63

Байфидан

преди 5 години

А ве, плевенски ***, държавата не може да се меси в работата на частни компании. Да са мислели, когато правят застраховки в "Олимпик". И на мен ми предлагаха евтина, ама аз си направих в доказана, стабилна българска компания.

62

Анонимен

преди 5 години

Тоя пич е поне умен и забавен! Но аперцепцията ви тресе! В сравнение с него герберюгите са пълен гьон като интелект и изказ!

61

aa1830

преди 5 години

200 хиляди по средно 100лв на човек грубо към 20 милиона. Това е годишната заплата приблизително на 1000 чиновка, които така или иначе спят. Ето от къдебиха дошли парите, таман ще има у възпитателен ефект.

60

Анонимен

преди 5 години

И този кото беше във властта се правеха същити измами. Като и по начесто. Само се сменят играчите 30г. И нищо съществено

59

Анонимен

преди 5 години

Къде беше държавата, когато пикаеше във фонтана в Плевен пиян на кирка.

58

Анонимен

преди 5 години

Извъртай сега,търси виновни.Много се стараем.Седнал удобно в облаците на номенклатурното кресло.КАто задаваш въпроси дано ти олекне.

57

иванов

преди 5 години

То държава няма ти ми говориш глупости....Нали и ти беше в това партийно блато...Като гледам правиш намеци към пожарникара за ож беж

56

Чудо голямо!

преди 5 години

Е, какво толкова е станало? Една фирма фалирала и 200 000 човека са останали без ГО. Чудо голямо! Имаше и статистика, че 70% от нещастниците са вътре с "непосилната" сума от 20 до 50 лв, а няколко хил човека между 100 и 150 лв, други под 20 лв. Е, и? Има и неясноти относно това кой ще им върне парите, но май това ще бъде бг гаранционния фонд, защото Олимпик са си плащали вноска към него, която съответно са калкулирали в цената, така че тия 200 хил човека в крайна сметка ще си получат парите.

55

Fallschirmspringer

преди 5 години

Ама точно това е неолибералната държава.Според теорията неолибералната държава е абдикирала от всичко здравеопазване,образование,социална политика,между-личностни отношения,сигурност на хората.Целта е тя да се превърне в нещо като касичка, в която бедните внасят данъци , а богатите кротко ги спестяват под благосклонния поглед на същата държава.Нали това е неолибералната мантра,по-малко държава

54

Така е

преди 5 години

Ами ти беше заедно с Първанов в тази държава и нееднократно подкрепяхте Борисов. Разградихте заедно държавата и обезкървихте народа.

53

Шопо

преди 5 години

До софиянецСофиянци у София са жътите павета ! Всичко останало сте приоданци от най-дивите краища на България ! Какви ли не идвахте от селата да ставате ватмани,строители ,металурзи ...И сега се правите на софиянци ! *** сте и *** си оставате ! Я поне съм шоп и не ме е срам оти съм шоп !

52

софиянец

преди 5 години

ИСКАХ ДА МУ КАЖА НА СЕЛСКИЯ КОЛЕЕЗДАЧ ЧЕ СЕЛЯНИН ДА СИ Е ХУБАВО-ЧЕСТНИ,РАБОТЛИВИ ХОРА С НОРМАЛНО МИСЛЕНЕ.НО ТИ НЕ СИ СЕЛЯНИН С КОЛЕЛО-.............С КОЛЕЛО.ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА .ОТКРИИЯ Я -АКО МОЖЕШ......А СОФИЯ Е ПЪЛНА С ТАКИВА ВЕЛОСИПЕДИСТИ КАТО ТЕБ-ЗАТОВА ПОНЯКОГА МЕ Е СРАМ ДА КАЖА ЧЕ СЪМ СОФИЯНЕЦ.АБЕ ЧЕРВЕНО СИ БЕ ,СЕЛСКИ КОЛЕЕЗДАЧ.КОФТИ СИ.

51

софиянец

преди 5 години

До селянинът с колелото--селския клеездач.Абе червен Т-Ъ-П-У-НГЕР,аз съм си роден в София и съм кореняк,но от такива оглупели като теб,с промити мозъци от червена пропаганда,облажени от дребни кражби по времето на соца-е не можеме да пекнем -ние норалните хора.Ти поддържаш тоя червен крадец с вълчата физиономия от снимката,вие сте от едно котило избивало интелигенция и обикновени хора в името на грабежа и алчността. Да си селянин е хубаво и нормално-но ти си ***.Има разлика.

50

софиянец

преди 5 години

каква държава бе?!Ми нали вие социалистите -комунисти я съсипахте за да крадете!Ако имаше държава-ми ти бе червен шебек нямаше да се разхождаш със скъпия си джип и да ми дрънкаш тъпотиите си -а щеше да гледаш небето на баклавички.Отдавна да гниеш в пандиза а не да си джвакаш крадените от нас милиони.Вие създадохте организираната престъпност за да ни обирате .Как ще си обясниш милионите дето ги имаш? с честен социалистически труд?!!!

49

селянинът с колелото

преди 5 години

До софиянецНа село имаше повече,там да си отишъл, а не да се правиш на софиЕнец.

48

софиянец

преди 5 години

обществена райна е че Олимпик е собственост на няколко кипърци с червени български Г-Ъ-З-О-В-Е, тоест комунисти.Я се замислете малко?!?!И тоя май играе там-ама е покрит.

47

софиянец

преди 5 години

заради тоя крадец и партията му-сега царства тая беднотия и корупция,с измислени червени милионери и перачи.Заради тоя ***- и червената партия младостта ни мина в каране на москвичи и трабанти -ако можеше да си ги купиш и ако чакаш ред по няколко години.Младите не знаят-но живота ни мина по опашки и оскъдица-празни хладилници и дефицит-заобиколени от партиини секретари-*** и доносници,от страх и подмазване.Работехме им за по 4 лева на ден-но толкова струваше и кило месо.цял ден .

46

джендърмен

преди 5 години

Трябва да се раздадат един калпак куршуми,и всичко ще мирне,ама няма кой!

45

софиянец

преди 5 години

знаете ли колко е богата тая червена м-у-т-р-а- на снимката?!какво има общо тоя червен шебек с работниците и социалното в едно общество?Това е социализма-типично.Нека кажа за простите и незнаещи поддръжници на тоя червен маймуняк и на неговата партия крадлива и продажна-нека ви кажа *** че тоя червен *** е милиардер и ви пие кръвчицата и от него сте бедни до полуда.тоя червен Г-а-д- с тая вълча м-уц-у-н-а -колко ли майки е разплакал по червеното им време.

44

кипър да плати

преди 5 години

Коректния въпрос е къде беше Република Кипър. фирмата е регистрирана в кипър. България не отговаря за безотговорността на Кипърските власти! Кипър да плати обезщетенията и премиите!