29

Анонимен

преди 5 години

Лом е напълно демографски преобразен и ще бъде може би един от първите градове, където няма да има [немалцинство], ако някой не вярва да отиде да види с очите какво е положението.

28

За БЪЛГАРИЯ !!!

преди 5 години

До Анонимен 22И да ти кажа, ако не ни бяха такива зкаоните, че всички да са равни, щях да ги тепа дет ги видя, че да изчистим малко народа, за да имам една по-добра, по-хубава, по-свята и по-велика Българска Нация !!!

27

Анонимен

преди 5 години

От Лом съм. Беше много спретнато градче с умни и работливи хора но..... До 9.09.44г После всичко се разпада и народа избяга.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Братовчетка ти е учила в България , не в чужина .. В Германия има Архитекти с направление по изкуствата , Бакалвър-магистър оф Артс.. Точно това учат мързеливите българи в Германия .. Че е по лесно .. В България - Архитектура се завършва по-трудно защото ахрхитекта и инженер.

25

Анонимен

преди 5 години

Като чуя Лом и се сещам само за едно , българизирани Роми които си въобразяват че са българи а не роми , на такива им викам Хипнотизирани Ромо

24

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам но от 30 години България няма никакъв напредък в социално, икономическо, културно и ли политическо отношение. Аз искам да променя много неща, но е пълно с дебели дъpтаци, който не стават за нищо, защото само злобеят, заговорничат и гледат да измамят.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Ми пич, аз чак на протестите 2013-а ми се отдаде за пръв път да гласувам. И гласувах против него, ама на ... а дечицата каква вина имат ?

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20 На предателя винаги нещо му пречи , винаги някой друг му е виновен

21

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе знам! Братовчедка ми завърши архитектура, като от 23 годишна работеше, да чиракува. На 25 години, сега изкарва 9 пъти повече от мен, въпреки, че работя в един ТЕЦ където заплатите са два-три пъти по-високи, от средните за районна. Ако бях общак, щях да изкарвам 15-20 пъти по-малко от братовчедката. Ако беше завършила в България, щеше да взима 700 лева, а някакъв дбел нещaстник, да я тормози по цял ден.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Като няма работа да си бяхте избрали читав премиер а не такъв който освен да ми държи "шланга" за друго НЕ СТАВА!!!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18г. Предателя най-мрази своя народ и държава.. Другите не са по-добри, всички държави са система за грабеж..

18

Анонимен

преди 5 години

30 години след промените от 1989 *** си остава същото ТЕЛЕ като едно време.Щом по тАлАвизията са го казали или го пишИ в Работническо дело значи е истина.ТОЧКА.За това си е скапана държавата ЗАЩОТО сте мнооооого прости!!!За това и *** пожарникар ви "ребри' 10години и така ще е мнооого годинои занапред.ТЕЛЕТА!

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15 Да не би за икономисти да има работа в Германия , В София пълно с такива най-вече икономисти завършили на запад . мечтаещи да да станат министри..

16

Анонимен

преди 5 години

До lelkaНе всички са подмолни създания като теб. Има хора, който са качествени, за разлика от човешкия отпадъ, който представляваш ти :)

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Ами каот няма работа и образование в България, какво да правят бе, Унуфрий ..

14

lelka

преди 5 години

Малко захаросана статия. На фона на починалата родилка в Сливен, тая новина ми звучи нахално. Значи тоя лекар бил бистра сълзица, всеотдаен за болните, по 15 часа на ден доброволен труд. Пък още в началото на живота си, си бил купил къща, после пък имал маркови дрехи и коли. Пък после обичал ученици. Хайде малко по-полека със захарта.

13

Анонимен

преди 5 години

Предателя и изменника си остава предател и изменник и след смърта си.. Със завещание си подпомага изтичането и мозъци и обезлюдяването.. Дава пари на деца да учат в чужбина..

12

Boko bo

преди 5 години

Племенницата му не го познава! Паметник за този човек. Това е един достоен българин, а не като ония мишки дето Тиква ги награждава, а те мълчат и гледат в земята. Това е истинският български дух. Този дух ние загубихме последните 30г. благодарение на такива като Корнелия, Костов, Ц.Ц. Б.Б., Кунева и много други подложки. Да почива в мир

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Добре казано.Но очевидно "дарителя" си е отнесен от вихъра.......П.П. Не вярвайте на всичко което пишат в медиите!!!!!!Няма да се изненадам ако Делта Сток или някоя подобно жалко брокерче си е платило за подобна небивалица.Все пак телетата трябва да се стрижАт редовно, нали!

10

Анонимен

преди 5 години

До стефчо 4За финансови съветници не знам но телета като теб колкото искаш.Я *** да "изтъркаш" малко от на Шиши и Черепа биУетчетЪтЪ а последа не забрави да пуснеш бюлетинка за Тиквето.П.П. "Пет Уевъ у ЖобЪ" са от твоят ресор.Ти си експерта там.