120

Tikvowland

преди 5 години

трябва да си плащате за услугата `да не управляват комунистите`, която извършваме за вас. Не е лесно да ги държим настрана, струва ни скъпо.

119

герберирал герберунд

преди 5 години

абе важното е да не са комунистите, ако трябва и по три пъти ще плащаме за едно и също нещо, само демокрация да е и европейците да ни хвалят

118

Останал в БГ балък

преди 5 години

...е стига вече вече бе...!!?! То не се търпи,.. Взехте и последната кожа от гърба на работещия бедняк... в Румъния парламента би ГОРЯЛ КАТО ФАКЕЛ ако: увеличат гражданската с 40%, вдигнат тока с 15%, окрадат спестяванията от КТБ на хората и бизнеса и няма виновни?!?!? РОБСКИ И СТРАХЛИВ НАРОД СМЕ!!

117

КАПИТАЛИЗМА

преди 5 години

КАПИТАЛИЗМА Е БАНДИТСКА СИСТЕМА ОБСЛУЖВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА ШЕПА ИЗМАМНИЦИ ИМПЕРИАЛИСТИ И БАНДИТИ.КОЙ ШЕ МЕ НАКАРА ДА ПЛАЩАМ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО СЛЕД КАТО СЪМ ПЛАТИЛ ВЕЧЕ И ИМАМ ПОЛИЦА???????И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА И НЯМА ДА ПЛАЩАМ КАТО СКОЧАТ 300 000 БЪЛГАРИ И 240 БАНДИТА КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ????КЪДЕ Е ДЪРЖАВНА СПЕСТОВНА КАСА ДСК ? И ДЪРЖАВЕН ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН ИНСТИТУТ ДЗИ????КРАДЦИ ДЕМОКРАДИ ???КЪДЕ СА ДЪРЖАВНИТЕ БАНКИ И ДЪРЖАВНИТЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ 29Г БАНДИТИЗЪМ!!!!!

116

Анонимен

преди 5 години

Това решение на мафията на ГЕРБ, шофьорите да останат без застраховки за колите си от днес за утре, засяга около 6-7% от превозните средства в България. По принцип дали ще важат застраховките или не, ще се разбере днес... за утре. Засега още не се знае.Ще има богат урожай за КАТ ...

115

Измама

преди 5 години

Тия застрахователи са ***.

114

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

колко от тия батенца дето ги дават по всички медии да обясняват за държавата и за кой ми изяде десерта си плащат редовни данъци?

113

лечи

преди 5 години

Много интересно,защо г-н Тиква не казва нищо по въпроса?

112

Анонимен

преди 5 години

Странна е цялата история. Застраховател действащ в България, за който сякаш не важат българските закони. Някъде прочетох, че застрахованите МПС в Олимпик са 275 хиляди, а не 200 хиляди. КФН по странен за мен начин, казва, че хората остават без застраховки от 18.08.2018, въпреки че в Кодекса за застраховане пише, че Гаранционния фонд изплаща обезщетения при обявена несъстоятелност на застраховател. КФН казва,че се очаква обявяване на несъстоятелност на 17.08,2018 в Кипър и се очаква от 18.08.2018

111

със сигурност

преди 5 години

Шефа на КАТ каза по тв че за 2017 2018 катастрофите и жертвите са по малко и НЯМА ПРИЧИНА гражданската отговорност да се покачва Кой КОМАНДВА в България- МУТРИТЕ на които са дружествата А за 2018 застраховките са вдигнати 40 процента досега

110

Селския

преди 5 години

Аз като съм от село трябва ли да правя гражданска?.....защото за селска не съм чувал....

109

Професор Тюхчеф

преди 5 години

по закон имаш застрахователен конкорциум, към който отива част от застрахователната сума, за подобни случаи. До момента в който са продавали ЗАКОННО застраховки , тези полици са валидни за периода за който са сключени... Друго е какво ще съчинят за да накарат хората да направят още една застраховка.

108

Ще избираме

преди 5 години

ли пак герб? Още ли нямат алтернатива? Като ви оберат да голо, ще се замислите ли вече за алтернатива или пак всичмко ще е наред?

107

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

предлагам държавата да изплати обезщетение на хората, които не са спечелили от лотарията, на тия дето им излизат киселини от фастфууд и на всички махмурлии от вчерашните облаци на плажа. ктб сеир, набутали си мангизите за да има далавера, и после, кой ми дефекира в конфекцията. ай сиктир.

106

ЛТЦ

преди 5 години

Щом оперира в България,не би ли трябвало да се съобразява с нашето законодателство.Егати и измамата,и ние разчитаме държавата да ни защити.

105

Тато из Правец

преди 5 години

Кой им е дал лиценз за България ? КОЙ ??? Пишете му името и да плаща !!!

104

папи

преди 5 години

На всички тези дребни душици,който злобеят,че сме платили с 5лв. по-малко от тях и сме прецакани,бих казал само-Спете спокойно,че и вас рано или късно ще ви изклецкат,по един или друг начин.Със здраве!

103

Перко

преди 5 години

Щом ГО е задължителна държавата да плаща

102

Анонимен

преди 5 години

компанията била на тиквата ако незнаете

101

Нов

преди 5 години

Абе тия от КФН за какво вземат заплати.