12

555

преди 5 години

Ердоган не го мислете. долара падна до почти 5 лири след новината, че Катар инвестира в Турция 30 млрд. долара.

11

Факт!

преди 5 години

Бабичката няма шанс днес Малта е приела още бежанци потокът няма да спрр никога.Краят на Европа е необратим.

10

Факт!

преди 5 години

С излизането на Франция ще пропадне общата армия немската армия е слаба няма ядрено оръжие.Ще пропадне и европейската космическа програма както и системата за позициониране Галилео.Германия няма космодрум бито ракети нито спътници.Колапсът на ЕС ще е тотален и на всички фронтове.

9

ШибиРиби

преди 5 години

За да върви света в правия път светата Троица Тръмп Путин Ердоган тряа да отлетят дружно в космоса ... и да не се връщат

8

Анонимен

преди 5 години

Козето месце не се ли харчи вече та икономиката е в колапс.Яжте дюнери и фурми да им вдигнете малко стандарта на чалмалиите.

7

Факт!

преди 5 години

Другаря Меланшон е казал че всички проблеми на Франция произлизат от германия и Меркел.Нещата се необратими с Микрон е свършено въпрос на време е Франс да излезе от съюза!

6

Анонимен

преди 5 години

До Факт!ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМЕ ЗА ФРАНЦИЯ ТЯ ДОРИ ДА ФАЛИРА НЯМА КАК ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС ВЗЕМИ СЕ ГРЪМНИ :DЗА ДА СЕ НАВРЕДИ НА ЕС САМО ГЕРМАНИЯ Е ВАЖНА А ТАМ БАБИЧКАТА ЩЕ ИЗКАРА МАНДАТА ДО КРАЙ !ПО-СКОРО ЕРДОГАНИЯ И ПУТИСТАН ЩЕ ПОСТРАДАТ СЕРИОЗНО ЕДНАТА СЕГА А ДРУГАТА СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ КАТО ЕС ПРЕМИНЕ НА АЛТЕРНАТИВЕН ГАЗ!

5

Анонимен

преди 5 години

ЕРДОГАН БЕШЕ МНОГО ПРИТЕСНЕН И ОСОБЕНО СЛЕД СПАДА НА ЛИРАТА В ПОНЕДЕЛНИК!!! ИЗПОЛЗВА ВСИЧКИ СИЛИ ДА КУПУВА ЛИРИ НО ТОВА Е КРАТКОТРАЕН ЕФЕКТ ЩОТО ЗАЕМИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МУ ОТПУСНАТ А НАЛИЧНАТА ВАЛУТА ДЕТО Я ИМА ЩЕ СВЪРШИ :D

4

Факт!

преди 5 години

Френската икономика е пред тотален колапс.С кеф ше гледам как Меланшон печели и полага подписа си върху излизането от ЕС.

3

Анонимен

преди 5 години

Важно е какво не е казала, че султана е гневлив и не слуша много, а тия куртоазии са ден до пладне.

2

Факт!

преди 5 години

Няма значение тая *** кво иска.С ЕС е свършено до няколко години.

1

Анонимен

преди 5 години

3 дни затишие!!!ВЧЕРА БЕШЕ ПЪРВИЯ ДЕН НА ЗАТИШИЕ ! ДНЕС Е ВТОРИЯ ДЕН И НАЙ-МНОГО И УТРЕ :D