12

Анонимен

преди 5 години

Само де не се е самоубил с два изстрела в тила, че не знам как ше го преглътнем... Той и оня се самоуби с ловна пушка с три изстрела...и се млъкна по въпроса... Другия се самоуби и той с няколко изстрела на тихо място със заглушител...и се млъкна по въпроса...

11

Уж

преди 5 години

полицаите са стабилни психически...ама явно не

10

Спеца

преди 5 години

Психиката на българския полицай!Жена му като тропне с токчето изпада в паника , ако кресне си тегли куршума!

9

Василев

преди 5 години

Една жена може да унишожи един мъж, ако той истински я обича!!!И обратното важи с пълна сила!!!Жената е коварно същество, може да ти напълни главата с вини и да ти внуши много неща, които не са истина!!!Агент Рон Грейди!ЦРУ!!!

8

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ да хванат да направят малко проверки в РПУ - тата из провинцията, какви стават полицаи на ръководни длъжности, и как си назначават синовете и другите роднини за полицаи! Още по-лошото е че тези им синове и роднини обикновено са абсолютни ***, и започват да се държат като дерибеи и мафиоти вместо като полицаи! Там в Софето може и да имате някакъв контрол, ама из малките градчета е пълна анархия

7

Анонимен

преди 5 години

Тежко е извън властта. Само скандали и липса на пари.

6

Трол Горянин

преди 5 години

да вляза да ви пусна по 2 минуса на идиотцките коментар

5

Анонимен

преди 5 години

Може би съвеста му се е пробудила и като знае какво е направил за разрухата на България се е гръмнал. А може и да са го самоубили, както често се случва в последните десетина години.

4

Видял и препатил

преди 5 години

Полицаи и доктори са едни от най-арогантните хора, професионално деформирани. Стресова работа, много напрежение и изпушват. Не знам защо като се нагълтат с власт и пари почват да се мислят за много велики - полицая си мисли, че съдбата ти е в неговите ръце, доктора и той си е повярвал, че е хванал дядо Господ за шлифера. Изпитват някакво ужасно удоволствие да мъчат народа, тия ид*иоти.Не се учудвам, че този се е гръмнал. Всички си сядат рано или късно на възглавничката.

3

House M.D.

преди 5 години

Кой казва, че нямало положителни новини?

2

Анонимен

преди 5 години

Всички милицаи са психопати!

1

Бившо ченге

преди 5 години

В МВР е пълна психоза. Лудница.