8

АТАКИСТ

преди 5 години

"Все още нямало обаче яснота дали премиер и президент ще се засекат в резиденцията, или Борисов ще е напуснал Евксиноград, когато пристигне държавният глава. Според отлично информирани източници, ако двамата се засекат, премиерът ще отстъпи Слънчевото бунгало и ще нощува в хотела."Каква поредна политическа драма, уважаеми форумци", както би казал Пешо Василев!Жалка история!

7

Анонимен

преди 5 години

Радев заслужава почивка, от толкова раздаване на ордени направо му отмаляха ръцете.

6

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее истината за нашта политика се вижда единствено и само кога на заедно на море отидат.Ще рече някой-защо бе?Ами айде напънете са да се сетите де...Всички са къпят в едно море дупа до дупа, всички пикаят в него и пак всички по малко вода гълтат, та...пак всички си пикаят в устите бе.Нема сини, червени и пимбени-при пикаенето и гълтането всички са равни и доволни...Ама някои нсе гледат около Бойко да са плацикат, щото неговата пикня била най-полезна и здравословна-то заради здравето бе!

5

Mene

преди 5 години

Че ядът че пият че *** на наш гръб

4

Анонимен

преди 5 години

Царска работа!Ех живот..здравей ,здравей!Пир по време на холера!Най бедната страна в цялото северно полукълбо с най богатите олигарси!Тръгнали от нищото и за една-две петилетки станали по богати от някоифзападни аристократични династии трупали състояние от векове!

3

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов ще прави "Ком-Емине".

2

Синьо лято

преди 5 години

Август е време за почивка............но не за всички!

1

Анонимен

преди 5 години

Ау, ще се просълзя...