17

Коки

преди 5 години

С една дума, скапана държава. Защо и кои партии употребяват такива като митьо, като баретата и т.н. Според мен всички и той носи на всички печалби. Какво се правят герб + оп на ощипани моми. Кой го спасяваше и гледаше като писано яйце като го гръмнаха митьо. Скапана мафиотска държава.

16

Аз

преди 5 години

Отдолу със звездичките пише Тсиник.

15

Анонимен

преди 5 години

МИТЬО ОЧИТЕ Е ЕДИН ОТ СИМВОЛИТЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ И ТО ГОЛЕМИТЕ СИМВОЛИ!МИТЬО ОЧИТЕ Е МНОГО МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ СМЕШНИТЕ ГАЛЕВИ, КМЕТА НА ГАЛИЧЕ И ОНЯ РЕКЕТЬОР ДЕТО ИСКАШЕ ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ!МИТЬО ОЧИТЕ НАД НЕГО СТОЯТ САМО ФИГУРИ КАТО БУДА И ЧЕРЕПА ТОТАЛНИ ИЗЕДНИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ТЪЙ, ЧЕ ИСКАМ ДА ВИДЯ ПЪРВО КАК ТОВА ЗЛО ЩЕ Е В АРЕСТА ЗА ЗАТВОРА Е РАНО ГОДИНИ ЩЕ СА ДЕЛАТА!БУДА И МИТЬО ОЧИТЕ СА В КАРМИЧНА ВРЪЗКА ТЪЙ, ЧЕ КАТО УДАРИ ПО НЕГО ТОЙ УДРЯ ПО СЕБЕ СИ :D

14

the Ghostм

преди 5 години

Божееееее, за 20 млн. лв. тръгнали проблем да правят. А за 4 млрд. лв от КТБ ?А за 3 млрд. лв от санирането?А десетките/стотици млрд. от некачественото изграждане на автомагистрали и пътища?

13

Анонимен

преди 5 години

Абе,овен вмирисан!Що се репчиш на *** в тоя сайт?!Не знаеш ли,че някой може да отскочи до магарешкия рай на Меркелица за кола и да те накара да ходиш бавно ?

12

Циник

преди 5 години

Навремето Сикрет Сървис - реквизира бронирания Кадилак на Ал Капоне - за нуждите на президенството...другаря Радев - сигурно ще се изкефи - ако го возят в Ролса на Бенчо...само изключително npocтия бай *** не може да види паралелите между Ал Капоне и Митьо очите - рекет, дрога, пране на пари, проституция...но *** ме пита - какво е общото между тях

11

Жо

преди 5 години

МАФИЯТА си има държава!Само наивници вярват, че тези хора действат без закрила от НАЙ-ВИСОКИТЕ етажи на властта, свързани с ДС. Почти 30 години Очите, Ушите, Устите, Брадите, Вратовете и др. части на тялото, наречено Българска мафия управляват цялата държава.И сега нищо съществено няма да направи българската прокуратура и съд. Ще осъдят няколко мутри за по няколко години, а едрите мутри ще се снишат, докато "отмине бурята" "Рибата се вмирисва откъм главата, но я разпарят откъм опашката"

10

Анонимен

преди 5 години

До 8Цинков, даже и в костюмите нямат нищо общо.

9

Анонимен

преди 5 години

Мутренска дьржава очи,комбали,крави,каскети

8

Циник до 6

преди 5 години

Нищо - само костюмите сигурно

7

Анонимен

преди 5 години

До ГАДОРЯНС полицията в тия мътни времена не бива да си имаш никаква работа освен ако не става въпрос за дребен битов проблем. Но и там не е много сигурно...

6

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникИ кво общо с Ал Капоне ?

5

Циник

преди 5 години

Чета първия коментар ... *** все още не може да си обясни - за какви пари иде реч.Особено *** , но иначе се чуди - как един никому неизвестен "бизнесмен" си купува Бугати за 2-3 000 000лв. и го паркира до Ламборгинито и S класата в гаража.Сигурно Ролс-Ройса на Бенчо с бенката го продават за дребни пари.

4

ГАДОРЯН

преди 5 години

Толкова е била тайна вилата значи. Чакайте да ви пазят като свидетели.

3

Анонимен

преди 5 години

А къде е главният герой в цялата тая драма ? Защо постоянно пропускате тоя въпрос ?

2

Анонимен

преди 5 години

А къде са Чичките ? Особено ме фчепетли, че един съдружник пали обща собственост за да изнуди друг съдружник. Особено пък се фчепетлих, че пиромана има по-голям дял и съответно му изгаря повече.

1

Анонимен

преди 5 години

Къф е тоа "несебърски Ал Капоне" бре фантазиращ афтуре ?