13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Ти случайно да изледа мача? Един-два метра засада на трима. Църничкият нападател изпраска защитник с крак в главата 'случайно'. В първия мач и нашия го удари 'случайно' много по-леко, но получи червен картон. В първия мач дузпа за Копенхаген при докосване по рамото. Във втория мач задържане за 5-6 секунди и падане на играч на ЦСКА - няма дузпа... Понякога съдията е виновен. Можеше и Копенхаген да си спечели честно, по-добри са, но няма как да знаем като не е равностойно...

12

Това не е ЦСКА

преди 5 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

11

Литекс-София губи

преди 5 години

На истинските червени фенове след загубита от Копенхаген не трябва да им пука, защото загуби не отбора на Цска (фалирал на 9.9.2016г.), а Литекс-София. Боже, колко оранжево-червена мъка има на този свят, Боже !!!

10

Минко 47 - fake

преди 5 години

браво на момчетата, но за малко да ми прецакат залога - но всичко е добре когато свърши добре...

9

ЦСКА - ха-ха-ха

преди 5 години

Голям успех на Цска(Ловеч) отново загуби от Копенхаген...

8

Анонимен

преди 5 години

Двуметрова засада не свири турският му ***, хем му показаха положението на информационното табло!!

7

Анонимен

преди 5 години

Честно казано ми е писнало при всяка загуба на наш отбор, все съдията да ни е виновен. Естествено винаги има виновни, които обикновенно не са футболистите поради това, че не могат да играят....малко като приказката с кривата ракета и космоса.Това, за съжаление, олицетворява и манталитета ни като нация.

6

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Турската лира се сгромоляса ,и комшийската съдийска бригада,мина на датски крони...........

5

Анонимен

преди 5 години

Левски, Левски - шампион!

4

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, следващия кръг Левски ги мачка! Само да си вземе мача със Свазиленд.

3

муспи

преди 5 години

Хубав ден за България, - все едно че Левски ги е бил! Наистина, изпуснахме мач с Апоел Тел Афиф, на празен стадион и мълчалива пред голямото началство агитка.

2

Литекс фен

преди 5 години

Браво ЦСКА-София, браво Литекс, браво оранжеви, имената са без значение. Друго ще да беше, ако у дома си играхте като домакини.. у Ловеч :(

1

МакКонар

преди 5 години

И в двата мача съдията повлия. Няма как да се играе срещу мафията.