165

Joko

преди 5 години

Абе какво стана със зад ницте от КРИБ ? Обикновенно са с претенций , а сега си мълчат !

164

Гогата

преди 5 години

България се ръководи от гангстер. Съвсем естествено той издига във властта гангстери и техните помагачи. Бившият кмет на Своге е представител на СИК за града. После става депутат, после областен на София. Ремонтът на пътя по Искърското дефиле се извършва от фирма от Своге. Какво очаквате мили мои?

163

От Германия

преди 5 години

Тоя на всяко гърне мелодия пак се изказа неадекватно. Характерно в България е че дори някой да пpъднe и да си нацапа гащите пак правителството ще им е виновно. Вчера карах по двупосочен път в Германия. За 2 часа нито един германец не изпревари нито в моето нито в насрещното платно и си спазваха стриктно всичко ограничения на скоростта. А на недисциплинираните българи все някой друг им е виновен.

162

Новини

преди 5 години

БНТ, БТВ, Нова и пр.:"Бащата на президента блъснал инвалид в инвалидна количка. Полицията прикрива случая."Разбирай: Пенсионер с триколка се блъска в колата на бащата на президента. Съставен му е акт от полицията.

161

Гробокопач

преди 5 години

До първо личния примерОще нищо не се знае, по този въпрос. Кой на кого предимство е отнел, ще се чуе;))) вервай ми. Но в случая при Своге, вината е изцяло на "Борисов 3" и колективната оставка е поне измъкване с чест. Макар, че за Борисов, не е предвидено измъкване...

160

първо личния пример

преди 5 години

Преди няколко дни бащата на президента отне предимство на друг участник в движението на инвалидна триколка. Вижда се че баща му е на 80 години, което ще рече пенсионер от 20 години. Ръпроси: как бедстващ пенсионер с таван на пенсията кара такъв мерцедес? Защо не е глобен?Всички сме участници в движението и всички трябва да спазваме правилата за движение.Очаквам Президента да попита КАТ каква глоба е наложена на баща му и да санкционира провинилите се.

159

Анонимен

преди 5 години

това което видях , пенсионера с тритонетката си е виновен. защото :- спирачките са му неизправни.- той се удря в предна лява врата на автомобила.- движи се крайна лява лента а при движение направо трябва да бъде на около 1,5 м. от десния тратоар.Така се решават делата в съда. Ще му дадат някакво обезщетение за лекарства

158

Циник

преди 5 години

Джапанкоушестия плешивец е "л а к м y с а " на посткомунистическа България!Нагъл - безвкусно елементарен ... еманацията на черендалестите посттекезесари у нас!

157

до 132

преди 5 години

идвам на протеста ама ще давате ли кебапчета или празни приказки

156

Анонимен

преди 5 години

Президенът Радев е много точен, както винаги. Това не се харесва на платените *** на ГЕРБ наводнили форума.

155

Циник

преди 5 години

До селяните прости - опитали се - да ме апострофират!Селяни прости - всичко си идва лека-полека на място - генерал за Президент.... *** с бракувани 20 годишни таратайки по пътищата...корупция навсякъде ... нареждате се достойно - до останалите бананови републики... само дето *** у нас са по-прости!Вижда се и от луната!

154

Анонимен

преди 5 години

До 149 Ци.никКак не те е срам да използваш трагедията със загиналите хора, за да плюеш Президента и да политизираш трагедията, жалка миша душица скрита зад клавиатурата.

153

Анонимен

преди 5 години

До *** (149): Извратен лешояд си ти, а не Президента на Република България! Защото ТИ използваш огромната трагедия, за да изливаш публично злобата си, като грубо и безскруполно преиначаваш фактите! Сравняваш 16-те убити и още двойно повече ранени с натъртената ръка и крак на един човечец, който даже каза, че няма никакви претенции към Радев-старши...

152

Анонимен

преди 5 години

До 149 ЦиникТемата не е Радев, а "да се вземат мерки след поредната трагедия". Трагедията с хората, неприлагането на законите, това е центъра, а не Президента. Пълно е с ***, които само чакат да се подаде тема и да стартират да трорят с глупостите си. Хора загинаха, невинни. И Президента има право да изисква от управляващите да вземат най-после мерки, иначе всимко ще заглъхне до следващата трагедия. Трябва да се поставят колани и в автобусите, такаэе вече в Европа.

151

Гробокопач

преди 5 години

До ЦиникГерберче, ***, "ПР акцията" вчера я започнах аз, искайки светкавично оставките (Колективно) на "Борисов 3". Радев тук няма общо. Причината за масовата смъртност след 26 март 2017 г., е "Борисов 3". Дори съм създал цяла студия по въпроса "Борисов 3- Геноцид и Смърт". Тъй, че, хайде, селянче, с много лош ген, не с еотваряй по теми, за които селският ти капацитет, не е валиден. Причината, основната и единствена, за завишената смъртност в България след 26 мартъ 2017 г. е "Борисов 3".

150

...

преди 5 години

Емии контрола не е много занижен ... обаче ако се продължава с тея джигити по пътя .. така ще променят нещата че ще ни спират на пътя през 5 минути ?!? и без тва града ми се напълни от куки.. но явно друг начин няма ГЛОБИ ЗАТВОР КОНФИСКАЦИЯ

149

Анонимен

преди 5 години

Президентът малко закъсня с искането си правителството да вземе мерки, но тази трагедия не можеше да се подмине.

148

Анонимен

преди 5 години

Занижения контрол и корупцията са виновни за убийствата по пътищата.

147

Анонимен

преди 5 години

Вчера се впечатлих от думите на един американски полицай, а те са:"Ние сме отговорни жителите тук да се чувстват сигурни." Къде е КАТ да прилагат безкомпромисно закона, пред който всички трябва да са равни?!

146

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде по света как се шофира и колко нарушения се правят, се определя от контрола на държавата за спазването на правилата на пътя. В България контрол няма и затова всеки ден има средно над 200 милиона нарушения, от които само 2000 санкционирани от КАТ.