59

Анонимен

преди 5 години

До 59Еми ходете да протестирате до тях, вместо да мрънкате тука, никой не ви е спрял.Това, че някой е избрал да се бори за правата си, докато друг чака да му падне наготово, не значи, че всички трябва да блеят.

58

Анонимен

преди 5 години

Имам хронични заболявания,за които давам по 300 лв месечно за лекарства.Държавата не ми дава и един лев.Имам и две деца,за които също не получавам и един лев помощ от държавата.А тези хора получават по 900 лв месечно и искат още.Няма как да съм солидарен.

57

kkk

преди 5 години

гледането на възрастен човек е подобно на тяхното

56

Анонимен

преди 5 години

Хйккк

55

Анонимен

преди 5 години

До До нацепникаДобре, че ми го каза това за състрадателността, утре ако ти размажат физиономията на теб или на член от семейството ти някъде, ще ви подмина... защото не е нужно на всяка цена да съм състрадателен, сори. :(

54

До нацепника

преди 5 години

Такива хора като теб умеят да хиперболизират!От проблем касаеш някаква група хора,да го представяш като национална трагедия!Инче състрадателността е нужна,но не и на всяка цена!

53

Анонимен

преди 5 години

До GaryЖените ще протестират за всичко, от което са били лишени. Те сами могат да преценят това какво включва. Докато вие стоите и бездействате в работно време и си изливате жалките балкански комплекси върху куп жени и деца инвалиди. Колко типично за средностатистическия балкански мачо. Лек ден.

52

Анонимен

преди 5 години

До 49Доста?! Очевадно не знаете кое колко струва на този свят.Животът е много интересно нещо. Когато не внимаваме какво говорим и се правим на много отворени, честичко нещата така се завъртат, че се оказваме в ситуацията на хората, по които плюем. Ще имате шанс да разберете скоро от първо лице дали е 'доста'. Успех.

51

Gary

преди 5 години

До Анонимен 51Нали уж не протестирахте за пари какво стана?

50

Анонимен

преди 5 години

До 49Какво доста им е предложила, бе, от кое село забатачено излизате да ги правите тия изказвания, не се излагайте. На пенсионерите също пенсията им се вдигна със 7 лева, викам да спрат да ровят по кофите и да отидат с тия пари до Дубай. Гнусен сте, скрийте се някъде.

49

Анонимен

преди 5 години

Но иначе тръгнали Турска икономика да ми оправят !

48

Анонимен

преди 5 години

До 40 Държавата вече им предложи доста, но тези хора на чиято съдба никой не завижда, предявяват искания, които и Швейцария не може да им изпълни.А, ти като си толкова ларш можеш да правиш дарения по всеки отделен случай...неограничено !

47

VIDA

преди 5 години

Майките,..... МНОГО НАХАЛНИ СТАНАХТЕ.... не го ли разбирате, че това вреди на рейтенга на МАЯ МАНОЛОВА????

46

Анонимен

преди 5 години

80% от българите са с увреждания, огромна част от коментарите го доказват. ;) Жал ми за майките, които не са ви научили на жал и съчувствие, сигурно като остареят ще ги оставите да *** сами в някоя дупка.

45

До до сдружителя

преди 5 години

Войните ги правят отказващите да се сдружавал. Лошото го има заради неспособните на чувства, за които другите не значат нищо. Затова колективът измислил детронации и прочие. Тук също пишат неща без чувства, за които другите не значат нищо. И като гледам, колективът тъкмо им го нацепва колективно. Не, че нещата схващат защо им се случва това. Пак недоразбрали Дарвин. Сдружението е сила. Един срещу много няма шанс.

44

По жицата

преди 5 години

Затопли се времето Августовски жеги налегнаха народа та всичко живо куцо и болнаво изпълзя на припек да проси.Андрешко протри доволно с ръцете опънатото си като гайда шкембе и извикна насърчително към двете келяви мулета с които се бе обзавел съвсем без пари и на далавера.Дий.дий Господа.Мръкна се.а работа ни чака.Съдия изпълнителят умря в блатото До 300г някой щеше да го извади за музея.От здрача се чу страшния вик на грачещата умираща Сойка.Звезди заблещукаха и светулки окупираха хармана.

43

Анонимен

преди 5 години

До АЗЗЗЗЕ те гледайки те издърждат индивид с малформации, не бъди лицемерен. ;)

42

Анонимен

преди 5 години

Хората, които смятат, че държавата с нищо не им е длъжна, след някоя и друга година ще се пенсионират на по 300 лева в НАЙ-ДОБРИЯ случай и ще ревнат по медиите, че парите са им малко, но ви пожелавам от сърце някой да ви погледне мазно, мазно и да ви каже: Ми вижте сега, всеки е сам за себе си. Не сме ви длъжни.

41

Анонимен

преди 5 години

До КонстантинАма Митьо- Очите е просто един безработен човечец, станал жертва на обществото и високата безработица :( . Пък хората що така го обиждат, не знам... чак ме е жал.

40

АЗЗЗЗ

преди 5 години

До До 1234 Не са ме родили за да ИЗДЪРЖАМ хора с МАЛФОРМАЦИИ!