42

Боби

преди 5 години

ПродължениеДеривация-ПВО - може да ползва старите снаряди от С-60 зенитни системи, но има пълен комплект модерни снарядиобикновен осколочно фугасенСъщия с програмируем взривателБронебоен със същата балистика както осколъчнияБОПС с различна балистика и по-висока начална скоростИ колкото и невероятно да звучи управляем - да УПРАВЛЯЕМ 57мм снаряд - върви с някакъв нов патент до колкото чухПП Същото оръдие в изпълнение с по-нисък темп на стрелбата ще се монтира на версии на БМП-3 и ТБМП-15

41

Боби

преди 5 години

Ехх "Експертии"ВСВ най-ефективното зенитно оръдие на съюзниците и райха е колкото и да звучи парадоксално е 40мм БОФОРС(37мм версия за СССР)Но към 1943 година в Германия се разработва на базата на противотанковото 50мм оръдие зенитна версия - първо оръдие способно да се бори с реактивни самолети - поради високата цена не получава масово разпространениеСлед войната СССР на базата на немското оръдие създава С-60 и С-68 57мм зенитни системиДеривация-ПВО е съвременна версия на С-60(С-68 е двуцев

40

Анонимен

преди 5 години

Накой не е на ясно че безпилотните самолети срещу които е насочена тази установка , нямат нищо общо с дрона дето си купил от "али-то" за 30 кинта. Та коментарът ти за врабците и оръдието не е много на място.

39

Анонимен

преди 5 години

Осколъчни имах предвид

38

Анонимен

преди 5 години

Бофорс от 15 години предлага това оръдие с дистанционно взривяващи се осколни снаряди.

37

Логика

преди 5 години

Да , точно там където има паметник на свалени летци бомбардирали София !

36

Анонимен

преди 5 години

Колко врабчета може да свали това високоефективно руско оръдие за 15 минути?

35

Анонимен

преди 5 години

57 мм оръдие е копие на същия калибър оръдие на шведската фирма Бофорс.

34

Kr

преди 5 години

До Логика 35?U.S. Embassy Sofia16, Kozyak StreetSofia 1408, Bulgaria

33

Логика

преди 5 години

А може би искаш данни за това кои страни имат външен дълг по- голям от техния БВП ???????????

32

Анонимен

преди 5 години

Боже тия съвсем превъртяха. Ще стрелят с топ спещу врабче. Аман от глупости.ВСИЧКИ знаем че Русия е гола вода.

31

Логика

преди 5 години

Как да признае , че ДжиПиЕс системата ти ще е просто пластмасова кутийка щом спре сигнала от наземна и спътникова триангулация на руските станции ! Че тел. 911 ще дава само " няма връзка" , ако спре сигнала от спътника който го поддържа защото е .... точно така на " пропадналата " по твоему страна !

30

Логика

преди 5 години

Kr, ами едно посолство на ул "Козяк" не разрешава статии за това !

29

Kr

преди 5 години

До Анонимен 33да си купим 2000-3000 такива деривации!****Срещу Турция?Турция е държава от НАТО.Турция е съюзник и брат.

28

Анонимен

преди 5 години

да си купим 2000-3000 такива деривации!

27

Kr

преди 5 години

До ГoшуДaвам 10 000 лева дарение на проруския сайт, собственост на БСП - Днес.бг, ако ми пуснат статия за най-пропадналата държава в света - Путилeнд, ама която да не е свързана с оръжие за убиване на хора. Примерно: в Кoлхозия измислиха нов вид кафеварка,******Българити измисли нов вид кафеварка,Това е добре известен факт.)))

26

Анонимен

преди 5 години

След като знам как руснаците са се отнасяли със своите по време на воините --- в атака без оръжие под постоянни разстрели от отзад никава грижеа всичко се е постигало със страх ,а и от дето са минали трева не е никнала. Това в Бг не се говореше понеже всичко беше подчинено на съветската историография,митовете продължават и до днес и в момента си имат 5-колона тук ,а тая тарантайка няма какво да я коментирана дялана с теслата в Сибир.

25

Анонимен

преди 5 години

RAZBIRA SE SHTOM E RUSKO,ZNACI E NAI-DOBROTO.

24

Анонимен

преди 5 години

20, българския мобилен телефон, българския компютър се казват "Чушкопек тройной"

23

Анонимен

преди 5 години

До Гoшу Напротив, Гоше. Други държави разработват нападателните оръжия, а това на снимсата е в отговор на техните разработки. Други държави , но ти и сам си знаеш кои, последните 30 години си врът носа във всички конфликти по света, или са замесени във всички цветни революции и майдани.