134

Анонимен

преди 5 години

Лирата става вече за тоалетна хартия! Така става като се закачаш със чичо Сам!

133

No comment

преди 5 години

Брикс не може да си върже гащите,80 милиона гладни и неблагодарни гърла от Анадола ще спасява...Само Мадуро може да им помогне,като им издаде тайната как се управлява държава с 2 долара заплата на месец.

132

Анонимен

преди 5 години

Явно турците са уникални мазохисти.Да ти сринат заплатата с 40 процента за седмица и да лаеш по чуждите вестници,колко е хубаво....Не е на добре,не е...

131

Горд Българин

преди 5 години

""Страната не е във валутна криза"" - Мдааа не е, не е, никак не е, само дето тези пари могат вече да ги използват като тапети. Да им е честита пролетта, която *** на вратата им. САЩ тепърва ги почват тези и всички знаем, какво се случи в запролетените държави, а техните ръководители гледат отгоре.

130

Членска карта №7

преди 5 години

Извинявам се, само един(вероятно вие сам) е поставил плюс и вярва че руските ракетни двигатели РД 180 са дело на ПратУитни!

129

Анонимен

преди 5 години

А Ердоган е велик, достоен държавник. Грижи се за страната си, не позволява да му плюят в лицето. И пак ще се оправи. Не се гаси туй що не гасне! Той има, но дава и на народа си да има. А при нас само Партията - майка, тя ***. Народът крета, влачи се, за старците и немощните - да не говорим, направо си е садизъм. Срам, само плямпане, хвалби, лъжи, мислят че им вярва някой. Но няма накъде. И те го знаят, затова толкова се силят.м.

128

Анонимен

преди 5 години

На 25 юли Турция е поканена на 10 тата среща на БРИКС като гост и там, той като прецедател на мюсюлманската общност заяви че, иска да бъде част от този съюз. Тогава се збъдна кошмара на Американците и започнаха всячески да нападат Турция.

127

Членска карта №7

преди 5 години

до 124Вие сериозно ли го мислите, или просто разчитате на простотията на тези, които са ви сложили плюсове!!???

126

Анонимен

преди 5 години

От всички новини, най много коментари за ердоган!!!! Сравнение 5,10 на 100 за ердоган???

125

u4en

преди 5 години

Най-хубавото за Турция е .че след СРУТВАНЕТО на лирата им . ще могат да поканят Ив.Костов и Мур.Радев да им оправят икономиката !.

124

Анонимен

преди 5 години

преди 3 години бях в Турция на почивка, тогава е тая банкнота на снимката кажи речи се равняваше на нашата столевка, а сега същата се равнява на нашата двайсетолевка, иначе няма криза :))) щом казва

123

За 117

преди 5 години

Ми щото си проЗтОнез двигатели са руски, колкото и айфона е китайски ;)Рашките работят евтикно на Прат&Уитни

122

привет от Германия

преди 5 години

Дори няма нужда да четем новини ,нито пък да ходим в Турция за да разберем ,че икономиката й се разрушава ! Тук в този сайт има ФИКСИНГ НА БНБ , намира се в дясно на екрана още в началната страница ! Вижте колко струва 1 лев спрямо турската лира !Турците плащат почти цели 3 лири за 1 лв. ! Няма повече какво да коментираме ! Просто следете следващите дни колко ще се обезценява лирата ! Гледайте ФИКСИНГА НА БНБ

121

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Турците били ***, г, зове като тебе-умници затова кеси 5-века при Султана.

120

Гладни, но горди

преди 5 години

Има нещо много общо междуб турци и руснаци ... мдаа

119

Членска карта №7

преди 5 години

до 116Ето още един малко знаещ, но силно желаещ!!!

118

haha

преди 5 години

Другаре Бг Иконмисти, я обеснте тогава защо САЩ обвиняват Китай в умишлено девалвиране на юана???

117

Анонимен

преди 5 години

Евреите са намерили най тъпия фашист за президент на САЩ но збъркаха !!!Този *** ще им збърка плановете скроени от десетилетия !!!

116

Членска карта №7

преди 5 години

до 108И ако е суверенна държава, защо да не избира откъде да се въоръжава, още повече, когато партньорите й отказват да й продадат подобно въоръжение... САЩ що купуват ракетни двигатели от Русия!???

115

Анонимен

преди 5 години

Началото на края на туската икономика. Следва неизбежен фалит.