росица или Траверса, че да напълнят държавата с бежански истории!

221

Да видим

преди 5 години

Закона за движение по пътищата:Чл. 109 Инвалидите, които се придвижват с инвалидна количка със скоростта на пешеходец, могат да се движат и по платното за движение, като се придържат възможно най-близо до дясната му граница.А този Рокер какво търси във лявата лента на кръговото?

220

Анонимен

преди 5 години

Ами като не харесвате Радев сложете си Цачева за президент, тогава идилията на простаците ще е пълна в комунистическа партия Геро!

219

Ясно

преди 5 години

На тая триколка не и е мястото на пътя .Тя не е МПС и не може да е участник в пътното движение - липсва сигнализация, не може да поддържа минималната скорост за движение , НО бащата на президента е виновния защото влиза в кръговото без да се огледа. Ако не беше триколка а кола , пак щеше да има катастрофа . И.... От президентството и БСП структури се опитват да потулят тази случка за да не пострада имиджа на президента. ГЕРБ вижда случай да го очернят .... сблъсъци в медиитеА ние гледаме ЦИРК

218

Анонимен

преди 5 години

МВР не са се променили грам от 1944 година до сега. И преди така прикриваха като някой големец наруши закона и сега го правят същото, въпреки че отдавана вече уж не сме тоталитаризъм. Банда подмазвачи и доносници са милиционерите.

217

до 220

преди 5 години

До магаревъдТова не е компромат към президента, а компромат към мвр ситемата служителите на мвр не могат да си вършат работата , по ръководство на герб.Така че няма логика в това че герб манипулират с това че техни служители правят пролуки.А това че бащата на президента се възползвал от пролуките при условие че са създадени е на заден план.Просто пролуки не трябва да има това е идеята на управляващата партия а пролуки има.Видно още.Така че герб няма как да се хвалят че не са си свършили работ

216

До герботрола

преди 5 години

Един и същ гербераст тука пише против Президента пост след пост и помпа плюсчета искайки да прави впечатление, че много хора са против Президента! Е ще видим на изборите герберастино, хората поумняха, не можете вече вие и Тиквата да ги манипулирате!

215

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

едвам укротиха деси да не пуща сръбете, и дрътия каскет омаза положението.тоо президент на всички българи не може да оправи родата си, щел да предлага алтернатива на управлението на цяла държава... каскетите точно са си го заслужили.

214

плешивия от Бразерс

преди 5 години

дъртия *** не чувства вина щото "ти знаеш ли аз кой съм? а кой е сина ми?"- *** е решил че е ага на румелийци и всичките са му длъжни. кой да е нормален бай иван в момента да е с мярка за неотклонение, а не по националните медии.

213

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

то е ясно, дрътия *** не слиза така, както не слезна на хюрдо караджата щерката и кирил маричков, като катастрофираха с пострадали. щото бяха фиркани. за това не е видял триколката. сега със спорове за предимство или квото и да било се опитва да се потули случая, като например при катастрофата на малката перука на цръна маца. ревете от турците, ама сегашните наследници на гочоолу и дочоолу са ги задминали на светлинни години.

212

РАДЕВГЕЙТ

преди 5 години

на комуниста му е в природата да лъже.. на милиционерите им се е обадил бивш кмет от БСП и след минути сам е дотърчал.. местил е скутерчето а е нямало право да го пипа че дъртия е отнел предимството няма спор, но защо е нужно изобщо да озпачават нещата даже и за такова дребно нещо.?и с каква съвест изкараха инвалида виновен

211

кфош

преди 5 години

шифо