94

До98

преди 5 години

Българинът избягва теми които пряко или косвено го карат да се чувства непълноценен. Примерно протестите в Румъния за правова държава го карат да се чувства непълноценен защото той не е способен на такива протести ако не му платят.

93

Анадолски

преди 5 години

Като прочетох коментарите се обедих още един път, че българина не разбира от икономика... Не могат да усъзнаят защо Ердоган кани който има възможност да разваля долари, и защо в София турска лира няма!При положение, че му са стабилни валутите, той пак е зле с икономиката, представям си ако нямаха стабилен борд! Еми колеги обречени сте на лоша икономика!

92

Анонимен

преди 5 години

до 95:Съгласен! Днес нъкъде-нищо за Румъния. Табу.Кметицата на Младост, Митьо Очите, турската лира ... отвличане на вниманието от основния въпрос за БГ:#Кой

91

Анадолски

преди 5 години

"Може да съм *** , признавам си , ама защо Народа се втурна да смяня Долари за Лири ?В България по времето на Виденов всички се втурнахме да купуваме Долари за Лев ?Къде е Логиката ? Ако щете вервайте , ама не мога да я схвана - Банките можеш да принудиш с Нормативен Акт , ама Човек няма как да извади долари от дюшека и да ги сменя за лири , след като знае че след няколко дни ще е прецакан ? Как го прави Ердоган ?"АКО ти го обясна на кратко няма да го разбереш, ако ти го обясна на широко пак

90

ПРСлавейков

преди 5 години

Това е защото румънците са народ, а не мъpшa като да не казвам кои, че се обиждат.

89

A3

преди 5 години

Докато румънците протестират в подкрепа на правовата държава, българите друсват хорце.

88

Анонимен

преди 5 години

Какво е това "Едирне"?.Това е градът в който "пазарува" жена ти.

87

М, да ...

преди 5 години

До 89 АнонименКат в свещената книга! В началото бе Костов! :))пп. Костов има своя принос, естествено! Най-лошото е, че бяга от отговорност Комондирът- както го зовяха/!

86

Анонимен

преди 5 години

Костов е виновен !

85

Берлин

преди 5 години

До 82 - БРАВО много си прав.

84

Ataкист

преди 5 години

Благодарение на навременната намеса на Финансофите експерти на Атака, Волен и всички ние загубихме минимални суми защото обърнахме турските си лири в рубли точно навреме.

83

Logic

преди 5 години

До ИванНе ги държат по бюрата по простата причина че******************************************************Обиколка из чейндж бюрата в столицата днес показа, че лирата се купува за 25 стотинки.На таблата за курс продава обаче масово стоеше надпис: "Няма", разказаха столичани.===========Иване, логиката ти издиша. Ако искат да се освободят от турските лири, бюрата ще продават и няма да купуват.

82

Анонимен

преди 5 години

ДНЕШНИЯ ДЕН СЕ НАРИЧА ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ :DУТРЕ ПАК Е НА 7 ЛИРИ ЗА ДОЛАР :D

81

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Ердоган е изкупил всички лири с...поставени лица.Има...емисари въфф всички европейски държави,освен в Турция.Лирите...спешно се събират в Турция,защо и аз не знам.Може би Ердо има...план за стабилизиране на курса.Най...вероятно плана е следния;като няма...лири,няма и кой да ги...обменя.Сетих се,това ще да е.

80

ВЪПРОС

преди 5 години

Може да съм *** , признавам си , ама защо Народа се втурна да смяня Долари за Лири ?В България по времето на Виденов всички се втурнахме да купуваме Долари за Лев ?Къде е Логиката ? Ако щете вервайте , ама не мога да я схвана - Банките можеш да принудиш с Нормативен Акт , ама Човек няма как да извади долари от дюшека и да ги сменя за лири , след като знае че след няколко дни ще е прецакан ? Как го прави Ердоган ?

79

голем смех

преди 5 години

Пишман спекуланти купуват-продават турски лири... Тръмп взе да ме кефи много - на.*** ЦРУ и каза че Путин е по-искрен от тях. Сложи го на два ката на султана Ердо. Обяви на ЕС, че са сираци и т.н. ЕВАЛА! Крайно време беше някой да разбърка лай.ното, което от "стабилност" беше хванало ***!

78

Анонимен

преди 5 години

До до 70Това не е вярно, но пък много ти се иска! :)

77

Анонимен

преди 5 години

изчезнаха защото бюрата знаят че ако продадът турски лири след два дена ще са вътре, днес турската лира спечели почти 8% Аре у лево

76

М, да ...

преди 5 години

Турският туризъм расте, а Симеонов затваря заведения по БГ черноморие, т.с подпомага туризма на съседите!

75

:))

преди 5 години

До 70 Анонимен:)) Изпускаш чиновници/те - офис менджери!