19

до 28

преди 5 години

Не роми,а българи : 1.окрадоха 10 милиарда от КТБ 2. Окрадоха еврофондовете, и дори бяха спрени при тройната коалиция. 3. Извършиха заменките със зами от вътреността за земи край морето4. Извършиха кражбите по време на приватизацията. 5.- Откраднаха 3 милиарда заради дупката за Белене 6. извършиха далаверите в масовата приватизация с работническо-менидгжрските дружества 6. държат контрола върху наркотрафика 7. участват в корупционни схемви в съдебната система 8. застроиха крайбрежието дори

18

Анонимен

преди 5 години

И моля да се поправите: Това не е "частен плаж", а частен басейн. В частната си собственост че допускам когото си поискам по мое си усмотрение.

17

Анонимен

преди 5 години

До 29Ти никога не си чел НК то ти личи. Второ сега вземи прочети закона за частна собственост :)Ела на мой обект да те изхвърля, като мръсно коте ,а ти после ме съди неженн. Човека никъде не е споменал, че е расист. Казал е че обекта е затворен. Ще му осъдишш джапанките.

16

Цецо

преди 5 години

До не на апартейда! 11Какъв расизъм виждаш, бе, човек??? Имало е частно парти... това означава ли, че за да не се покаже расист трябва да покани и гореспоменатата група??? Ако ти правиш парти, ще си поканиш ли непознати, за да им задоволиш "правата"???

15

Анонимен

преди 5 години

Ако искам да наема басейн за частно парти, например за рожден ден на дъщеря ми, съвсем естествено е да не се допускат външни хора, които не съм поканил, още по-малко такива престъпно изглеждащи елементи като тия тримцата.Това не е апартейд, не е нито закононарушение, нито е морално укоримо.Сега не "борците за права и свободи" съдът трябва да им скърши престъпните мераци с поне годинка затвор за всеки един от тях.

14

Циник

преди 5 години

*** как няма да ги пусне в частната си собственост ????Скоро Жороплъховете ще се настанят по домовете ви.

13

До 20.

преди 5 години

Категорично не е така. И в наказетелния кодекс, и в закона за защита на потребителите, и в закона за защита от дискриминация забраняват апартейдът, расъзмът и дискриминацията по етнически и друг признак. Поне 3 институции следва да санкционират расистът за апартейд. За расизъм и апартейд-санкции по закон!

12

Анонимен

преди 5 години

До Бааа гоКак за какво Да се изкъпят,че кирта сърби лятно време.

11

До 4 и 7

преди 5 години

Какъв расизъм бе? Ти би ли влязъл в басейн със СТАБИЛНО НЕКЪПАНИ ,,роми".Защо не се къпят,не се мият? Никой ,никъде в нормалният свят няма да им позволи да се ,,мият" в басейна.Има нормални човешки норми и те трябва да се спазват,ако искаш другите да са толерантни с теб.А нечистоплътноста е ромска запазена марка,защо,кой им пречи?

10

Анонимен

преди 5 години

До 11Абсолютно всеки развиващ се частен бизнес може да си регулира сам всичко. Ако искаш в съда може да го успориш. Това е частен обект и мога да спирам, когото реша. Даже и за това , че не си се изкъпал. Ако използваш думата расизъм трябва да го докажеш. Басейна е бил затворен. Точка по въпроса. Него собственост е. Ходи реви в малааааатаа.

9

Ха ха

преди 5 години

До не на апартейда!Кои сте тези вие, че говориш в множествено число? БХК?

8

Анонимен

преди 5 години

До .!Хайде де - пак с тая карта - какъв расизъм е това бе - НЯМАТ НИКАКВО право да посягат на когото и да било. Но те като са повече от двама се пишат големи бабаити.

7

Анонимен

преди 5 години

До тук добре. Шефчето е защитило Българите на басейна с цената на болка. Сега съда да ги пъхнее в затвора за 1-2 гпдини и да прати ясен сигнал към останалите. Жалко че на басейна никой не е застанал зад собственика. Бъдете малко по солидарни , ако беше ги пуснал щяхте да цъкатее !

6

Веско

преди 5 години

Добре де, а кога ще споменем и за правата на останалите граждани? Може пък посетителите в басейна също да желаят да се чустват комфортно, без агресивни и арогантни типове. Примерно от доста време не се допуска да пушиш в заведение, а даже често и на открити места се гонят пушачи, но това не се приема за дискриминация!?

5

Цецо

преди 5 години

До 4Ако басеинът е частна собственост, собственика може да спира когото си поиска, без да му дава обяснения за това! Потърпевшите нямат представа какви са им правата, а за задълженията пък изобщо!!!

4

Мнение

преди 5 години

Разграден двор. Това не са никакви права, а откровен произвол. Докато мафиотите в МС и НС гласуват закони и броят бюджетни излишъци наред.

3

преди 5 години

Това обяснение, с "частното парти" е несериозно. Според закона няма право да не допуска клиенти на расов или друг принцип. За подобен расизъм се носи съответната отговорност.

2

Анонимен

преди 5 години

Имат права, разбира се! И трябва да ги ползват! Щом имат право да бият, имат и неотменно право да бъдат бити! - Да им предоставят правата и да ги пребият и тях! И то така, че дапсе замислят повече върху правата за в бъдеще!

1

до МВР

преди 5 години

Не ви ли стана ясно, че съставянето на актове не върши работа... поне дали се сетихте да им "обясните" в ареста, че преди да имаш права имаш задължения и чак, когато си изпълнил задълженията си вече имаш права?