21

Тъмен балкански

преди 5 години

До Анонимен 9Ами аз съм от тия, дето ги цитираш и го казвам и се подписвам : в България всичко върви на криво, лъжат ви, експлатират ви и никой нищо не прави - значи сте доволни от положението !!!п.с. Подписвам и съм готов да ида в който и да е съд , че в България е по - скъпо от Германия - визирам хранителните продукти , тока и газта !!!

20

Анонимен

преди 5 години

В българия народа се крие в миша дупка и се оставя да бъде мачкан, бит и унижаван от мафията. Прости народе виж какво правят ръмънците, те затова вече са по добре и от нас.

19

не чакат други

преди 5 години

До SsСами се оправят!

18

Ss

преди 5 години

Ако съдя кво става по пътищата в нашата родина срещу Румъния да бягаме няма да ги стигнем ! Не ми говорете, че само богатите румънци пътували защото масово нови дачии, рена, и прочие ... Просто имат средна класа ! Нещо което го нямаме ние...

17

спонсор на МВР

преди 5 години

Трябва да отбележим, че за разлика от румънската полиция, руската полиция не употребява нито лютив газ, нито палки, нито насъскани кучета, нито водни пръскачки, нито полицейски танкове.

16

Анонимен

преди 5 години

До Дунав предупреждаваПроверявай си доматите от пазара,че са бъкани с генераторчета!

15

Анонимен

преди 5 години

Чакайте вие да дойдат от чужбина нашите тyтмaници.

14

Анонимен

преди 5 години

В Букурещ имало площад на победата.Победа над кого или какво? Победа над Чаушеско ли?И те като нас през последните 29 години победиха само собствения си разум.

13

Дунав предупреждава

преди 5 години

От наши градове и села по река Дунав се чуват сигнала искарващ хората на протести чрез спи генераторчета в лични документи.ВЪпреки, че властите в Букурещ крадат много по малко от народа в сравнение с обиграните престъпници на власт в София жителите на Букурещ са чувствителни заради напрежения по река Дунав ..

12

Анонимен

преди 5 години

Румънците никога не са били роби!

11

Един от Северозапада

преди 5 години

Тихо, румънци, тихо, че ще ни събудите от дълбокия сън.....И ще си изпатим.Предишното Бойково правителство купи 27 май бяха водни оръдия, а сълзотворен газ сигурно имат в изобилие.Взела си е властта поуката, от митинга на СДС в София, когато 2 милиона митингуваха, и няма да мопуснат това повече.Ако някой недоволства-Баце му подхвърля трохички и се спира, а в София направо са се ояли при него във всякакво естество, и няма да недоволстват.В провинцията-баби, дядовци, малки деца и роми само, те-същ

10

ИМА яки овце в RO

преди 5 години

Румънските дебелаци прекарани на протести чрез спец добавки в бира и безалкохолни ядат истинско мляко и сирене и са вяли ..Ползваните нови по мощни дигитално терористични холограмни оръжия не могат д а доведат до масови кървави погроми /въпреки че униформените с е следят обемно активно озверяващо както се вижда на снимки и филми../недоволстват манипулатори седящи зад екрана и цакащи с камери тълпи в Букурещ.

9

Анонимен

преди 5 години

До kuklaМоже и да млъкнат, ама ще са мръднали поне малко напред. С мълчаливо, агнешко преклонение ти отсичат главата, и толкова.

8

kukla

преди 5 години

Малко ще си поиграят румънците, ще повикат и ще млъканат. Тоя филм го гледехме у нас преди 3-4 години, масовите протести срещу Дянков и Бойко. После пак си го избрахме. Същото беше и в Гърция. Ципрас беше голямата им надежда, но още на следващата седмица започна да играе още по-яко според условията на времето. Та и в Румъния ще става още по-лошо.

7

Анонимен

преди 5 години

До Тъмен балканскиКогато (и ако) нашите млади дойдат от чужбина, и ни кажат, че така не се живее и работи.

6

Тъмен балкански

преди 5 години

А кога тъмните балкански субекти от България , ще станат хора и ще започнат да протестират и да се борят за правата си ???

5

Анонимен

преди 5 години

Всеки народ заслужава съдбата си. Румънците са една идея над нас - 20% по-висок БВП, 20% по-високи заплати, 5-6% растеж. Всичко е точно, стига да го разбираш, а не да се занимаваш с измислени "***".

4

Анонимен

преди 5 години

Румънците са диваци и варвари.

3

Анонимен

преди 5 години

Не щат хората румънската Корнелия Нинова да ги управлява. Тя пък ги пръска с вода.

2

Анонимен

преди 5 години

Като тропне мечката в двора на комшията,ще тропне и в твоя двор.