5

Victimized

преди 5 години

Тези компании са частна собственост и имат правото да правят каквото си искат, но навлязоха в една много тежка игра, да бъдат морални модератори. Нещо което ще им дойде в повече. Кой решава кое е пропаганда и кое не? Какво стана със свободата на словото и изразяването? Значи тутър и ФБ акаунти на ислямисти които директно пропагандират екстремизъм и убийства се толерират, профили на психично болни "полово неопределени" които пропагандират сбъркана идеология седят. Но други гледни точки се трият.

4

Бате Гойко

преди 5 години

"Мрежа от сайтове за фалшиви новини и профили във Facebook, Instagram, Google Plus и YouTube е разпространявала информация по начин, отразяващ интересите на Иран."А мрежата от сайтове(вкл. този) за фалшиви новини, разпространяваща информация по начин, отразяващ интересите на сащ кога ще я премахнат?

3

88

преди 5 години

Това се нарича цензура. В СССР също е имало комитети, които да спират "фалшивите" западни новини. Кой определя в момента дали някоя информация е фалшива? CNN ли? Айде стига. Всеки може да си изкаже мнението и потребителите, ако са достатъчно интелигентни да осеят истината от манипулацията, да решат на кое да вярва. Или водачите на "великата американска нация" не броят гласоподавателите за достатъчно интелигентни? Да се замислят защо хората търсят информация другаде, а не от CNN, NBC....

2

Зозо

преди 5 години

Лично съм докладвал във фейса много страници с откровена руска пропаганда и лъжи!

1

Анонимен

преди 5 години

Ааааааааааххх, руска пропаганда може би било ! Съмнения имало ! Но виж реалната извратена джендар пропаганда не се трие а даже се и толерира от тези мрежи и компании. Бог забавя но не забравя. Неговия гняв ще се стовари и ще изпари всичко..