61

Анонимен

преди 5 години

"Врана"-реституиран е през 2001 г. със заповед на тогавашния столичен кмет Стефан Софиянски-още един (усмихнат)крадец от криминалния преход.

60

Анонимен

преди 5 години

БСП го доведе Мадридския крадец в България,та и партия му направиха НДСВ и заедно с ДПС създадоха "управлението"-ограбването на Триглавата ламя,както ги наричаше народа-БСП+НДСВ+ДПС.Помним тези времена и няма да ги забравим.

59

истината

преди 5 години

Като наследник на нацистки военопрестъпници Симеон Сакскобурготски е бил преоритет за вербуване от МОСАД и ЦРУЕдва ли е от КГБЦарчето сменило германския фашизъм с евреиския фашизъм и му личи

58

Анонимен

преди 5 години

А ти па си много убав

57

Gost

преди 5 години

Интересно какви реставрации са правили при условие, че столична община стопанисва имота. Коя година е правил тези ремонти? Може би докато е бил на власт и е ползвал парите на данъкоплатеца за лични цели!

56

GG

преди 5 години

Гласоподаватели на БСП са тотални ***, няма такива твърди глави. Не могат да гледат реално на нещата или поне не искат... няма такъв гърч жалки хора

55

Саки

преди 5 години

Единия му син се уби, другия от красив мъж, заприлича на на изсъхнал чироз, дъщеря му е без нос, зет му и той съсухрено дърво, внука му с ориенталско име, а сестра му е типична мумия. Ужасно семейство.

54

Привет от България

преди 5 години

Тези пари ги усвояват фирмите на партията - начело с известните олигарси, които от своя страна пълнят джоба на партийният вожд, който май на скоро си купи остров в Гърция. Как е в Мюмюнхен?

53

привет от Германия

преди 5 години

До Анонименда ти кажа честно най-скъпо му излиза на българина ЕС към момента. Направиха ни трета глуха........................Напротив ! От ЕС дори печелите , плащате членски внос 300 млн. български лв. ,тоест 150 млн. евро , а всяка година получавате над 5 МИЛИАРДА ЕВРО безвъзмездно под формата на субсидии ,помощи , фондове и пр. ! Такива рубладжийски оценки като твоите дават много ясна картина защо все още сте в трета глуха ! ЕС дава ,но в кошара не вкарва !

52

Анонимен

преди 5 години

България е рая за крадците и ада за честните хора. Царят с цялата си челяд, трябва да се поклони до земи на българската държава. Благосъстоянието им се увеличи многократно щом кракът им стъпи на българска земя.

51

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германияда ти кажа честно най-скъпо му излиза на българина ЕС към момента. Направиха ни трета глуха.

50

Анонимен

преди 5 години

Държавата да направи една национализация по комунистически маниер,след което,който иска от другарите да тегли заем и да става олигарх за една вечер ако може, но не с червени куфарчета,търгове под масата,лоши кредити и с хиперинфлация както се случи след "нежната революция".

49

radostin

преди 5 години

NIKAKVECAT SOFIANSKI GRABESHE SAM I RAZDAVASHE SAM___KOMU KRAK, KOMU_KOZA! TOZI KOGA STE VARNE ZAGRABENOTO ? POSLE SIMETO RAZDAVASHE VOENNI ZVANIA PAK SRESTU IMOTI! T.E.___TI NA MENE--AZ_NA TEBE !....

48

привет от Германия

преди 5 години

Царските имоти ли излизат по-скъпо на българина или ограбеното от комунистите ?!Защо не изчислите колко струват царските имоти и колко струват заводите ,хотелите , цели търговски вериги и туристически комплекси ,които след 1989 г. комунистите си присвоиха като ги обявиха за губещи и после скалъпиха търгове и ги купиха на безценица от държавата ! Кой ще държи сметка на новите " собственици " на тези хотели ,заводи , туристически комплекси , молове ,търговски центрове и др. ?!

47

Анонимен

преди 5 години

И да помните, че крадлив "Дедо", и обединени олигарси - политици докараха на връвчица Буда - Винету на власт.

46

Анонимен

преди 5 години

Хехе Според защитниците на Симеон, Интендантството е вид офшорка, за да не плащат данъци....

45

данъкоплачещ

преди 5 години

Разплаках се, като разбрах,че некорумпираният бългаски съд оставил т.нар."цар"без покрив и той вече няма къде да спи.Де да не беше изсякъл Чамкория до подраст,сега щяхме да свормираме шумкарско движение, за да му върнем башнинията.

44

Ssss

преди 5 години

Симеончо, да си прибираш дъщерята,че като отвори таз пас уж да пее... ужасът е голям, а срама още повече.Аз не искам той "да ни оправи за х дни", виж дъщеря му може да се пробва. Варна германка, а и с таз уста... Е, кофти ще е щото германските не се бръснат. Как бутат първолаци... То затова имат и големи дири'ници.

43

дело на БКП

преди 5 години

Само те го внедриха сред народа да ни лъже и краде безнаказано под егидата на БКП!Сталин и Димитров пак си свършиха работата.................

42

бай Иван

преди 5 години

Ми кога другарката Корнелия ще върне на държавата милионите от "Импекса"??????? И не само тя.Ако разбутаме яхтаджиите,банкерите,застрахователите,корабоайдуците и др.и др.знайни и незнайни върли зачервени мафиоти,ще забравят за Враня и царя.